03.02.04, 14:19
Hetman i jego inwestycje na Grochowie. Wie ktoś coś na ten temat? Czy
solidni, jaka jakość wybudowanych lokali, jaka możliwośc negocjacji...itp.
Obserwuj wątek
    • masstah Re: Hetman 04.02.04, 14:33
      Mieszkam od pół roku w bloku wybudowanym przez Hetmana. Nie jest bardzo źle ale
      lepiej na pewno też mogłoby być, szczególnie w kwestii zarządzania i kontaktów
      z klientem już po wybudowaniu bloku. Na plus można im zaliczyć że blok był
      gotowy na czas, nawet ciut przed terminem. Jakość - ujdzie, choć usterek było
      stosunkowo sporo. Z niektórymi nadal ludzie walczą. Ale za te pieniądze to jest
      wydaje mi się jakość akceptowalna. Co do negocjacji - ceny nie było szans
      negocjować - na dzień dobry usłyszałem że mają dużo pytań o to mieszkanie i jak
      mi się nie podoba cena to komu innemu się napewno spodoba - co jest prawdą bo
      wiem od dwóch sąsiadów że chcieli pierwotnie kupić moje mieszkanie a nie to co
      kupili. Natomiast udało mi się wynegocjować grafik wpłat dokłądnie taki jak
      chciałem a zupełnie inny niż oni chcieli.
    • Gość: Je_Maciek Re: Hetman IP: 217.153.88.* 14.04.04, 16:11
      Przeciętna firma na poczatku bardzo elestyczna (chcą sprzedać-wynegocjowałem co
      chciałem),średnia jakośc,kiepska obsluga po sprzedaży,dlugie terminy usuwania
      usterek.Jako zarządca duzo poniżej średniej warszawskiej ze wzgledu na wysokie
      ceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka