kurdelebele 24.04.08, 13:59 prosba o linka z ciekawymi audycjami po wlosku, na pewno sa jakies ciekawe wywiady dotyczace kultury i aktualnych wydarzen, albo jakies inne audycje z wloskim swiergotem, hmm? grazie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makda Re: podcasty 24.04.08, 16:19 Masz iTunes? Tam jest całe mnóstwo włoskich podcastów- głównie z popularnych programów radiowych i telewizyjnych. Ja np namiętnie słucham nagrań wywiadów z Inviasioni Barbariche (na la7 z Darią Bignardi)i La scuola di cucina di Allan Bay. jeśli nie masz iTunes, to polecam stronę Feltrinelli www.feltrinellieditore.it/PodcastHome Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: podcasty 25.04.08, 00:06 A jak do nich trafić? W jakiej kategorii ich szukać? Chodzi mi o program iTunes... Odpowiedz Link
makda Re: podcasty 25.04.08, 09:20 Wchodzisz na iTunes store - podcasts i przeglądasz w wyszukiwarce. Ja mam akurat włoskie iTunes, więc jak przechodzę na podcasty to wyświetlają się głownie włoskojęzyczne :-) Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: podcasty 28.04.08, 08:48 Ja mam program anglojęzyczny i wyświetlają się głównie podcasty anglojęzyczne ;) Ale już część znalazłam. Na początek wystarczy, bo i tak prawie nic nie rozumiem ;) Odpowiedz Link
kurdelebele Re: podcasty 25.04.08, 18:45 grazie mille, intervisti barbariche per me, la scuola di cucina per la mia ragazza :) casomai, se non avete itunes, potete scaricare entrambi qui: www.audiocast.it/poddetail?podid=805 www.audiocast.it/poddetail?podid=304 Odpowiedz Link