r0l3k 03.07.09, 12:06 Nasze wrażenia, nie Nasz wrażenia, panie Gnyp, literówka się wdarła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martin1841 Dante`s Inferno ma nie wywoływać filozoficznych przemyśleń 03.07.09, 12:13 Po obejrzeniu filmiku nie jestem zachwycony tym co widze tzn od strony artystycznej jest dobrze nawet bardzo ale od technicznej słabiutko. Gdy oglądałem ten filmik pierwsze skojarzenie jaki mi sie nasunelo to graficznie jakościowo gra przypomina god of war 2. Naprawde muszą dodać więcej efektów np HDR, bump mapping bo gra jakoś tak nijako wygląda. Narazie do gow3 sie nie umywa. A tak licze na ten tytuł. Obawiam że się zawiode ((. Odpowiedz Link Zgłoś
doomny Re: Dante`s Inferno ma nie wywoływać filozoficzny 03.07.09, 12:52 @martin1841 Też pierwsze wrażenie odnośnie grafiki średnie. Po tym co zobaczyliśmy na E3 w GoW3 produkcja EA nie dorasta. Oby gameplay był mocny i sieka była przednia. Odpowiedz Link Zgłoś
nuno25 Re: Dante`s Inferno ma nie wywoływać filozoficzny 03.07.09, 16:20 Mysle, ze to bedzie dobra gra a z tym Gow3 przypadkiem niech sie lepiej nie skasztanią... Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Dante`s Inferno ma nie wywoływać filozoficzny 03.07.09, 19:26 Zobaczyłem cały odcinek GTTV tutaj: www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/63?ep=63 I powiem szczerze gra urosła w moich oczach. Najfajniejsze jest to że pomiędzy kolejnymi kręgami piekła nie będzie żadnych load'ingów tylko płynne przejścia z jednego kręgu do drugiego. Super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
lewap90 Re: Dante`s Inferno ma nie wywoływać filozoficzny 03.07.09, 19:55 Mnie się podoba bardzo czekam na kolejne materiały na Polygamii Utwór muzyczny w trailerze jest cudny Odpowiedz Link Zgłoś