Dodaj do ulubionych

ANDERLECHT - WISLA

07.08.03, 19:07
Czy ktos sie wybiera na mecz w przyszlym tygodniu?
Obserwuj wątek
    • 3eti Re: ANDERLECHT - WISLA 07.08.03, 20:00
      w tv chetnie:)
      • grzegorz_gajowniczek Re: ANDERLECHT - WISLA 08.08.03, 14:24
        3eti napisała:

> w tv chetnie:)

Jesli w TV to jedynie CANAL+. Ja sie wybieram na stadion. W poniedzialek mozna
        kupic bilety - najdrozsze zdaje sie kosztuja 30 euro - to informacja dla
        wszystkich ktorzy sie ewentualnie wybieraja.
        • bruxellka Re: ANDERLECHT - WISLA 08.08.03, 15:15
          dobra ja moge pojsc napisz kiedy dokladnie :)

grzegorz_gajowniczek napisał:

> 3eti napisała:
          >
          > > w tv chetnie:)
          >
          > Jesli w TV to jedynie CANAL+. Ja sie wybieram na stadion. W poniedzialek
          mozna
          > kupic bilety - najdrozsze zdaje sie kosztuja 30 euro - to informacja dla
          > wszystkich ktorzy sie ewentualnie wybieraja.
          • grzegorz_gajowniczek Re: ANDERLECHT - WISLA 09.08.03, 18:16
            Brukselko, jesli chcecie isc na mecz, to umowmy sie jakos w sprawie biletow. My
            idziemy w poniedzialek rano kupic bilety. Niestety, zeby kupic bilet kazdy musi
            miec taka karte kibica. Mozna ja kupic od razu z biletami na stadionie
            Anderlechtu. Jesli chcemy jakos blisko siedziec to warto kupic bilety razem.

g
    • grzegorz_gajowniczek Re: ANDERLECHT - WISLA 14.08.03, 11:39
      no to sobie pograli... spodziewalem sie troche lepszej gry mistrza polski. W
      pierwszej polowie tylko podawali pilki Belgom a w drugiej nie wiele lepiej. I
      tak dobrze ze sie skonczylo na 3-1 bo powinno byc 7-0!!! Atmosfera byla fajna,
      tylko kibice anderlechtu strasznie zalowali, ze Anderlecht nie strzelil wiecej
      a mogl.
      • 3eti Re: ANDERLECHT - WISLA 14.08.03, 12:23
        no i przegrali,a tyle wczesniej bylo komentarzy ze strony polskiej,ze Belgowie
        tacy przestraszeni,a Wisla taki super zespol,
        typowe,duzo bla,bla i na tym sie konczy
      • klojo Re: ANDERLECHT - WISLA 14.08.03, 12:24
        a tak sie nastawilem, ze ogladne sobie meczyk w telewizorku, a tu dupa zbita...
        wszedzie tylko Bruge z Dortmundem :-(
        ps.a swoja droga to ladnie sie Belgom wieczor pilkarki udal!
        • grzegorz_gajowniczek Re: ANDERLECHT - WISLA 14.08.03, 13:55
          wydaje mi sie ze meczyk pusicil jak zwykle CANAL+. Kazdy mecz anderlechtu jest
          na CANAL+ i chyba wyjazdowy z wisla tez bedzie ( o ile jest co ogladac?). a
          swoja droga to mecz Brugge z Dortmundem byl swietny! Pierwsza polowa REWELACJA.
          Dortmund byl poza tym troche bardziej przeciwnikiem, niz Wisla dla Anderlechtu.
          Za przeproszeniem, ale nawet slaba druzyna moglaby chociaz stworzyc jedna
          podbramkowa sytuacje a WISLA? ZERO!!! Gdyby nie faulowali Dubickiego w polu
          karnym to JESTEM PEWIEN, ze Dubicki by przestrzelil i byloby 3-0. Wisla
          prezentowala poziom zenujacy, w pomocy nikt nie gral, Szymkowiak tracil pilki
          jak junior, BRASILIA i PATER grajacy na skrzydlach nie mieli ANI JEDNEJ
          centry!!! JA sie wiec pytam, po co oni tam sa??? Klepac pilke potrafi byle
          junior a wyjsc na taki mecz jak wczoraj zmotywowanym i nie przestraszonym to
          jest SZTUKA. Podobal mi sie ten nowy pilkarz Wisly z TOGO - Ouadja - wszedl na
          srodek pomocy i przynajmniej potrafil przechwytywac pilki i nawet niezle
          rozegrac.

Tak sobie patrzylem co jakis czas gdzie jest ZURAWSKI, ktory mialbyc
          najgrozniejszym napastnikiem wisly. ZURAWSKI wieksza czesc meczu spedzil
          pomiedzy pomoca i obrona, bo nikt nie potrafil mu dobrze podac pilki, wiec sam
          sie musial o nia postarac. A jak juz ktos wreszcie przerzucil pilke do przodu
          to ogrywal ZURAWSKIEGO 17 letni (sic!!!) Kompany. Zenada.

Niedlugo bramki z meczu bedzie mozna obejrzec na stronie Anderlechtu
          www.rsca.be Tam jest taka strona: anderlecht tv i mozna obejrzec sobie bramki
          ze spotkan np z antwerpen i z dynamem bukareszt

g

• grzegorz_gajowniczek feralna 13 14.08.03, 13:59
          Ja mysle, ze to byl typowy przyklad przesadow zwiazanych z liczba trzynasce.
          Wczoraj byl trzynasty dzien miesiaca, pierwsza bramka dla Belgow padla w 13
          minucie a jesliby odwrocic wynik to uzyskamy tez liczbe 13.

g.
        • grzegorz_gajowniczek I jeszcze krotka lecz dobijajaca statystyka 14.08.03, 14:17

Anderlecht Wisła
          17 strzały 7
          10 w I połowie 1
          7 strzały celne 2
          10 rzuty rożne 1
          8 spalone 1
          17 faule 10

Najwięcej strzałow Aruna - 8, Żurawski - 4, najwięcej fauli Hasi - 4,
          najczęściej faulowany Szymkowiak - 5, najczęściej na spalonym Seol - 3.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka