Gość: TakaSiakaWypowiedz IP: *.pm.katowice.pl 26.03.07, 15:20 no to lecimy: LeszQ Waligóra ma WEB! - www.waligora.of.pl a teraz Wy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darkdante Re: WWW Tarnogórzan 27.03.07, 02:02 moja: www.darkdante.strzybnica.com ... i cos mi sie wydaje ze na moim wpisie sie ten watek skonczy. Ludzie albo maja jakies obawy do czesciowego ujawnienia sie w necie, albo po prostu nie bywaja tutaj posiadacze stron :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: WWW Tarnogórzan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 10:50 a po co pisać to, co jest sktalogowane? - POWIATOWY KATALOG STRON WWW www.tg.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevo Re: WWW Tarnogórzan IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.07, 21:11 To i ja się zareklamuję :) hevo.wordpress.com/ - mój mały fotograficzny świat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anielka Re: WWW Tarnogórzan IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.07, 14:54 www.mrachacz.com to jest wspaniała strona. Bohaterski człowiek i obrońca uciśnionych! Człowiek z gołębim sercem i mózgiem filozofa. Kocham go! Odpowiedz Link Zgłoś
darkdante Re: WWW Tarnogórzan 28.03.07, 16:59 Dodam jeszcze inne strony na moim serwerze: W pierwszej kolejnosci oczywiscie rewelacyjna galeria - www.brtk.strzybnica.com Nastepnie: www.centrax.strzybnica.com www.farmeer.strzybnica.com www.suomen.strzybnica.com www.bishop.strzybnica.com Wszystkie strony tarnogorzan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielebny Re: WWW Tarnogórzan IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.07, 17:33 To ja bym jeszcze zaproponował www.strzybnica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
darkdante Re: WWW Tarnogórzan 28.03.07, 21:28 Wielebny jeszcze jest www.strzybnica.net :) Odpowiedz Link Zgłoś