Dodaj do ulubionych

co warto zobaczyc w Gdyni?

06.04.14, 18:02
Witam,chcialabym Was zapytac co uwazacie za najciekawsze do zobaczenia w Gdyni-z tym ze nie chodzi mi o okolice nadmorskie tylko raczej o jakies ciekawe budynki ,pomniki o morskiej tematyce ,skwery itp niekoniecznie w centrum miasta .Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • windyga Re: co warto zobaczyc w Gdyni? 08.04.14, 12:37
      To miło, ale istotne sa pewne wskazówki dodatkowe: kiedy i na jak długo przybywasz do Gdyni - kilka dni, tygodni, moze na zawsze;))
      Ja zasugeruje Ci wejscie na strone miasta, czyl gdynia.pl a tak jest i galeria fotek i panoramiczne 360 stopni - zdjecia z chcrakterystycznych dla Gdyni miejsc.
      Sa w Gdyni az 3 rezerwaty przyrody, z których najbardziej znany jest oczywiscie rezerwat Kępa redłowska z klifowym urwiskiem. Ale b. piekny jest takze rezerwat Kacze Łegi wzdłuz rzeczki kaczej.
      Miejsca? Fuira jest takich miejsc chocby Experyment, Muzeum motoryzacji, Akwarium, czy Infobox. W kazdym inne atrakcje.
      • skylah39 Re: co warto zobaczyc w Gdyni? 15.04.14, 18:31
        Dzieki za odpowiedz,rzeczywiscie o Experymencie slyszalam i wiem ze to ciekawe miejsce ,wogole to uwazam ze w Waszym miescie niesposob nie znalezc czegos super .Problem w tym ze narazie nie bede w Gdyni dlugo i w te pare dni nie dam rady wszystkiego zobaczyc stad moje pytanie o najciekawsze miejsca.
      • ascorf Re: co warto zobaczyc w Gdyni? 03.10.14, 12:40
        Proponuje wybrać się w okolice skweru Kościuszki, a tam wiele trakcji, m.in. Akwarium, Muzeum Marynarki Wojennej, Muzeum Miasta Gdyni, Dar Pomorza, ORP Błyskawica i kilka innych. pozdrawiam.
    • skylah39 Re: co warto zobaczyc w Gdyni? 19.06.14, 15:40
      Witam .Wlasnie wróciłam z Gdyni i kocham to miasto jeszcze bardziej.Tym razem zwiedziłam nie tylko najbardziej popularne miejsca jak np cudowne molo w Orłowie ale i gdyńskie osiedla.Tu wszystko warto zobaczyć .Zafascynował mnie Infobox,to wspaniałe miejsce dla osób interesujących się tym miastem .Znam wiele miast ,ale Gdynia jest moim zdaniem absolutnym numerem 1
    • bea.32 Re: co warto zobaczyc w Gdyni? 30.08.14, 10:29
      Koniecznie musisz zobaczyć osiedle Tesoro Ivory (w Suchym Dworze, blisko Gdyni), oparte na architekturze włoskiego renesansu.
      • windyga Re: co warto zobaczyc w Gdyni? 12.09.14, 11:17
        tu bym dyskutowała. Poprzedni wpis traktuje jako żarcik, czy sie mylę?
      • skylah39 Re: co warto zobaczyc w Gdyni? 15.09.14, 18:16
        Witam,a Infobox?Czy jakies fajne spotkania lub imprezy są planowane na koniec wrzesnia, bo z tego co słyszałam,to jest ciekawe miejsce i ciągle coś tam się ciekawego dzieje
    • cogito_ergo_sum42 Re: co warto zobaczyc w Gdyni? 15.09.14, 18:35
      Jeśli interesują Cię pomniki masz okazję zobaczyć je na moim filmie w temacie powyżej
      • cogito_ergo_sum42 Re: co warto zobaczyc w Gdyni? 15.09.14, 18:38
        Ten temat to "gdyńskie pomniki". Jestem tu nowy i nie wiedziałem, że tematy wędrują:))
    • bea.32 Re: co warto zobaczyc w Gdyni? 30.12.14, 22:28
      Polecam moje ulubione miejsce nad morzem www.tsinvest.pl/pl/tesoro-ivory-resid ences/galeria-luksusowych-rezydencji
    • skowronek90 Re: co warto zobaczyc w Gdyni? 11.10.16, 15:19
      Sympatycznie można czas z dziećmi spędzić w Redzie w Aquapark Reda. Brakowało takiego miejsca w regionie ale jak już zbudowali to powiem, że klękajcie narody. Po Europie trochę jeżdżę i mogę powiedzieć, że takiego standardu to jeszcze nie widziałam, nawet na zachodzie. No i pomysł z rekinami w akwarium, które się mija przy zjeździe – wow!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka