alf19 17.05.06, 15:58 Witam, czy ktos moze mi wyjasnic co stalo sie z polaczeniami Milano-Warszawa? Jeszcze jakis czas temu w rozkladzie podawane byly loty chyba do pazdziernika. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daggy4 Re: Centralwings 17.05.06, 16:21 ta linie pracuje tylko zima (szeroko rozumiana) tz. od pazdziernika do maja wlacznie Odpowiedz Link
makda Re: Centralwings 17.05.06, 17:30 Niekoniecznie tak: teoretycznie to ta trasa miala byc stala. CO wiecej, jest mase osob, ktore maja juz wykupione bilety na czerwiec i lipiec. Centralwings wydal ostatnio oswiadczenie, ze niestety nie doczekali sie 10 nowych samolotow i z tymi, co maja nie sa w stanie obsluzyc wszystkich polaczen + czarterow zlecanych im w miesiacach letnich przez biura podrozy. Dlatego zlikwidowali te trasy, ktore byly wprowadzone stosunkowo niedawno, np Warszawa-Mediolan czy Warszawa - Leeds. Osoby, ktore maja wykupione bilety na najblizsze miesiace zostana przewiezione LOTem. Odpowiedz Link
alf19 Re: Centralwings 17.05.06, 18:02 No to nie przewidzialo mi sie. Jeszcze kilka dni temu mozna bylo zrobic rezerwacje na okres wakacyjny. Odpowiedz Link
testardo Re: Centralwings 17.05.06, 22:42 Oj kiepska cosik ta firma - Milky Way'ow nie rozdaja juz od DAAAAWNA na pokladzie, a reklamuja sie do dzis ;) BTW to Centralwings, jest na trzecim miejscu u mnie jesli chodzi o tanie linie, z ktorych korzystam, na drugim Skyeurope, a pierwsze miejsce zajmuje WizzAir Odpowiedz Link