astra18 06.07.15, 14:56 www.rmf24.pl/fakty/polska/news-przetarg-na-116-aut-dla-administracji-uniewazniony,nId,1847196 Niech sobie teraz pani Mucha liczy na kalkulatorku skąd brać oszczędności. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astra18 Re: Tanie państwo PO 06.07.15, 15:22 Pani Kopacz pociągiem a za nią samolot: wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Wizyta-Ewy-Kopacz-na-Pomorzu-kosztowala-nas-100-tys-zlotych,wid,17676157,wiadomosc.html?ticaid=1152c7 Odpowiedz Link
maria421 Re: Tanie państwo PO 06.07.15, 15:33 Przyjdzie PiS i wszyscy przesiada sie na rowery :-) Odpowiedz Link
astra18 Re: Tanie państwo PO 06.07.15, 15:37 maria421 napisała: > Przyjdzie PiS i wszyscy przesiada sie na rowery :-) Ale dlaczego od razu na rowery? Jak można zredukować liczbę samochodów z 116 na 30??? To jakiś matrix czy co? Nie ze 116 do 100. TO kto tam robił te zapotrzebowania? > Odpowiedz Link
jureek Re: Tanie państwo PO 06.07.15, 17:22 astra18 napisała: > maria421 napisała: > > > Przyjdzie PiS i wszyscy przesiada sie na rowery :-) > > Ale dlaczego od razu na rowery? Bo tak zdrowiej? Bo z roweru więcej widać niż zza przyciemnionych szyb rządowych limuzyn? Odpowiedz Link
astra18 Re: Tanie państwo PO 06.07.15, 17:54 jureek napisał: > astra18 napisała: > > > maria421 napisała: > > > > > Przyjdzie PiS i wszyscy przesiada sie na rowery :-) > > > > Ale dlaczego od razu na rowery? > > Bo tak zdrowiej? Dla wszystkich? Bo z roweru więcej widać niż zza przyciemnionych szyb rządowyc > h limuzyn? Jest mi wszystko jedno jako podatnikowi, byle tylko nie było przetargu na 116 rowerów zamiast ewidentnie potrzebnych 30. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Tanie państwo PO 07.07.15, 08:43 W Grecji mielismy juz takiego cwaniaczka, ktory udawal Greka jadac rowerem do parlamentu. Z namaszczeniem sciagal kask i namietnie udzielal wywiadow o zlych partnerach w Unii Europejskiej. Zapomnial jedynie dodac, ze mieszkal w najdrozszej dzielnicy w calym kraju. Po tym glupawym referendum uznal, ze lepiej bedzie gdy ustapi ze swego stanowiska. Jak widzisz Jureeku bajzel jest tak samo mozliwy bez limuzyn Odpowiedz Link
maria421 Re: Tanie państwo PO 07.07.15, 09:14 Niemieccy ach jakze ekologiczni Zieloni, jak tylko weszli do rzadu tez sie przesiedli z rowerow na limuzyny. Nie mam im tego za zle, bo glupio ny bylo gdyby minister spraw zagranicznych tylko rowerem jezdzil, ale mnie ta cholerna hipokryzja irytuje. Odpowiedz Link
jureek Re: Tanie państwo PO 07.07.15, 10:15 maria421 napisała: > Nie mam im tego za zle, bo glupio ny bylo gdyby minister spraw zagranicznych ty > lko rowerem jezdzil, ale mnie ta cholerna hipokryzja irytuje. Dość wybiórcza ta Twoja irytacja z powodu hipokryzji. Nie zauważyłem np. żeby irytowała Cię hipokryzja pewnego polskiego księdza w austriackiej parafii, który nie tolerował pedała jako szefa rady parafialnej, a sam żył z kochanką. forum.gazeta.pl/forum/w,103528,136661687,136661687,Ksiadz_proboszcz_kontra_pedal_w_radzie_parafialnej.html Albo hipokryzja ministra Kanthera, który głosił oficjalnie "low and order", a z drugiej strony nie przeszkadzały mu lewe kasy w jego partii. Odpowiedz Link
maria421 Re: Tanie państwo PO 07.07.15, 11:10 jureek napisał: > Dość wybiórcza ta Twoja irytacja z powodu hipokryzji. > Nie zauważyłem np. żeby irytowała Cię hipokryzja pewnego polskiego księdza w au > striackiej parafii, który nie tolerował pedała jako szefa rady parafialnej, a s > am żył z kochanką. > forum.gazeta.pl/forum/w,103528,136661687,136661687,Ksiadz_proboszcz_kontra_pedal_w_radzie_parafialnej.html Nie moglo mnie irytowac cos, o czym nie wiedzialam. > Albo hipokryzja ministra Kanthera, który głosił oficjalnie "low and order", a z > drugiej strony nie przeszkadzały mu lewe kasy w jego partii. Jureek, a Ciebie hipokryzja Zielonych nigdy nie irytowala? Odpowiedz Link
jureek Re: Tanie państwo PO 07.07.15, 11:18 maria421 napisała: > Nie moglo mnie irytowac cos, o czym nie wiedzialam. Przecież w tym wątku była o tym mowa. > > Albo hipokryzja ministra Kanthera, który głosił oficjalnie "low and order > ", a z > > drugiej strony nie przeszkadzały mu lewe kasy w jego partii. > > Jureek, a Ciebie hipokryzja Zielonych nigdy nie irytowala? Tak, irytowała. Odpowiedz Link
maria421 Re: Tanie państwo PO 07.07.15, 11:24 jureek napisał: > Przecież w tym wątku była o tym mowa. Tamten watek zaczales tak : Proboszczem w pewnej austriackiej parafii był ksiądz z Polski, z mojego województwa zresztą. Gdy parafianie wybrali na szefa rady parafialnej homoseksualistę, proboszcz nie zatwierdził tego wyboru. Parafianie napisali do biskupa, biskup anulował decyzję proboszcza. Nic o kochance nie bylo. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Tanie państwo PO 07.07.15, 12:01 Nie panie dzieju, Joschka w tym kontekscie byl najwiekszym hipokryta. Opowiadal bajki o ochronie srodowiska, a szofera zima pol godziny wczesniej wysylal do samochodu, by misiu nie zmarzl. Latem pedzil szofere w podobnym celu, pojazd musial byc nalezycie sklimatyzowany. Mindestlohn tez nie obowiazuje Zielonych. Podczas ostatnich Landtagswahlen oferowali wykwalifikowanym Wahlhelfer stolze 4,5 EUR. Odpowiedz Link
astra18 Re: Tanie państwo PO 29.07.15, 06:45 www4.rp.pl/Polityka/307289771-Rzad-wozi-ze-soba-meble.html Odpowiedz Link