mukazy32 18.02.08, 13:43 Witam. Moje pytanie jest następujace- czy kartę sim z modemu iplusa moge włożyć do telefonu komórkowego i korzystać z wap'u? Czy będzie naliczało dodatkowe pieniądze do rachunku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.iplus Re: Iplus i komórka 18.02.08, 17:04 Witam, > Moje pytanie jest następujace- czy kartę sim z modemu iplusa moge tak, jak najbardziej ... Ważne, jest aby komórka obsługiwała jakąkolwiek z technologii: HSDPA/3G(UMTS)/EDGE/GPRS należy także ustawić ją odpowiednio: np: www.plus.pl/oferta_indywidualna/telefony/konfiguruj_telefon_przez_internet/konfiguracja_zdalna/ > Czy będzie naliczało dodatkowe pieniądze do rachunku? Nie, dodatkowych nie..., ale (teoretycznie) szybciej zużyjemy limit Przykladowy cennik dla iPlus simdata: WAP - 10 KB połączenia HSDPA/3G(UMTS)/EDGE/GPRS 0,03 zł Internet - 100 KB połączenia HSDPA/3G(UMTS)/EDGE/GPRS 0,03 zł Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
malicki8 Re: Iplus i komórka 19.02.08, 13:06 Pozwole sobie dodac cos od siebie-a mianowice z tego co pamietam mój kolega miał stary telefon K300i i miał tylko konfiguracje PlusGSMIntGPRS i chodziło mu normalnie(pobierało z abonamentu). Odpowiedz Link Zgłoś
michal.iplus Re: Iplus i komórka 19.02.08, 19:22 Nowe telefony posiadają już obsługę HSDPA Odpowiedz Link Zgłoś