Dodaj do ulubionych

pierwszeństwo na dwupasmówce

IP: *.strong-pc.com 09.10.06, 18:12
czy tylko ja nie rozumiem znaków ustawionych przy wyjeździe z 2-pasmówki (al.
JP 2) na ulicę Janasa?

Najpierw duże tablice z trójkątem w środku i napisem "zmiana pierwszeństwa", a
trochę dalej - znak informujący, że główna droga wiedzie z dwupasmówki w lewo
na Janasa (tak jak do tej pory)....

co tu jest grane???
Obserwuj wątek
    • Gość: johnny_b_good Re: pierwszeństwo na dwupasmówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:47
      Przeciez na tych duzych znakach pisze, ze to od 12.X.
      • Gość: kierowca Re: pierwszeństwo na dwupasmówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:45
        jechałem dzis było ciemno i nie zauwazyłem napisu ze od 12 ale za to napis
        zmiana organizacji ruchu to z daleka było widac zreszta dzis jest 9.10.2006
        wiec nawet jesli to zeby znak postawic niepotrzeba 3 dni
      • Gość: ak Re: pierwszeństwo na dwupasmówce IP: *.pools.arcor-ip.net 09.10.06, 21:17
        jest napisane
      • Gość: perplexe Re: pierwszeństwo na dwupasmówce IP: *.strong-pc.com 09.10.06, 23:07
        no.. faktycznie, jest napisane na malutkich tabliczkach... przejeżdzając po raz
        pierwszy nie byłem w stanie tego dostrzec...

• Gość: perplexe swoją drogą szkoda, że zmieniają... IP: *.strong-pc.com 09.10.06, 23:13
          często tamtędy jeżdzę... teraz trzeba będzie przepuszczać tych co jadą z/do wsi...
      • Gość: Erewhon Re: pierwszeństwo na dwupasmówce IP: 213.186.95.* 10.10.06, 10:59
        jak by nie spojrzeć na to czy widać tabliczkę z datą czy nie, wystąpiła ciekawa
        sytuacja, kierowca jadąc z samego rana będzie się zastanawiać czy dziś już jest
        dwunasty .. czy jeszcze nie

o wypadek i tak łatwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka