lossisos 29.04.09, 16:31 Czyli cena za "Halo Wars" to co - wypadek przy pracy, pomyłka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiem Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 16:46 To co sklepy zrobią z cenami, to ich sprawa. To tak jak fajki, cena sugerowany np. 8 zł, gdzieś nad np. zalewem kupisz te same fajki za 20zł Odpowiedz Link Zgłoś
ghettosoldier Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 16:47 ^^ to samo mamy z Ninja Blade - 240 złotych, kolejna pomyłka? Odpowiedz Link Zgłoś
xbox-maniak Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 16:48 Przedostatni punkt mnie rozbawił. Tylko czy to dobrze czy źle? I fajnie być w grupie 3% rodzynków co przed zakupem nie grali na X360. Odpowiedz Link Zgłoś
prezii Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 17:06 @xbox-maniak Witaj w klubie, też nie grałem na konsoli, zanim jej nie kupiłem w lutym b.r Ceny odstraszają to prawda, ja mam jednak tyle gier do nadrobienia, że gram w starsze a co za tym tańsze tytuły. Oczywiście nie we wszystkie bo niektóre gry trzeba mieć szybko po premierze. Pozostaje zgrzytanie zębami z powodu ceny albo późniejsza odsprzedaż. Moim zdaniem bardzo dobrze byłoby dla rynku w Polsce, gdyby ceny gier nie przekraczały 199zł w żadnym przypadku. Bajką byłoby 149zł, możemy marzyć dalej Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius_pl Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 17:33 Hehe czyli nie maja 100k konsol w Polsce bo by potwierdzili Odpowiedz Link Zgłoś
jojok21 Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 18:06 Dodaj do tego X-y zakupione przez Polaków poza terenm naszego kraju i bedziesz miał ponad 100 k? Odpowiedz Link Zgłoś
litortm Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 18:31 ps3 też jest 100k a róznica cenowa spora, siła marki ps działa Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 18:31 No Toreod... to co ? przecież szacowałeś że Xbox-ów jest ze 120k. Albo słabo liczysz albo sprzedaż sprzętu w Media Markt w Polsce nie jest odzwierciedleniem ogółu. Wg mnie słabo się sprzedaje Xbox360. Skoro jest na rynku 1,5 roku dłużej od PS3 i do tego był w cenie ok 700zł to cienizna. Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 19:04 hmmm było info na poly o sprzedaży konsol za sam 2008r i x360 miał ok.140tys i ps3 ok.85tys Odpowiedz Link Zgłoś
mes1990 Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 19:32 ciekawe fakty. a ja chętnie wybrałbym się na turniej w Guitar Hero, nawet jeśli miałby się odbywać na konsoli konkurencji ;p Odpowiedz Link Zgłoś
padre_pl Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 19:42 Rok na wdrożenie XBL? To w tej generacji już nieistotne. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe_pl Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 20:04 Ja bym w tym roku na Xbox Live PL nie liczył, może w następnym. Chociaż, jakby mieli ogłosić, że Live'a w Polsce nie będzie jeszcze przez conajmniej rok (czyt. do wakacji 2010) to pewnie siedzieli by cicho. Po co coś takiego ogłaszać. Byłaby to następna bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 20:51 Przeciez wyraznie macie powiedziane ze nie udziela takiej informacji. I nie chodzi tu wcale o walke z plejakiem, juz troche poluzujcie portki z ta wojenka. Poza tym ten punkt powinien powiedziec wiele myslacym ludziom: 97% osób które kupiły konsolę grały już na niej wcześniej (na przykład na rozmaitych imprezach, gdzie są stanowiska z 360) I z tego zapewne szefowie polskiego oddzialu maja radoche. Odpowiedz Link Zgłoś
rybitwa1x Re: Nowinki z Microsoftu 29.04.09, 21:12 nno dobra PAnowie, a tak serio mówiąc: czy to jest oficjalny news od Microsoft - NIE czy są nie potwierdzone przez Microsoft plotki - TAK więc nie wiem czym się podniecacie tak bardzo. Wystarczy dac Wam kość a piejecie tak ajkby to mielone było a generalnie w kwestii ilości konsoli w Polsce. Branie na serio cyfr jakie publikuje Sony w kwestii Polski jest śmiechu warte. Oto przykład. zestaw PS3 z Killzone2 (wyłączność dla MEdia Markt). Skończyło się tak że jeden z Polskich dystrybutorów skupował ten zestaw z MM a potem rozdzielał konsole od gry. Konsole szły na zachód bo złotówka słaba, a gry trafiały na Allegro i do innych klientów w Polsce i zagranicą za grosze. I tym samym Sony pokazało ile to konsoli trafiło do Polski - śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
x360suck Re: Nowinki z Microsoftu 30.04.09, 08:39 Wiadomo ze PS3 jest więcej. Z każdym kolejnym rokiem przewaga w Polsce nad xboxem będzie wzrastać, aż strach pomyśleć co będzie jak dadzą obniżkę Odpowiedz Link Zgłoś