Gość: kil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 16:39 Dzieki za Skate PARK Panu Utrackiemu to fajny pomysl przy Parku Wodnym ruch godny dobrego menadzera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wici Re: Skate PARK IP: *.eranet.pl 27.09.08, 18:15 Człowieku ! gdzies ty się uchował ??? Przecież temat Skate Parku załatwił jeszcze Szczerba - były burmistrz, zfinalizował go Czech - obecny burmistrz - Utracki w tym temacie wogółe nie wystepuje !!! Poczytaj troche prasy wejdź na strone Urzędu Miejskiego to sie dowiesz i nie wypisuj takich bzdur !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: Skate PARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 19:33 no no no chyba jestes zlosliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jop Re: Skate PARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 20:22 Nie złośliwy, tylko obiektywny. Utracjusz I Wielki ma się nijak do Skate Parku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kil Re: Skate PARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 20:38 slyszalem z ust prezesa Utrackiego ze to jego inicjatywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wici Re: Skate PARK IP: *.eranet.pl 27.09.08, 21:50 To dlaczego nigdzie prezes nie jest wymieniany, jeśli chodzi o relacje prasowe z otwarcia tego obiektu ? Nawet na stronie parku wodnego jest galeria zdjęć z otwarcia skate parku - z oficjeli jest tylko burmistrz - Dlaczego ? bo to inwestycja miejska - pomysł młodych tarnogórzan (!) zaakceptowany i zrealizowany przez władze miasta - Utracki nie jest pomysłodawcą, nie brał udziału w tych ustaleniach, i z tą ideą nie ma nic wspólnego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Skate PARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 22:02 Przydałaby się tam osoba dorosła pilnująca porządku oraz zachowania. Język jaki tam słyszałam odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jop Re: Skate PARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 22:04 Najlepiej przypisać sobie zasługi innych. Pan "Prezes" potrafi podpisywać się pod cudzymi pomysłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Skate PARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 07:30 ta zasluga burmistrz Szczerby i prezesa Pyli oni to zainicjowali i uzgodnili a tych panow nie stac nawet zeby o tym poinformowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wici Re: Skate PARK IP: *.eranet.pl 28.09.08, 14:12 Jeśli chodzi o sam pomysł - to jakieś koszmarne nieporozumienie !!! Żeby wydawać setki tysięcy złotych tylko po to aby garstka wyrostków mogła się bawić. Należy sobie uświadomić ponadto, że to obiekt raczej sezonowy, czyli bedzie dostepny 3-4 m-ce w roku ze względu na warunki atmosferyczne. Za takie beznadziejne pomysły należałoby karać !!!! To że Utracki stroi się w cudze piórka, no cóż ? a co ma robić skoro sam niczego nie potrafi wymyślić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dresik Re: Skate PARK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.08, 15:29 Byłem na otwarciu .Czekaliśmy z chłopakami i vipami aż otworzą bramę bo jakiś baran zabrał klucze do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Skate PARK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 15:43 Skate Park promował od samego początku będąc jeszcze przewodniczącym rady Pan Czech obecny burmistrz.Nie słyszałam nigdzie ani nie czytałam aby prezes Parku podszywał się pod autorstwo pomysłu.Ty "wici" zioniesz nienawiścią nie tylko na tym wątku do tej osoby.Wyłącz się już i nie myśl że jesteś bohaterem kryjąc się za pseudonimami.Jesteś żałosny w próbach rzucania oszczerstw i kalumni.Ale tacy na szczęście to tylko żenujące epizody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wici Re: Skate PARK IP: *.eranet.pl 29.09.08, 21:02 bob - cos ci sie pokręciło...to nie ja, tylko -kil- coś tu stwierdził na forum..ja odpowiadając -kilowi- cały czas twierdze że ten pan z tą ideą nie ma nic współnego - czytaj uwazniej a potem kleć te swoje pseudo wywody ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marks Re: Skate PARK IP: 83.1.75.* 30.09.08, 21:34 jezeli szukacie osób dzieki którym tak naprawde ten skatepark powstał to wejdzcie sobie na strone www.tarnowskiegory.one.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliks Re: Skate PARK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 20:38 Ten Skate PARK powstał dzięki tarnogórzanom każdy od oseska do 100 letniej babci dali po 10 zł nie za dużo !!! nie licząc ziemi pod ten obiekt wartej w tym rejonie ponad 250 zł za metr kwadratowy !! Tak sie robi za nasze pieniądze kampanie wyborczą. A co do Prezesa w przyszłym tygodniu jest Walne zgromadzenie wspólników , zapewne w uznaniu "zasług" dostanie podniesione uposażenie !!!! taki jest program tego walnego !!! Niech żyje Solidność w AIG-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Skate PARK IP: *.cst.tpsa.pl 03.10.08, 09:36 www.tarnowskiegory.one.pl - fajna strona, a część rekreacyjna szczególnie dla mnie wartościowa. Co do polityki - ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bania Re: Skate PARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 10:49 Czy nawet w amatorski sport trzeba mieszać miejscowych kacyków? Olejcie ich,fanie,że jest nowy obiekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Skate PARK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 08:44 Masz rację, przynajmniej mam sie gdzie wyszumieć Skate Park jest gites!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś