huann 05.07.06, 01:22 Lipiec, prawda! w lipcu jak sobie pościelesz tak Bóg Kubie aż mu się ucho nie urwie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna2 VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIII 05.07.06, 19:29 Powiało grozą... Odpowiedz Link
huann Re: VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIII 06.07.06, 00:09 czy to jeszcze lipiec przestępny, czy już sierpień septempraecox? a jeśli tak, to czy przysługuje mi dodatkowy post karnawału? Odpowiedz Link
fnoll Re: VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIII 10.07.06, 10:03 karny wał to będzie, jak już zbudujemy czerwiec czytany od tyłu, czyli IV Odpowiedz Link
wujek_samo_bro Re: VII 14.07.15, 23:33 A gdy atomizacja nisz stała się już tylko postfaktem - miriady kuchennych drzwi w drugim dnie silnia. Kiedyś tak się pisało - dziś to zakrawa wręcz na gatunek anachroniony. Reszta jest kabotykowaniem braków. Z(sic!)resztą - zawsze tak było, tyle, że dziś to nie igrzysko - a chlew poprzedni. Historia nie osądzi, kto ma rację, bo rację ma teraz. -- To ja wy wszystko. Facebóg Światowid. Odpowiedz Link
trzcina Re: VII 26.09.15, 20:17 Jak postnisza wbita postatomami w facegrunt nie mogę nie poprzeć przedmówcy. Postaram się nie chrząkać. Odpowiedz Link
wujek_samo_bro Re: VII 14.08.16, 18:02 To jest brak wpisu. Gdyby to był wpis - nie miałby żadnego znaczenia - zwłaszcza dla pisarza. Pisarzem się bywa, wpis - pozostaje. Na pohybel przyszłości. Odpowiedz Link