grzegorz_gajowniczek 07.08.03, 19:07 Czy ktos sie wybiera na mecz w przyszlym tygodniu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz_gajowniczek Re: ANDERLECHT - WISLA 08.08.03, 14:24 3eti napisała: > w tv chetnie:) Jesli w TV to jedynie CANAL+. Ja sie wybieram na stadion. W poniedzialek mozna kupic bilety - najdrozsze zdaje sie kosztuja 30 euro - to informacja dla wszystkich ktorzy sie ewentualnie wybieraja. Odpowiedz Link
bruxellka Re: ANDERLECHT - WISLA 08.08.03, 15:15 dobra ja moge pojsc napisz kiedy dokladnie :) grzegorz_gajowniczek napisał: > 3eti napisała: > > > w tv chetnie:) > > Jesli w TV to jedynie CANAL+. Ja sie wybieram na stadion. W poniedzialek mozna > kupic bilety - najdrozsze zdaje sie kosztuja 30 euro - to informacja dla > wszystkich ktorzy sie ewentualnie wybieraja. Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: ANDERLECHT - WISLA 09.08.03, 18:16 Brukselko, jesli chcecie isc na mecz, to umowmy sie jakos w sprawie biletow. My idziemy w poniedzialek rano kupic bilety. Niestety, zeby kupic bilet kazdy musi miec taka karte kibica. Mozna ja kupic od razu z biletami na stadionie Anderlechtu. Jesli chcemy jakos blisko siedziec to warto kupic bilety razem. g Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: ANDERLECHT - WISLA 14.08.03, 11:39 no to sobie pograli... spodziewalem sie troche lepszej gry mistrza polski. W pierwszej polowie tylko podawali pilki Belgom a w drugiej nie wiele lepiej. I tak dobrze ze sie skonczylo na 3-1 bo powinno byc 7-0!!! Atmosfera byla fajna, tylko kibice anderlechtu strasznie zalowali, ze Anderlecht nie strzelil wiecej a mogl. Odpowiedz Link
3eti Re: ANDERLECHT - WISLA 14.08.03, 12:23 no i przegrali,a tyle wczesniej bylo komentarzy ze strony polskiej,ze Belgowie tacy przestraszeni,a Wisla taki super zespol, typowe,duzo bla,bla i na tym sie konczy Odpowiedz Link
klojo Re: ANDERLECHT - WISLA 14.08.03, 12:24 a tak sie nastawilem, ze ogladne sobie meczyk w telewizorku, a tu dupa zbita... wszedzie tylko Bruge z Dortmundem :-( ps.a swoja droga to ladnie sie Belgom wieczor pilkarki udal! Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: ANDERLECHT - WISLA 14.08.03, 13:55 wydaje mi sie ze meczyk pusicil jak zwykle CANAL+. Kazdy mecz anderlechtu jest na CANAL+ i chyba wyjazdowy z wisla tez bedzie ( o ile jest co ogladac?). a swoja droga to mecz Brugge z Dortmundem byl swietny! Pierwsza polowa REWELACJA. Dortmund byl poza tym troche bardziej przeciwnikiem, niz Wisla dla Anderlechtu. Za przeproszeniem, ale nawet slaba druzyna moglaby chociaz stworzyc jedna podbramkowa sytuacje a WISLA? ZERO!!! Gdyby nie faulowali Dubickiego w polu karnym to JESTEM PEWIEN, ze Dubicki by przestrzelil i byloby 3-0. Wisla prezentowala poziom zenujacy, w pomocy nikt nie gral, Szymkowiak tracil pilki jak junior, BRASILIA i PATER grajacy na skrzydlach nie mieli ANI JEDNEJ centry!!! JA sie wiec pytam, po co oni tam sa??? Klepac pilke potrafi byle junior a wyjsc na taki mecz jak wczoraj zmotywowanym i nie przestraszonym to jest SZTUKA. Podobal mi sie ten nowy pilkarz Wisly z TOGO - Ouadja - wszedl na srodek pomocy i przynajmniej potrafil przechwytywac pilki i nawet niezle rozegrac. Tak sobie patrzylem co jakis czas gdzie jest ZURAWSKI, ktory mialbyc najgrozniejszym napastnikiem wisly. ZURAWSKI wieksza czesc meczu spedzil pomiedzy pomoca i obrona, bo nikt nie potrafil mu dobrze podac pilki, wiec sam sie musial o nia postarac. A jak juz ktos wreszcie przerzucil pilke do przodu to ogrywal ZURAWSKIEGO 17 letni (sic!!!) Kompany. Zenada. Niedlugo bramki z meczu bedzie mozna obejrzec na stronie Anderlechtu www.rsca.be Tam jest taka strona: anderlecht tv i mozna obejrzec sobie bramki ze spotkan np z antwerpen i z dynamem bukareszt g Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek feralna 13 14.08.03, 13:59 Ja mysle, ze to byl typowy przyklad przesadow zwiazanych z liczba trzynasce. Wczoraj byl trzynasty dzien miesiaca, pierwsza bramka dla Belgow padla w 13 minucie a jesliby odwrocic wynik to uzyskamy tez liczbe 13. g. Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek I jeszcze krotka lecz dobijajaca statystyka 14.08.03, 14:17 Anderlecht Wisła 17 strzały 7 10 w I połowie 1 7 strzały celne 2 10 rzuty rożne 1 8 spalone 1 17 faule 10 Najwięcej strzałow Aruna - 8, Żurawski - 4, najwięcej fauli Hasi - 4, najczęściej faulowany Szymkowiak - 5, najczęściej na spalonym Seol - 3. Odpowiedz Link