megi102 19.12.02, 17:17 gdzie można je oddać w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vortex Re: stare baterie 19.12.02, 21:01 Szczerze mówiąc nie wiem ale spróbuj w wiekszych sklepach gdzie można kupić baterie (nie mam na myśli supermarketów :P) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: stare baterie 20.12.02, 09:00 Eeee, nie sądzę. Chodziło mi bardziej o jakieś pewne czyli ekologiczne ich oddanie, jakiejś federacji zielonych czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Już wiem 20.12.02, 09:12 NIGDZIE! jak wyczytałam w dzisiejszej "Żydorczej" nawet ekolodzy mają z tym problem. Po akcji zbieranie przez blisko rok tona baterii stała w pojemnikach w siedzibie Biura Obsługi Ruchu Ekologicznego. No cóż, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: stare baterie 04.04.03, 09:30 megi102 napisał(a): > gdzie można je oddać w Warszawie? znam pojemnik z "kieszonką" na baterie ale to set km od warszawy gdzie ostatni raz byłem kilka wieżowców temu natomiast punkty foto przynajmniej większe zbierają Odpowiedz Link Zgłoś