albertx 05.02.03, 13:07 S paprosa pofszedniego i wszystko za zasłoną inaczej wyglada i zakurzylo się to nie tak...Może te róze pod sufitem za różowe się robią...to nie tak...ten papieros nie ten co powinien może?Pofturka wykaże... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glupki_lesne Re: Wtem dym wpadł mi do oka. 06.02.03, 02:20 A my pod sufitem mamy zwierzatko mojej mamy, o. a w ogole to my mamy pod sufitem dobrze. Odpowiedz Link
albertx Re: Dopisek 06.02.03, 10:08 Pod sufitem mam jakieś brązowe i rozchodzące się w sześć stron,ale czasami się schodzi i świecić zaczyna żółto,ale nie zawsze.Czasami daje taki cień i ftedy zaczynam myśleć,albo się boje,czego nie wiem. Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Dopisek 06.02.03, 19:11 Zacznij myslec intensywniej, az zaswieci bialym swiatlem. Odpowiedz Link
albertx Re: Dopisek 06.02.03, 19:19 białe za ostro,zielenie jakies byłyby fskazane w ostateczności róże. Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Dopisek 06.02.03, 19:23 Z rozami musisz poczekac do wiosny, ale pomarancze to nie powinien byc problem? Odpowiedz Link
alka_xx powała mi to sklepienie...? 06.02.03, 19:38 moj sufit faluje czasem w poprzek a czasem zupelnie wzdloz i kiedy ja staje wzdloz moj sufit zaczyna uwierac mnie w poprzek i wtedy zamiast stawac w poprzek klade sie wzdloz i zupelnie sie gubie ,bo skoro moj sufit wisi ni wzdloz , ni w poprzek, to by to sprawdzic i wzdloz i w poprzek musze sie obudzic...a ja chce jeszcze spac Odpowiedz Link