Gość: raptoos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.09, 11:13 Gra głośno? To niedobrze... Czeka nas zalew nastolatków słuchających przez te pierdzące, ćwierćwatowe pseudogłośniki swojej muzyki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmiczny_swir Co wy z tą operą? 19.12.09, 13:56 Co wy z tą Operą Mini? Ja na swojej Nokii 5800 używam przeglądarki Nokii. Przeglądarka Nokii jest oparta na OpenSource-owym WebKicie który wykorzystują takie przeglądarki jak Konqueror, Safari czy Google Chome. Renderuje strony naprawdę bardzo szybko, świetna obsługa flasha, naprawdę, nie można narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Co wy z tą operą? IP: 88.220.106.* 19.12.09, 15:02 Za to tylna obudowa 5800 wygląda jak od innego telefonu. I tak samo się zachowuje, bo skrzypi i lata na wszystkie strony. Zadowolony posiadacz MILESTONE'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co wy z tą operą? IP: *.opera-mini.net 19.12.09, 16:34 Wygląda na to, że i Milestone'a nie ominął podobny problem, więc nie cieszyłbym się zanadto... tinyurl.com/yck7nc7 Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir Re: Co wy z tą operą? 19.12.09, 18:01 Mówimy nie o Milestonie a Operze na Nokię. Moim zdaniem firmowa przeglądarka Nokii jest bardzo dobra i w sumie bardziej mi się podoba niż Opera. Używałem Opery Mini kiedy miałem Sony Erissona, bo przeglądarka na SE to była katastrofa. Przedlądarce Nokii brakuje tylko jednego - multitouchowego zooma. Nokia 5800 mogłaby mieć wsparcie dla multitouch bo ekran rezystnacyjny ma taką techniczą możiwość, podejrzewam, że chodzi tu po prostu o patenty apple-a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Nokia X3 - test IP: 88.220.106.* 19.12.09, 15:00 Teraz bezmózga gó...arzeria będzie słuchać w autobusach hip-hopu 2x głośniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dylandog Polecam Nokię N79 19.12.09, 16:43 Zobaczcie sami tinyurl.com/ydjpyf8 bardzo fajny smartfon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Nokia X3 - test IP: *.opera-mini.net 19.12.09, 16:45 To ma być test?! Jedna strona A4 tekstu? Mam nieodparte wrażenie, że pan Młynarczyk nawet nie miał X3 w ręce, a to, co wypocił, to nic innego jak ubrana w słowa (dostępna na pierwszej z brzegu stronie o tematyce gsm) specyfikacja słuchawki, względnie streszczenie cudzego review lub dostarczonych przez producenta materiałów marketingowych. Innymi słowy, kolejny gniot autorstwa pana Młynarczyka, szumnie nazwany testem... Odpowiedz Link Zgłoś
zaytzev Nokia X3 - test 20.12.09, 02:58 Chciałem pochwalić Nokię, za naprawdę fajne głośniki w telefonach, bo sam się ostatnio pozytywnie zaskoczyłem. Ale przypomnieliście mi o gno*kach w komunikacji miejskiej. Czasami skutkuje to hasło: "Co ty młody z bidula jesteś? Nie stać cię na słuchawki?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poirytowany Re: Nokia X3 - test IP: *.chello.pl 18.05.10, 16:46 gno*kach? sorry stary ale w tym wypadku ty jestes gno*kiem karzac sluchac innym to co ty lubisz, jeszcze bedac w blednym zalozeniu ze to "fajne" bo leci na vivie albo chgw gdzie ...nie jestes sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanilla Nokia X3 - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 17:22 Posiadam ten telefon i jetem z niego zadowolona . Moim zdaniem nie ma żadanych wad, wręcz przeciwnie. Gorąco polecam ten telofonik ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crs Re: Nokia X3 - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 19:13 ile trzyma Ci bateria>??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokija Re: Nokia X3 - test IP: *.icpnet.pl 16.03.11, 16:50 mi bateria trzymała do tygodnia ( ro.wny tydzień ) a teraz 4 dni lub 5dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SERWIS PRO Nokia X3 - test IP: *.zone4.bethere.co.uk 14.03.10, 11:01 Zapomialeś łosiu napiać że posiada blutucza, mizernie wykonany test.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legni.... Całkiem fajny aparat. IP: *.legnica.vectranet.pl 28.03.10, 21:12 kupilem za 450 zl w media m... nieźle zrobiony, wyprodukowany przez węgierskie zakłady Nokii. Rozumiem krytyczny artykuł redaktora z wyborczej bo firma funduje telefony z innej połki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Nokia X3 - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 01:39 Nexus One to staroć! Zobaczcie HTC G4 pocketdump.blogspot.com/2010/03/htc-evo-4g.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia #%@# Nokia X3 - test IP: *.xdsl.centertel.pl 30.04.10, 16:24 Telefon spoko ale wiadomo są lepsze np. ja bym sobie wzięła Sony Ericssona w595 w ofercie Plusa : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Nokia X3 - test IP: *.xdsl.centertel.pl 30.04.10, 16:27 jestem nastolatką mam ten fonek i wcale nie słucham muzyki na cały regulator a raczej używam przy innych słuchawek - w końcu po to są że jak masz ochotę posłuchać muzyki a nie przeszkadzać innym. Pa buziaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Nokia X3 - test IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 12:58 mam ten telefon i napisze tak: telefon jest pierwsza klasa... ma wymienny panel, sama byłam uzyskac informacje czy w przypadku zarysania jest możliwość wymiany panelu, klawiatury i jak najbardziej, koszt to 15-20 zł... super się sprawuje, dobry zasięg, bateria trzymie trzy-cztery dni w porównaniu do sony eriksona w 380i którego miałam to bardzo długo, ponieważ sony trzymał 1 góra dwa dni... ja dostałam ten telefon za 440 zł i naprawde nie żałuję że go wybrałam, działa nawet po upadku i spotkaniu z moją mała córeczką:):) dużo się naczytałam zanim wzięlam ten telefon i przyłączam się go grupy 89% osób które polecają ten telefon.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Nokia X3 - test IP: 195.66.22.* 11.09.10, 19:10 ten telefon jest beznadziejny poniewaz sam sie psuje od siebie;/ mam go i nie polecam zaluje ze go wogole wzielam ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teska Nokia X3 - test IP: *.belchatow.vectranet.pl 15.09.10, 11:29 Najbardziej awaryjny telefon jaki miałam kupiłam 26 07 a już oddałam 2 raz do naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeczen Re: Nokia X3 - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 17:52 oj ty h...u zajebany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOKIAx3 Nokia X3 - test IP: *.internetia.net.pl 13.07.11, 11:56 wwwwwwwjjffkdkflfrfgk ufggftfigkltkogg gkgkghgkggkg gjfgjfjfgfjfrkfgf fujfifdifi udududuudfduudwsdufdhuydu 29gjdddhd jjdfjd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpkolo82 Re: Nokia X3 - test IP: *.szczecin.mm.pl 10.08.11, 17:49 Taaaa.....głośno jak czytam takie posty ze x3 gra głośno to nie wiem czy mam sie śmiać czy płakac! ale bardziej płakac ze ludzie ludzia wciskaja kit ze jest to zajbisty, glośny telefon. Tym czasem głośność to ma beznadziejna szczególnie na słuchawkach jakoś dzwięku owszem wmiare dobra ale tylko to, juz lepiej gra na głośnikach swoich ale czy głośno tego bym nigdy nie powidział. Nie gra najciszej to dobre okreslenie. Ostatnio czytałem ze gra głośniej od n73 hahahahhaha jak by n73 właczyc to x3 by nie było słychać to nawet nie ten poziom, porównania nie ma a ludzie pie... głupoty. Miałem te telefony wiec moge sie wypowidzieć, posiadałem również k750i na seryjnym sofcie i moge powiedziec z reka na sercu ze grrał głośniej niż x3 zato jakoś dzwieku w porównaniu do X3 była bardzo odbiegajaca na minus. Najgorsza jest jednak wada ze w rzaden sposób nie da się podgłosnić tego telefonu, a nawet dla niewymagajacych na słuchawkach w miescie jadac tranwajem bedzie grac znacznie za cicho. Odpowiedz Link Zgłoś