Gość: dr scott IP: *.tg.akk.net.pl 06.08.03, 10:30 qrcze, jutro konczy mi sie przeglad... niechto! jeszcze spro do zrobienia. jaka stacje polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: przeglądy techniczne pojazdów IP: proxy / 192.168.3.* 06.08.03, 12:59 Na pewno nie jedż do Piekar na ul.Bytomską. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=153&w=2982357 Te bębny prawie nówki oddałem kobiecie do bagażnika.Póżniej bębny jej ukradli z tego bagażnika pod blokiem.Policja złapała złodzieja i pyta tą kobietę czy poznaje je.A ona że nie,ale mechanik je pozna.I zaczął się walec policyjno- sądowy.Po metce na papierze policja doterła też do właściciela sklepu.Rok temu w tym czasie była sprawa w sądzie w T.Górach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: przeglądy techniczne pojazdów IP: proxy / 192.168.3.* 06.08.03, 13:17 Okręgowa Lubliniec PKS PZMot--ul.Gliwicka Lasy państwowe Świerklaniec Ostrożnica--gośc uczulony na atest gaśnicy,ale spoko wymieni na badaną za parę żł.Jak nie ma to możesz nabyć używaną.Kiedyś szalał- sprawdzał luz na zawiasach drzwi i wysyłał do blacharza.Ale mu przeszło bo stacji i nowych aut coraz więcej. Zraziłem się do Stacji na Pyskowickiej i moje nogi (koła) tam nie postąpią ! Ponoć są bardziej mili(stoisz 3 godziny a oni robią pół godziny przerwy na śniadanie przed nosem brama się zamyka)ale dziękuję bardzo.TAK BYŁO ! parę lat wstecz. Był w Bytomiu taki diagnosta co maluchowi z zegarkiem w ręku mierzył cykl migacza przy pełnym ociążeniu elektrycznym,lub kątomierzem mierzył luz na kole kierownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: przeglądy techniczne pojazdów 06.08.03, 14:38 a teraz podobno zrobili nowe urzadzenie co trzesie autem na wszystkie strony... moj znajomy byl na przegladzie i mu malucha tek przetrzepali ze potem jezdzil w wszystkie strony!! powinni to wycofac bo to tylko psuje auta! (a on prawie zawalu nie dostal jak to wlaczyli...) to nie jest smieszne! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: przeglądy techniczne pojazdów IP: proxy / 192.168.3.* 07.08.03, 22:54 Co oni pogłupieli jeszcze mogą coś uszkodzić ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: przeglądy techniczne pojazdów 07.08.03, 23:01 no wlasnie mowie! tak to sie bada auta we fabryce jak projektuja nowe auto i jepotem badaja w extremalnych warunkach a nie na kazdzym przegladzie! porąbalo im sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: przeglądy techniczne pojazdów IP: *.tg.akk.net.pl 06.08.03, 15:35 Lubliniec rulezzz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: przeglądy techniczne pojazdów 04.06.04, 22:02 Gość portalu: dr napisał(a): > Lubliniec rulezzz ;) To fakt ! Pewnemu panu umyto samochód i komorę silnika za 1 zł,bo jest stałym klientem tej stacji.Proponują inne tanie usługi dla stałych klientów. A gość jest z Piekar i jeżdzi tam od 4 lat autem na gaz.Na Pyskowickiej wcześniej zrobili mu "pokazówkę" z nieczytelną tabliczką znamionową haka holowniczego i podziękował tej stacji RAZ NA ZAWSZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: przeglądy techniczne pojazdów 04.06.04, 23:22 forman5 napisał: > Gość portalu: dr napisał(a): > > > Lubliniec rulezzz ;) > > To fakt ! > Pewnemu panu umyto samochód i komorę silnika za 1 zł,bo jest stałym klientem > tej stacji.Proponują inne tanie usługi dla stałych klientów. > A gość jest z Piekar i jeżdzi tam od 4 lat autem na gaz.Na Pyskowickiej > wcześniej zrobili mu "pokazówkę" z nieczytelną tabliczką znamionową haka > holowniczego i podziękował tej stacji RAZ NA ZAWSZE ! hehehe :) fajnie! chyba tez ino tam beda jeździoł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: przeglądy techniczne pojazdów 07.06.04, 08:11 drcarlos napisał: > forman5 napisał: > > > Gość portalu: dr napisał(a): > > > > > Lubliniec rulezzz ;) > > > > To fakt ! > > Pewnemu panu umyto samochód i komorę silnika za 1 zł,bo jest stałym klient > em > > tej stacji.Proponują inne tanie usługi dla stałych klientów. > > A gość jest z Piekar i jeżdzi tam od 4 lat autem na gaz.Na Pyskowickiej > > wcześniej zrobili mu "pokazówkę" z nieczytelną tabliczką znamionową haka > > holowniczego i podziękował tej stacji RAZ NA ZAWSZE ! > > hehehe :) fajnie! chyba tez ino tam beda jeździoł ;) Oczywiście auto trzeba mieć sprawne,ale cieszy podejście do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: przeglądy techniczne pojazdów 28.02.04, 09:13 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35056,1936228.html Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: przeglądy techniczne pojazdów 28.02.04, 15:09 forman5 napisał: > > miasta.gazeta.pl/katowice/1,35056,1936228.html coraz czesciej sie to zdaza... ale co tam... mogliby przynajmniej zobaczyc ten samochod czy to nie jest jakis wrak kompletny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forman5 Re: przeglądy techniczne pojazdów IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 28.02.04, 17:57 Pamiętam jak auto stało w Rudzie,a przegląd robiłem w Zakopanem. Dowód rej.plus 0,7 w poniedziałek rano dla górali to było jak lekarstwo ! To se ne vrati ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: przeglądy techniczne pojazdów 28.02.04, 20:36 Gość portalu: forman5 napisał(a): > Pamiętam jak auto stało w Rudzie,a przegląd robiłem w Zakopanem. > Dowód rej.plus 0,7 w poniedziałek rano dla górali to było jak lekarstwo ! > > To se ne vrati ! hehe :D ale ani sie nie przyznawej bo jeszcze bedziesz mioł z tego jakie nieprzyjemnosci!! ale nie tylko Ty nie jestes swiety... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: przeglądy techniczne pojazdów 28.02.04, 22:25 drcarlos napisał: > > hehe :D ale ani sie nie przyznawej bo jeszcze bedziesz mioł z tego jakie > nieprzyjemnosci!! ale nie tylko Ty nie jestes swiety... ; Sprawa uległa by przedawnieniu bo to było w latach 80tych ubiegłego stulecia ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: przeglądy techniczne pojazdów 28.02.04, 23:02 forman5 napisał: > drcarlos napisał: > > > > > > hehe :D ale ani sie nie przyznawej bo jeszcze bedziesz mioł z tego jakie > > nieprzyjemnosci!! ale nie tylko Ty nie jestes swiety... ;) > > Sprawa uległa by przedawnieniu bo to było w latach 80tych ubiegłego stulecia ! ! fajnie to brzmi; ubiegłe stulecie.... :) to tak jak by my zyli juz ponad 100 lot ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: przeglądy techniczne pojazdów 07.04.04, 08:22 Coraz drożej.... info.onet.pl/898196,10,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: przeglądy techniczne pojazdów 07.04.04, 15:23 ciekawe czy to tez wymyslil pol... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: przeglądy techniczne pojazdów 07.04.04, 16:29 drcarlos napisał: > ciekawe czy to tez wymyslil pol... A jak myślisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: przeglądy techniczne pojazdów 07.04.04, 17:05 forman5 napisał: > drcarlos napisał: > > > ciekawe czy to tez wymyslil pol... > > A jak myślisz ? fak... czy ja zawsze musze miec racje?? :/ moze to i dobrze ze to przez niego.... bo jak odejdzie to zabierze ze sobą swoją mądrość, a tak by trza wykopac wszystkich (choc i tak reszta tez jest do niczego...) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: przeglądy techniczne pojazdów 07.04.04, 22:01 drcarlos napisał: > > > > fak... czy ja zawsze musze miec racje?? :/ moze to i dobrze ze to przez > niego.... bo jak odejdzie to zabierze ze sobą swoją mądrość, > a tak by trza wykopac wszystkich (choc i tak reszta tez jest do niczego...) Któżby inny ! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: przeglądy techniczne pojazdów 16.05.04, 18:15 Zaliczyłem niedawno z wynikiem pozytywnym ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: przeglądy techniczne pojazdów 16.05.04, 19:20 forman5 napisał: > Zaliczyłem niedawno z wynikiem pozytywnym ! moje gratulacje :P Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: przeglądy techniczne pojazdów 11.06.04, 21:23 Bywa i tak. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2123817.html Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: przeglądy techniczne pojazdów 26.09.04, 17:19 Właśnie w Teleexpresie pokazali stację PZMot z ul.Gliwickiej i znanych nam diagnostów.Nie wiem tylko z jakiej okazji to było ale chyba z coroczną imprezą Mister 126 ? Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: przeglądy techniczne pojazdów 26.09.04, 17:49 forman5 napisał: > Właśnie w Teleexpresie pokazali stację PZMot z ul.Gliwickiej i znanych nam > diagnostów.Nie wiem tylko z jakiej okazji to było ale chyba z coroczną imprezą > Mister 126 ? Sprawdziłem,mozna zobaczyć zapis multimedialny na stronie TVP-teleexpres 26.09. tvp.pl/119.dzialy Odpowiedz Link Zgłoś