Dodaj do ulubionych

Papuga pilnie potrzebna !!!!

17.06.06, 13:16
Czy ktoś ma może do oddania papużkę ??? Moja została niestety zakończyła
swój długi żywot. Może komuś jest niepotrzebna. Bardzo chętnie przyjmę:):):)
Obserwuj wątek
    • Gość: samogon Re: Papuga pilnie potrzebna !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 13:33
      Kurcze, a ja myslałem, że ci o adwokata chodzi!!!
    • Gość: Marek Re: Papuga pilnie potrzebna !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 15:59
      Wiem kto odda papugę w dobre ręce od zaraz. Biorąc pod uwagę żywotność gatunku ma przed sobą około 9 do 12 lat życia. Spokojna jak na papugę i towarzyska (oswojona). Taka fajna Nimfa. Pytanie : dlaczego to takie pilne i w jakich warunkach byłaby trzymana?
    • Gość: isabell26 Re: Papuga pilnie potrzebna !!!! IP: 83.17.133.* 16.10.06, 19:27
      Mój Oskar stracił towarzyszkę życia:(:( jest nimfą:)
      A co do traktowania to nie pasiadam zwierzaków w celu znęcania się nad nimi:)
      Oprócz papugi mam jeszcze koty,psa,kraba,króliki,ryby!! Pozdrawiam wszystkich Zoomaniaków:):):)
      • Gość: sam Re: Papuga pilnie potrzebna !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 19:58
        a pchły masz?
      • Gość: Marek Re: Papuga pilnie potrzebna !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 14:13
        Dzisiaj porozmawiam o adopcji papugi. Jutro się odezwę co jak i gdzie, OK?
        • Gość: isabell26 Re: Papuga pilnie potrzebna !!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.06, 11:41
          dziękuje:)
          • Gość: Marek Re: Papuga pilnie potrzebna !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:52
            przejdź proszę na gg 7535295, to może uda się załatwić sprawę dzisiaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka