18kwie2004 ale skąd truskawki? 30.01.05, 00:40 zresztą, co tu ukrywać: napisałem ten post nr 2.000 tylko dlatego, że liczyłem na honorowe obywatelstwo Gdyni dla siebie i swojego dziecka. Całkiem ładna liczba, okrąglutka... Z prywatnych forów regionalnych tak nieco mniej niż Lidzbark Warmiński i Skarżysko Kamienna, ale za plecami już nam dyszy Września! Ale może lepiej nie fascynować się magią cyfr, bo windyga znów zacznie coś o wykonach i osiągach. ** Tylko skąd ja o tej porze wezmę cholera truskawki? Odpowiedz Link
windyga Re: ale skąd truskawki? 30.01.05, 13:33 Och, jak mi wstyd, że dopiero teraz z gratulacjami pędze i bukietem kwiatów, albo może wińcem laurowym! Hurra! Oczywiscie, mam nagrode, ale... do odebrania osobiscie. Zatem, trzeba zaplanowac jakieś spotkanie.... jubileuszowe. To pewnie bedzie mozliwe latem, kedy ptaki wracaja do gniazd, albo przynajmniej wpadaja by odwiedzic stare kąty. Zatem... Odpowiedz Link
rena_gd Re: ale skąd truskawki? 30.01.05, 22:32 windyga napisała: > Zatem, trzeba zaplanowac jakieś spotkanie.... jubileuszowe. i poproszę od razu dla nie-gdynian zwiedzanie najpiękniejszych miejsc:) szykujcie już trasę, ale muszą być też na niej przystanki gastronomiczne;) Odpowiedz Link
18kwie2004 mój miks 30.01.05, 16:50 nie miałem mrożonych. Ale teraz siedzę w poczekalni na lotnisku (skad piszę niniejszy post; niestety lot nie jest do Gdyni) i mieszam szampan Dorato (w butelkach 0.2) z sokiem truskawkowo-innoowocowym. Smakuje ohydnie, ale czego się nie robi dla Gdyni. Odpowiedz Link
jantarowa Re: 2. 000 ----postów.................. 30.01.05, 13:43 vitalia napisała: > jakiś szampan ??? Obowiązkowo :) Za kolejny tysiączek postów :P Odpowiedz Link
binka Re: 2. 000 ----postów.................. 30.01.05, 18:39 to ja dziś piwkiem uczczę:-) zdrówko Odpowiedz Link
18kwie2004 i statystyka aktywności 05.02.05, 18:41 i komu należą się punkty za aktywność (pierwsza dziesiątka). Uwaga: dane na podstawie Wyborczej wyszkukiwarki, jakby kto znowu widział u mnie "cel w założeniu". windyga: 503 vitalia: 186 zoppoter: 172 narysuj.mi.baranka/gaz.gaz.gaz. na.ulicach: 141 binka: 77 germanus: 52 x2468: 51 jantarowa: 48 broneknotgold: 44 10 osób (razem 1452 posty) generuje 70% ruchu na tym forum (2076 do dziś). Odpowiedz Link
windyga Re: i statystyka aktywności 06.02.05, 16:55 Ale chyba nie zwariujemy z rozpaczy, co?:)) Doprawdy, od każdego z nas zalezy jakie to bedzie forum, czy ludzie beda chcieli uczestniczyc w zażartych dyskusjach, czy nie. Jako załozycielka nie mam innego "celu w założeniu", jak tylko "podtrzymywać platforme porozumienia na rzecz Gdyni". I nieustająco sie ciesze z kaźdego wpisu:)) Odpowiedz Link
vitalia Re: i statystyka aktywności 06.02.05, 20:24 Platforma porozumienia rzecz jasna must be...Ale opozycja tyż.. Bo jakby już tak zupełnie każdy tu tylko peany na rzecz miasta zadawał ...to koniec świata.. kochajmy nasze miasto Odpowiedz Link