radek 22.07.03, 15:52 czemu Gdynia nie wpadła na pomysł żeby zainstalować kamerkę na kurzej stopce i puścić całość na żywo w sieć :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
windyga Re: parada w internecie 22.07.03, 23:00 radek napisał: > czemu Gdynia nie wpadła na pomysł żeby zainstalować > kamerkę na kurzej stopce i puścić całość na żywo w sieć :( Hm, pewnie byloby fajnie. Tak bywa np. podczas regat Gdynia Sailing Days( a'propos - niebawem, w sierpniu znow). Ale "poki co" warto zajrzec na portal gdynski i obejrzec serwis zdjec ze zlotu zaglowcow. W przygotowaniu, jak wiem - sa dalsze, z parady. Oto adres: www.gdynia.pl/?co=galeria&temat=Cutty%20Sark%202003 Polecam, piekne!!! Odpowiedz Link
radek Re: parada w internecie 22.07.03, 23:11 zdjęcia widziałem są fajne :) wogóle cała impreza jest super zwłaszcza z punktu widzenia załóg (brałem udział dwa razy) ale będę nalegał ma swoją kamerę Sopot na Molo i Gdańsk na Dlugiej może mieć Gdynia na Skwerze ! Odpowiedz Link
zgut Re: parada w internecie 23.07.03, 17:07 radek napisał: > zdjęcia widziałem są fajne :) wogóle cała impreza jest > super zwłaszcza z punktu widzenia załóg (brałem udział > dwa razy) > ale będę nalegał ma swoją kamerę Sopot na Molo i Gdańsk > na Dlugiej może mieć Gdynia na Skwerze ! Z tego co mozna wyczytac w internecie, Gdynia ma kamery na Skwerze Kosciuszki, ale pokazywanie pradady i tek nie oddaloby tego klimatu. Jako zalogant najlepiej powinienes to wiedziec ( dobywala sie ona na takiej odleglosci ze przekaz bybly delikatnie mowiac utrudniony). Gdyby to wyposazyc w lepszy sprzet to co powiedzieliby podatnicy? Mysle ze Ci ktorzy kochaja zaglowce (a bylo ich tysace wzdloz wybrzeza) znalezli sposob aby podziwiac je "na zywo". I nie badz taki pomyslowy ! zloszcza mnie tacy madrale co to zasze znajda "fajnie ale gdyby". Jakby byla kamera to dlaczego taka kamera a nie inna bo inna na pewno bylaby lepsza i kto ma interes w tym ze zainstalowana taka itd itd A Gdyni GRATULUJE. Odpowiedz Link
radek Re: parada w internecie 24.07.03, 00:07 zgut napisał: > Z tego co mozna wyczytac w internecie, Gdynia ma kamery > na Skwerze Kosciuszki, gdybys mogl podac link bylbym wdzieczny > ale pokazywanie pradady i tek nie oddaloby tego klimatu. > Jako zalogant > najlepiej powinienes to wiedziec tak wiem rzeczywiscie nie oddaje w cutty sarku trzeba uczestniczyc, trzeba wejsc na bombram pare razy i przebrasowac pare razy dziennie i to jest ten klimat > ( dobywala sie ona na >takiej odleglosci ze > przekaz bybly delikatnie mowiac utrudniony). Gdyby to > wyposazyc w lepszy > sprzet to co powiedzieliby podatnicy? a co mowia podatnicy w gdansku i sopocie albo w jastarni ? > Mysle ze Ci ktorzy kochaja zaglowce (a > bylo ich tysace wzdloz wybrzeza) znalezli sposob aby > podziwiac je "na zywo". a ci co nie mogli byc ogladali zdjecia tylko :( > I nie badz taki pomyslowy ! zloszcza mnie tacy madrale > co to zasze > znajda "fajnie ale gdyby". Jakby byla kamera to dlaczego > taka kamera a nie > inna bo inna na pewno bylaby lepsza i kto ma interes w > tym ze zainstalowana > taka itd itd sluchaj nie mam zamiaru nikogo zloscic ani marudzic mialem taki pomysl bo z roznych przyczyn nie bywam ostatnio w gdyni zbyt czesto mimo ze nadal mieszkam parada byla swietna pewnie i regaty tez moj post nie byl napastliwy i nie jestem "madrala" ten epitet mnie zezloscil i nie rozumiem czemu chcesz mnie obrazic a kamera bylaby uzyteczna nie tylko przy okazji takich imprez > A Gdyni GRATULUJE. i ja tez gratuluje Odpowiedz Link
windyga Re: parada w internecie 24.07.03, 09:38 Chłopaki! Strasznie sie ciesze, że licytujecie sie w zachwytach;))) na temat gdyńskiego zlotu. Ja tez uwazam,że było cudnie i wszelkie niedogodnosci, to furda w porównaniu z radościami, jakich impreza wszystkim dostarczyła. I jeszcze chce powiedziec, że na portalu www.gdynia.pl w serwisie "zlotowym" mozna sobie strzelić sliczna tapetke zeglarską, do wyboru sposród ponad 100 fotek. Ja juz za chwilę sobie zainstaluje!!! ___ Gdynia, to fajne miasto Odpowiedz Link
kaz133 Re: parada w internecie 07.08.03, 02:24 windyga napisała: > Chłopaki! > Strasznie sie ciesze, że licytujecie sie w zachwytach;))) na temat gdyńskiego > zlotu. Ja tez uwazam,że było cudnie i wszelkie niedogodnosci, to furda w > porównaniu z radościami, jakich impreza wszystkim dostarczyła. > I jeszcze chce powiedziec, że na portalu www.gdynia.pl w serwisie "zlotowym" > mozna sobie strzelić sliczna tapetke zeglarską, do wyboru sposród ponad 100 > fotek. Ja juz za chwilę sobie zainstaluje!!! > > ___ > Gdynia, to fajne miasto Windygo! Dzieki ze, za twoja przyczyna doszlo do spotkania na Vikingu, a tym samym relancji z tej pieknej imprezy takze dla nas, tam nieobecnych. Pozdrawia "zza wielkiej wody" Casey. Odpowiedz Link
windyga Re: parada w internecie 07.08.03, 12:56 kaz133 napisał: >> Windygo! > Dzieki ze, za twoja przyczyna doszlo do spotkania na Vikingu, a tym samym > relancji z tej pieknej imprezy takze dla nas, tam nieobecnych. > Pozdrawia "zza wielkiej wody" Casey. No, czuje sie niczym MATKA tego sukcesu, jakim niewatpliwie byl gdynski zlot zaglowcow.;))) Ale dzieki, dzieki za mile slowka. A teraz w Gdyni kolejna zeglarska i cudna impreza - puchar [wiata w klasach olimpijskich czyli Idea Gdynia Sailing Days. Na Zatoce - setki zaglowek roznych klas. Takze - miniatury sterowane radiem przez wiecznych chlopcow, czyli najprawdziwszych mezczyzn... Pogoda - boska: slonce, cieplo i wiatr. Czego wiecej sobie zyczyc, zwlaszcza jak sie ma urlop. Ja mam;))) > Odpowiedz Link