anetasta 22.02.06, 01:24 czesc jestem Aneta i mieszkam w belgi nawiaze kontakt z oplkami ktore przyjely ISLAM jezeli ktos z was zna taka osobe prosze o kontakt piszcie;anetasta@yahoo.fr prosze o szybka odpowiedz dziekuje z gory Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3eti Re: poszukuje polki muzulmanki 22.02.06, 15:36 Zapytaj na www.belgia.net,tu malo kto zaglada. Odpowiedz Link
paw_dady Re: poszukuje polki muzulmanki 23.02.06, 01:07 anetasta napisała: > czesc jestem Aneta i mieszkam w belgi > nawiaze kontakt z oplkami ktore przyjely ISLAM jesl ichcesz to zrobic zastanow sie -> czy srodowisko w ktorym twoj ukochany zyje ci odpowiada. Jesl i tak a nie wierzysz, nie masz wlasnej religii. Przejscie na islam to nei tylk oreligia ot tkaze roznice kulturowe. Niwatpliwie przekonasz sie predzej niz pozniej ;) Nikt kto naprawde kocha nie zmusza do przejscia na inna religie wiec jak rozumiem to towj wolny wybor a nie rpesja ukochanego prawda? Ale z tego co slyszalem od kupli z Libanu i Syrii Polki ktore tam wyladowaly blagaly o powrot ale nikt z lokalna wspolnota przy zdrowych zmyslach nie zadrze zreszta same chcialy tam jechac. Coz teraz rodza hamasowcow piora i sprzataja jak kto lubi czemu nie ;) Odpowiedz Link
do.ki upomnienie 25.02.06, 08:15 Paw, zakladasz pochopnie, ze pytajaca chce przejsc lub juz przeszla na islam. Nie mozesz kazdej nowej osoby, ktora sie tu pojawi traktowac jak idioty, bo co to bedzie? Odpowiedz Link
paw_dady niesluszne 25.02.06, 11:08 osoby przechodzacej lub chcacej przejsc na inna relignie nigdy nie uwazlem i nie uwazam za idiote. upomnienie niesluszne doki... jednak nadal uwazam ze przed kazdym krokiem nalezy sprobowac zrobic rachunek strat i zyskow. pozdruffka to co dzie jestescie na zeberkach? ;) Odpowiedz Link
do.ki czyzby? 25.02.06, 18:10 Dobrze, ale dlaczego zakladasz, ze pytajaca jest zainteresowana bardzo osobiscie tematem zmiany wyznania, a nie np pisze doktorat na ten temat? > osoby przechodzacej lub chcacej przejsc na inna relignie nigdy nie uwazlem i > nie uwazam za idiote. upomnienie niesluszne doki... A ta druga czesc to juz ode mnie. To ja uwazam przejscie na islam za rzecz niemadra, by rzec delikatnie. Uzasadnienie tego pogladu zajeloby mi jednak za duzo czasu. Odpowiedz Link
paw_dady Re: czyzby? 27.02.06, 19:52 hy hy doktorat? za takei rzeczy teraz daja kase? chyba sie za doktorat wezme ;) Odpowiedz Link