Gość: dr scott Re: z pamiętnika forumowicza... IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 10:34 jest poniedzialek, 11 sierpnia 2003 roku godzina 10:34. z niechecia odpalam Borland C++Buildera 5 i z jeszcze wieksza niechecia biore sie do roboty. wczesniej jednak cos wrzuce na zołądek. od czasu do czasu zajrze na forum i skontroluje wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: z pamiętnika forumowicza... 11.08.03, 16:10 Gość portalu: dr scott napisał(a): > od czasu do czasu zajrze na forum i skontroluje wszystko. wielki brat nie spi, wielki brat czuwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: z pamiętnika forumowicza... IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 18:07 yasny napisał: > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > od czasu do czasu zajrze na forum i skontroluje wszystko. > > wielki brat nie spi, > wielki brat czuwa :) > a jak ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: z pamiętnika forumowicza... IP: proxy / 192.168.3.* 11.08.03, 16:07 Zabrze nas podgląda bo sąsiad.Ale mozna pomyśleć o Przemyślu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: z pamiętnika forumowicza... IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 18:12 Gość portalu: Forman napisał(a): > Zabrze nas podgląda bo sąsiad.Ale mozna pomyśleć o Przemyślu ? trzeba to PRZEMYŚLeć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott my tu gadu gadu.... IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 18:13 ... a na liczniku przekrecilo sie 11900 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott lekarze i policjant IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 20:00 11.08.2003 godz 20:02 czytam sobie tematy na naszym forum i co widze?? "Lekarze znowu zabili policjanta" oczywiscie to zlepek dwoch tematow - "Lekarze" i "znowu zabili policjanta", ktore ulozone byly jeden za drugim. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: z pamiętnika forumowicza... IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 20:42 11.08.03 20:45 najwyzsza juz pora na kolacje... :o no to ide cos wrzucic na zołądek. a wszystkim innym takze zycze smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott mom logina.... ;/ 12.08.03, 15:06 12.08.2003; 15.12 to moj pierwszy post z loginem... jakos dziwnie sie czuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: mom logina.... ;/ IP: proxy / 192.168.3.* 12.08.03, 18:15 Może i jo sie zdecyduja. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mom logina.... ;/ 12.08.03, 20:34 Gość portalu: Forman napisał(a): > Może i jo sie zdecyduja. w sumie mozesz... nawet nie musisz podawac swoich danych osobowych... kulturka :> Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: mom logina.... ;D 12.08.03, 22:22 dr_scott napisał: > Gość portalu: Forman napisał(a): > > > Może i jo sie zdecyduja. > > w sumie mozesz... nawet nie musisz podawac swoich danych osobowych... > kulturka :> jak macie logina to maci etez licznik postow na forum i to jest fajne! mozna tez pisac @ do innych na ich logina.... wiele udogodnien przy porozumiewaniu sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: z pamiętnika forumowicza... 12.08.03, 22:02 moze jednak zabrze?? dzis u nich pojawil sie jeden nowy post. no to niezly maja przyrost. jak sie nie zorientuja ze ich scigamy to zmiekna szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: z pamiętnika forumowicza... 12.08.03, 22:23 dr_scott napisał: > moze jednak zabrze?? > dzis u nich pojawil sie jeden nowy post. no to niezly maja przyrost. jak sie > nie zorientuja ze ich scigamy to zmiekna szybko :) i o to chodzi broda!!!! ;D przemysla tez dorwiemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: z pamiętnika forumowicza... IP: *.tg.akk.net.pl 12.08.03, 22:24 drcarlos napisał: > dr_scott napisał: > > > moze jednak zabrze?? > > dzis u nich pojawil sie jeden nowy post. no to niezly maja przyrost. jak s > ie > > nie zorientuja ze ich scigamy to zmiekna szybko :) > > i o to chodzi broda!!!! ;D przemysla tez dorwiemy :))) przemysla to nawet nie trzeba przemyslac Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: z pamiętnika forumowicza... 12.08.03, 22:53 Gość portalu: dr scott napisał(a): > przemysla to nawet nie trzeba przemyslac qrcze zas zem sie zapomniol zalogowac....... przydaloby sie autologowanie Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: z pamiętnika forumowicza... 12.08.03, 22:44 jestem padniety... idem spac... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: z pamiętnika forumowicza... 12.08.03, 23:06 12.08.03;23'07 zech se zalozyl sygnaturke.... to ten smieszny podpis na dole :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott kimono 12.08.03, 23:38 12.08.2003/23'37 no to ide w kimono... jutro przeszczep tapicerki w aucie mnie czeka. jak rowniez moze odbior Panharda od Radka :D (wreszcie te forum sie do czegos nadalo) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott gdzie te cholery od gazu?? 13.08.03, 10:11 13/08/2003.10:10 od rana czekam na gosci ktorzy mieli przyjsc sprawdzic szczelnosc instalacji gazowej! a tych cholerow ni ma! qrcze robote mam, a ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott nareszcie przylazł 13.08.03, 10:59 dr_scott napisał: > 13/08/2003.10:10 > > od rana czekam na gosci ktorzy mieli przyjsc sprawdzic szczelnosc instalacji > gazowej! a tych cholerow ni ma! qrcze robote mam, a ich nie ma. > 13/08/2003.10:50 nareszcie przyszedl pan od gazu. sprawdzil, zmierzyl, wszystko OK. :) a swoja droga to dobra akcja takie sprawdzanie szczelnosci instalacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott czas na EB 13.08.03, 19:26 13/08/2003.19:32 najwyzsza pora na piwo... mozecie mnie na rynku dorwac Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: czas na tyskie 13.08.03, 22:40 ja juz obalilem dwa bardzo zimne tyskie na powietrzu po ciezkiej pracy... cos piknego.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: z pamiętnika forumowicza... 14.08.03, 15:46 ide do garazu.... mnostwo roboty jeszcze mnie czeka Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos dzisiaj spotkanie... 15.08.03, 13:00 dzisiaj spotkanie... jak tam humorki??? ;Dh Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dzisiaj spotkanie... 15.08.03, 13:14 drcarlos napisał: > dzisiaj spotkanie... jak tam humorki??? ;Dh mam niedobre przeczucia... co do pogody. wczoraj jak szedlem na piwko to zmoklem.... akurat ta burza mnie dorwala. zanim sie schronilem bylem caly mokry. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: dzisiaj spotkanie... 15.08.03, 13:27 dr_scott napisał: > drcarlos napisał: > > > dzisiaj spotkanie... jak tam humorki??? ;Dh > > mam niedobre przeczucia... co do pogody. wczoraj jak szedlem na piwko to > zmoklem.... akurat ta burza mnie dorwala. zanim sie schronilem bylem caly mokry. no to moze jak bedzie padac to bedziesz czekac na nas w srodku?? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: dzisiaj spotkanie... IP: proxy / 192.168.3.* 15.08.03, 13:53 Humor wisielczy po wczrajszej podróży i ulewie.Bogu dziękuję że mi dachu nie zerwało jak w Orzechu. Chyba przyjadę autem a piwo bezalkoholowe zamowię (ciekawe czy barman takie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dzisiaj spotkanie... 15.08.03, 13:55 Gość portalu: Forman napisał(a): > Humor wisielczy po wczrajszej podróży i ulewie.Bogu dziękuję że mi dachu nie > zerwało jak w Orzechu. > Chyba przyjadę autem a piwo bezalkoholowe zamowię (ciekawe czy barman takie ma) > . powinien miec, ale nie zdziw sie jak bedzie drozsze od zwyklego :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: dzisiaj spotkanie... 15.08.03, 13:57 dr_scott napisał: > Gość portalu: Forman napisał(a): > > > Humor wisielczy po wczrajszej podróży i ulewie.Bogu dziękuję że mi dachu n > ie > > zerwało jak w Orzechu. > > Chyba przyjadę autem a piwo bezalkoholowe zamowię (ciekawe czy barman taki > e > ma) > > . > > powinien miec, ale nie zdziw sie jak bedzie drozsze od zwyklego :) mają tylko piwo oczywiście ;) bezalkoholowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott juz czas 15.08.03, 17:17 15 sierpnia 2003. godzina 17:18, juz pora po malu sie wybierac na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: juz czas 15.08.03, 21:38 dr_scott napisał: > 15 sierpnia 2003. godzina 17:18, juz pora po malu sie wybierac na spotkanie. > teraz gdy juz jest po trzeba wypelnic swoj obowiazek i napisac przynajmniej pare postow na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: z pamiętnika forumowicza... IP: proxy / 192.168.3.* 16.08.03, 09:05 15.08 pierwsze spotkanie uczestników naszego forum.Wzajemna sympatia i życzliwość pozwoliła na miłe spędzenie czasu.Szkoda że nie wszyscy mogli dotrzeć.Jakie forum(na poziomie)-tacy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: z pamiętnika forumowicza... 16.08.03, 09:36 Gość portalu: Forman napisał(a): > 15.08 pierwsze spotkanie uczestników naszego forum.Wzajemna sympatia i > życzliwość pozwoliła na miłe spędzenie czasu.Szkoda że nie wszyscy mogli > dotrzeć.Jakie forum(na poziomie)-tacy ludzie. no bylo faaajnie... ale jak spotkamy sie w wiekszym gronie to zabraknie stolika w lesniczowce! ;) trza bede poszukac kajidziej... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: z pamiętnika forumowicza... 16.08.03, 21:52 Gość portalu: Forman napisał(a): > 15.08 pierwsze spotkanie uczestników naszego forum.Wzajemna sympatia i > życzliwość pozwoliła na miłe spędzenie czasu.Szkoda że nie wszyscy mogli > dotrzeć.Jakie forum(na poziomie)-tacy ludzie. ja i tak jestem mile zaskoczony frekwencja, bo po 20 minutach wydalalo sie ze bedzie tylko Jerry z Magda, Yasny i ja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: z pamiętnika forumowicza... IP: proxy / 192.168.3.* 17.08.03, 22:48 !7.08 odwiedziłem całkiem przypadkowo z żoną Leśniczówkę będąc na przejadzce rowerowej.Ciekawą trasą jechałem- koło gołębnika pana Pepka,doliną srebra,koło ujęcia wody Staszic,Bobrowniki ul.Wolskiego do Nakła i dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: z pamiętnika forumowicza... IP: proxy / 192.168.3.* 17.08.03, 22:50 Sorry zapomniałem --17.08 przejechałem cały park w Reptach.Bardziej mi się podoba niż park w Świerklańcu ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: z pamiętnika forumowicza... 17.08.03, 22:51 Gość portalu: Forman napisał(a): > !7.08 odwiedziłem całkiem przypadkowo z żoną Leśniczówkę będąc na przejadzce > rowerowej.Ciekawą trasą jechałem- koło gołębnika pana Pepka,doliną srebra,koło > ujęcia wody Staszic,Bobrowniki ul.Wolskiego do Nakła i dalej. podobal ci sie ten golebnik?? ;) tez tak mysle... wolalbym sobie tam w noge poszpilac :) PS.tez jezdze czasami tamtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos wszechpolaczki 18.08.03, 21:24 watek usunieto... i bardzo dobrze!!! :D sam glosowalem zeby go usunac... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: wszechpolaczki 18.08.03, 22:40 no i dobrze. nie tolerujmu spamu na naszym forum!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: wszechpolaczki 18.08.03, 22:54 ten pedałek - wszechpolak zas zasmiecil nam forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: wszechpolaczki 18.08.03, 23:50 dr_scott napisał: > ten pedałek - wszechpolak zas zasmiecil nam forum.... widze gorola.... i znowu go tepie.... ta hańba musi zniknac z naszego forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott zdechła ćma 18.08.03, 22:52 u mnie na parapecie lezy zdechła ćma... nie wiem co z nia zrobic. co radzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: zdechła ćma 18.08.03, 23:51 dr_scott napisał: > u mnie na parapecie lezy zdechła ćma... nie wiem co z nia zrobic. co radzicie?? wyciepnij ja przez okno... niech idzie skad przyszla... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: z pamiętnika forumowicza... 20.08.03, 15:14 qrcze.... nie wiem jak to mozliwe ale sie przeziebilem :/ boli mnie strasznie gardlo, szczypie i drapie, jakby bylo suche, glowa mnie troche boli, ale na forum trza pisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
erskine Re: z pamiętnika forumowicza... 20.08.03, 15:29 Carlos, ty lepiej idź do łóżka! My za Ciebie podkręcimy licznik.Masz aspirynę? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: z pamiętnika forumowicza... 20.08.03, 20:35 erskine napisała: > Carlos, ty lepiej idź do łóżka! My za Ciebie podkręcimy licznik.Masz aspirynę? niee.... nie mam aspiryny.... moze jakies domowe sposoby kuracji?? dodam ze rano wypilem sobie 2 kubki goracego mleka z miodem i wzialem pyralgine... ae teraz chyba znowy goraczka wraca :( Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott setny post w tym temacie 20.08.03, 21:37 20 sierpnia, 21:38.... kurcze liczniki wszedzie sie kreca...... tylko mi w samochodzie sie nie kreci... :o Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: setny post w tym temacie 20.08.03, 22:13 dr_scott napisał: > 20 sierpnia, 21:38.... > kurcze liczniki wszedzie sie kreca...... > tylko mi w samochodzie sie nie kreci... :o krecaca sie linka w samochodzie?? to chyba z predkosciomierza co?? Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: setny post w tym temacie 30.08.03, 23:28 30.08 Wszyscy już mają ,dlaczego nie ja.---Logina.Cieszę się że nie jestem jedynym formanem w gazecie pl. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: setny post w tym temacie 30.08.03, 23:31 forman5 napisał: > 30.08 Wszyscy już mają ,dlaczego nie ja.---Logina.Cieszę się że nie jestem > jedynym formanem w gazecie pl. hehehe... nie tylko Ty jezdzisz "furmanką" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: setny post w tym temacie 11.09.03, 09:01 Nie miałem netu przez prawie tydzień.Myślałem,że to wina operatora sieci,więc cierpliwie czekałem.Ale w końcu okazało sie że to wina mojego widowsa 98. Pomału odzwyczaiłem się od nasze forum tym bardziej że pracy było wiele i Gwarki też były. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos lista obecnosci ;) 11.02.04, 23:01 odgrzebuje watek, abyscie wpisywali jak dawniej kto jest abo byl na forum, nawet jezeli zadnego postu nie napisa to niech przynajmniej napisze czemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott nic nie pilem 20.08.03, 23:07 dzis... nic dzis nie pilem... pisze gupoty niezle... moze za duzo chemikalow sie nawąchałem?? calkiem mozliwe... to lepiej juz pojde nynu.... wrrrrrrrrrrrrrrrrrr Fancy........ mmmmmmmmmmmmm miodzio............ pssssssssssssssst.... tak wlasnie! POWERPLAY! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: z pamiętnika forumowicza... 24.08.03, 22:53 ide spac.... pozna pora.... i chyba juz zdrowieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
atkako Re: z pamiętnika forumowicza... 24.08.03, 23:57 ja spać nie mogę chociaż jestem całkiem zdrowa chociaz mam samochod sportowy i jestem di;erem narkotykow ----sory slucham teraz plyte "Łzy" i oni o takich rzeczach śpiewają , a nikomu nic nie sprzedaje , a na rynku tez czasami siedze .....pozdrawiam TG:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: z pamiętnika forumowicza... 26.08.03, 23:22 atkako napisała: > ja spać nie mogę chociaż jestem całkiem zdrowa chociaz mam samochod sportowy > i jestem di;erem narkotykow ----sory slucham teraz plyte "Łzy" i oni o takich > rzeczach śpiewają , a nikomu nic nie sprzedaje , a na rynku tez czasami > siedze .....pozdrawiam TG:-)))) hehe.... zapraszamy do wpisu do ksiegi forumowiczow :) pisz na rozne tematy, i przyjdz na nastepne spotkanie :) mam nadzieje ze spisz spokojnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: z pamiętnika forumowicza... IP: proxy / 192.168.3.* 27.08.03, 07:10 Pracy dużo,net chodzi jak żółw( a czasem wcale), dzieci dużo korzystają z kompa- -stąd moja pasywność na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: z pamiętnika forumowicza... 27.08.03, 23:06 Gość portalu: Forman napisał(a): > Pracy dużo,net chodzi jak żółw( a czasem wcale), dzieci dużo korzystają z kompa > - > -stąd moja pasywność na tym forum. a jo mom goscia przezto nie moga tyla na forum siedziec :( Odpowiedz Link Zgłoś
atkako Re: z pamiętnika forumowicza... 27.08.03, 23:36 ja nie mam gościa , ale mi jakoś smutno nie wiem co jest przyczyną ....... śpijcie słodko ......... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: z pamiętnika forumowicza... 30.08.03, 23:25 atkako napisała: > ja nie mam gościa , ale mi jakoś smutno nie wiem co jest przyczyną ....... > śpijcie słodko ......... jak ci smutno to poczytaj kawaly z forum :) humor powinien ci zaraz wrocic :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: z pamiętnika forumowicza... 30.08.03, 23:26 juz niecale 450p do tego pewnego forum.... jeszcze troszku popiszem i idem spac :) dobranoc! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos pamiętny dzien!!! 01.09.03, 23:19 niewatpliwie dzien pierwszy wrzesnia trzeba wpisac do pamietniaka! to dzien w ktorym na forum szaleje rownoczesnie 5 osob!!!! tego jeszcze nie bylo!!! licznik przebije dzisiaj 200postow w ciagu jednego dnia!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: pamiętny dzien!!! 01.09.03, 23:33 Pisałbym jeszcze ale chce mi się po kilkunastogodzinnym dniu pracy po prostu spać. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: pamiętny dzien!!! 01.09.03, 23:46 forman5 napisał: > Pisałbym jeszcze ale chce mi się po kilkunastogodzinnym dniu pracy po prostu > spać. wydaje mi sie ze 1 wrzesnia wybuchla wojna.... ale po dzisiejszym to niczego nie jestem pewien. poczekam az 15000 sie przekreci i ide w kimono. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: pamiętny dzien!!! 01.09.03, 23:47 dr_scott napisał: > forman5 napisał: > > > Pisałbym jeszcze ale chce mi się po kilkunastogodzinnym dniu pracy po pros > tu > > spać. > > wydaje mi sie ze 1 wrzesnia wybuchla wojna.... ale po dzisiejszym to niczego > nie jestem pewien. > poczekam az 15000 sie przekreci i ide w kimono. > 14500 nie 15000 oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: pamiętny dzien!!! 01.09.03, 23:53 dr_scott napisał: > dr_scott napisał: > > > forman5 napisał: > > > > > Pisałbym jeszcze ale chce mi się po kilkunastogodzinnym dniu pracy po > pros > > tu > > > spać. > > > > wydaje mi sie ze 1 wrzesnia wybuchla wojna.... ale po dzisiejszym to nicze > go > > nie jestem pewien. > > poczekam az 15000 sie przekreci i ide w kimono. > > > > 14500 nie 15000 oczywiscie to bys se poczekol ;D idz juz lepiej i sie wyspij :) bo jeszcze ducha łoboczysz ;D zmeczenie jest najwiekszym wrogiem zaraz po glodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: z pamiętnika forumowicza... 02.09.03, 00:50 co ja tu tak sam, po nocy ... dobranoc :-I Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: z pamiętnika forumowicza... 02.09.03, 10:03 yasny napisał: > co ja tu tak sam, po nocy ... > dobranoc :-I trza bolo wczesniej przyjsc jak wszyscy byli ;) licznik mial duuuzo pracy ;D Odpowiedz Link Zgłoś