viktor_pl 20.05.09, 10:00 Bardzo, ale to bardzo podoba mi się ten zwiastun. Atmosfera znana z Ico i SotC wylewa się z monitora, genialne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glupota_mnie_drazni Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 10:06 no to wreszcie jest jakis powod, zeby czekac na to cale E3. Kojima? a kto to jest Kojima? gra, dla ktorej kupilem konsole nadchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
gramczasami Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 10:08 TO JEST PRZEPIĘKNE! MAGIA TEAM ICO NADAL DZIAŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 10:12 Ja zaniemówiłem... to jest prawdziwy duch Playstation! Mam nadzieję, że to silnik gry, bo wygląda świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 10:19 w ICO jeszcze nie grałem ale czy to nie jest czasem kontynuacja ? taka samo czcionka została użyta w tytule ICO co TRICO. Odpowiedz Link Zgłoś
gnysek Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 10:32 A mi się ten kotopies nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 10:40 Jakie to brzydkie i odpychające. Gra dla małej grupy ludzi którym to się spodoba. przypomina mi inne dziwadło z gamecuba - doshin the giant Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 10:42 @tracer87, Brzydkie i odpychające bo?Bo tobie się nie podoba?Zapomniałeś dodać"moim zdaniem".Dla mnie cudowne. Odpowiedz Link Zgłoś
gramczasami Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 10:44 Sam jesteś kotopies! To mi wygląda na młodego kolosa o postaci gryfa. Team Ico naprawdę potrafią zbudować więź gracza z wirtualną postacią. Najpierw była to księżniczka, potem wspaniały i mądry koń, a teraz szczeniaczek kolosa. No genialne po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
sumzwonsami Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 10:45 Mi się trochę kojarzy z produkcjami Miyazakiego. W każdym razie klimat jest rewelacyjny, ale jeśli gameplay będzie się koncentrował na podróżowaniu z tym koto-gryfem po jakichś opuszczonych ruinach to może nie być za fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonow20 Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 10:46 Zanim zacznie znów jakich ''inteligentny inaczej'' oceniać grafikę, to może niech poczeka na E3 i jakis gameplay!! Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 10:49 Wyjaśnienie: "This is early test footage from well over a year ago that was shown internally. This is not a trailer that would be shown at E3. This is not an indication that the game will be shown at this year's E3, or even this year's TGS. This is just that test footage. All it confirms is that the game exists (duh!), and that it features a boy and a birdrat colossus that aids him. The Music is from MILLER'S CROSSING, a 1990's Coen Brothers movie. Just a placeholder." Odpowiedz Link Zgłoś
neken_pl Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 10:55 Czekam... To może być kolejna niezwykła gra tego teamu. Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 10:56 Jesli to bedzie to co mysle, ze bedzie to REWELACJA! Tez mi sie to troche kojarzy z Niekonczaca sie Opowiescia, i troche (chociaz to moze odlegla asocjacja) z Trollowym Mostem Gaimana. Dziecinstwem, samotnymi wloczegami z psem po polach. Magia i nostalgia...moze dlatego, ze sie starzeje Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 11:00 rorkdcr - tak moim zdaniem. Odpycha mnie design tego stwora i dzieciaka. Widzę tu wielu fanów ico i sotc, to jednak ktoś się interesuje takimi grami Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 11:26 no jednak tak, jak widzisz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
meda11 Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 11:44 K A P I T L N E...nie dla GoW3 czy innego Uncharted ale właśnie dla produkcji Team'u Ico kupie PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdzioch232 Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 11:46 Trudno sie NIE interesować :] Odpowiedz Link Zgłoś
gramczasami Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 11:54 Tracer87 - Dla Twojej wiadomości - Ico i SotC to gry, które ocierają się o DZIEŁO SZTUKI. Można nie lubić stylistyki, użytej gamy kolorów czy designu postaci, ale aby móc je krytykować należy je SKOŃCZYĆ! To tak jakbyś narzekał na film, którego w ogóle nie widziałeś! Te gry trzeba po prostu przeżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 11:54 Nie będę oryginalny, bo mi się podoba. Najbardziej mi się podoba to, że w końcu coś słychać na temat tej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
morosn Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 11:58 @meda11 Z ust mi to wyjąłeś ... Odpowiedz Link Zgłoś
gramczasami Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 12:00 "Gra dla małej grupy ludzi którym to się spodoba" Małej grupy? Oblicz sobie procent entuzjastycznych reakcji w komentarzach. To jest seria gier, które ocierają się o dzieło sztuki! Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Project Trico - nowa gra od Team Ico? 20.05.09, 12:14 No to all together now: Hura! Hura! Hura! ;] Ico-dziewczyna -> Nico-koń -> Trico-hmmm... zamiana na lepszy model Ico-regularni przeciwnicy -> Nico-kolosy -> Trico-oby jedno i drugie Gdzie nasz przyjaciel poroże zgubił? ;] Odpowiedz Link Zgłoś