dzik0 07.08.09, 12:10 Wyroiły się ich stada.Macie jakieś sposoby na pozbycie się tych bydlaków?(przynajmniej z mieszkania) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulczanka Re: Sposób na komary. 07.08.09, 12:21 Tradycyjnie Google prawdę ci powie: www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090602/ZDROWIE/145601465 portalwiedzy.onet.pl/4868,11127,1494071,1,czasopisma.html szybka-pomoc.pl/?q=sposoby+na+komary Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Sposób na komary. 07.08.09, 20:39 Jeszcze ciekawostka o której nie wszyscy wiedzą więc powiem: Komary ponoć nie gryzą ludzi chorych na AIDS, Białaczkę i inne choroby krwi. Wiadomo dlaczego - chcą pełnowartościowy produkt a nie jałowiznę. W przyszłości mają być wykorzystywane do wczesnej diagnostyki powyższych schorzeń. Jest jednak jeden plus tego że gryzą nas komary. Jeśli to robią to możemy byś spokojni - w ciągu najbliższych kilku miesięcy nie doświadczymy chemioterapii:) Odpowiedz Link Zgłoś
tukantg Re: Sposób na komary. 07.08.09, 22:15 Mamy sposób!! :) Kilka dni temu nabywszy w castoramie fioletową (czy tam ultrafioletową) lapmkę na komary i inne latające upierdliwości. Skuteczność lampki naprawdę wysoka, komary przestały nas gryźć, kąsać i zjadać, a na lampce codziennie pojawiają się nowe usmażone (jak podaje producent; napięciem 600V) komary. Odpowiedz Link Zgłoś
esder Re: Sposób na komary. 07.08.09, 22:42 takie lampki po pewnym czasie mało estetycznie wyglądają ;) ja wolę raid, drogo, ale skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
tukantg Re: Sposób na komary. 07.08.09, 23:15 spoko, można lampkę czyścić. Zresztą... zapalam na noc, jak śpię, więc nie muszę oglądać tych elektrycznych egzekucji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Moskitiery 07.08.09, 22:57 Moskitiery w oknach. Mam od 2 miesięcy, komarów w mieszkaniu brak:) Koszt niewielki, montaż szybki i prosty- ja kupiłem w Castoramie. Żadne spraye czy wkłady do kontaktu nie zapewnią takiego komfortu. Odpowiedz Link Zgłoś
tukantg Re: Moskitiery 07.08.09, 23:17 Poza tym nie wiem, na ile takie spraye i inne substancje chemiczne rozpylane w powietrzu są bezpieczne dla naszego zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Moskitiery 07.08.09, 23:23 Są zdrowsze od pomidorów sprzedawanych na targu. 23. Odpowiedz Link Zgłoś