Gość: lolafasola IP: *.jmdi.pl 11.02.10, 17:06 bo ciekawa jestem po ile licza sobie...moze ktos wie, moze ktos widzial...moze ktos słyszał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polotopolo Re: Jakie ceny ma DD na osiedlu Saska kepa IP: *.ip.netia.com.pl 11.02.10, 17:11 15 k pln za m2 ale po negocjacjach daja rabat 50% :))))))) forum.gazeta.pl/forum/w,106,102254527,102254527,Dom_Development_Saska_Kepa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stud DD i osiede Saska kepa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 18:25 nawet ja tego nie mogę zdzierżyć a jestem/staram się być raczej ostrożny w swoich komentarzach... taka to Saska Kępa jak ja Św. Tomas z Akwinu... ktoś kto osiedle nazwał w ten sposób powinien zmniejszyć dawkę psychotropów jakie bierze... PO DUŻYCH negocjacjach zdradzą ci tajemnicę że to GOCŁAW :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolafasola Re: DD i osiede Saska kepa IP: *.jmdi.pl 11.02.10, 18:53 wiem, ze to Gocław doskonale ale osiedle tak nazwali a ja jestem ciekawa cen i chciałam abyście wiedzieli o jaka inwestycje pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
robpaine Re: DD i osiede Saska kepa 11.02.10, 19:52 na domiporta sa ogloszenia, nie wiem czy dev sprzedaje poprzez agencje nieruchomości czy tez są to pierwsi inwestorzy ale wychodzi okolo 9 tys za m2 tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leokadja Re: DD i osiede Saska kepa IP: *.acn.waw.pl 11.02.10, 20:12 Myślę, isz 9000 za metr kwadratowy w prestirzowej dzielnicy saska kempa to bardzo dobra cena. Kredycik i wjo. Odpowiedz Link Zgłoś
maxgazeta.pl zadzwon to sie dowiesz 11.02.10, 20:27 Gość portalu: lolafasola napisał(a): > bo ciekawa jestem po ile licza sobie...moze ktos wie, moze ktos widzial...moze > ktos słyszał... Tyle ile zajelo klepanie w klawiature zajeloby wstukanie numeru i mialabys info z pierwszej reki.To tak gwoli wyjasnienia skoro jestes zbyt tepa i nie wiedzialas wczesniej o takiej opcji.A jesli to kolejny wpis naganiacza z biura sprzedazy to zegnamy bo ostatnio malo tu takich i od razu sie zrobilo spokojniej.Nawet Hubercik nie ma czasu zagladac bo mu w HB kazali zajac sie jakas robota a nie tylko siedziec na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolafasola Re: zadzwon to sie dowiesz IP: *.jmdi.pl 11.02.10, 20:47 maxgazeta widać ze masz nie równo pod kopuła... gdybym chciała kupic to bym zadzwoniła..nie chce... chcialam znac cene zupelnie z innych powodow, ale to nie były tak istotne powody aby dzwonic a Ty jestes skonczona debiką/lem jezeli wysnułas po moim wpisie takie wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CV* Re: zadzwon to sie dowiesz IP: 96.31.65.* 11.02.10, 21:15 Kelner Santorini vel Rumun ewakuował się z banalnego powodu - po prostu został zdemaskowany. Nie bój, wkrótce wróci (pod kolejnym nickiem rzecz jasna) W okresie przejściowym może też nadawać niezalogowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziu Re: Jakie ceny ma DD na osiedlu Saska kepa IP: *.home.aster.pl 13.02.10, 13:14 Nie polecam DD. Raz, że to nie Saska Kępa, jak już zostało napisane. Nazwali sobie tak osiedle, by kasę z metra większą wyciągnąć. A dwa, jakość wykończenia mieszkań DD bardzo spadła. Ja mam ich mieszkanie na Olbrachta, drogo, 30 lat kredytu i same problemy. Zły zjazd do garażu, za stromy, nie podgrzewany i bez przerwy ktoś sobie na nim samochód rozwala, dwa: nieprzepisowe miejsca parkingowe, trzy: problemy z wentylacją i oknami, cztery: badziewne termostaty nie dające się dobrze kontrolować, bardziewne okna i ich wentylacja, która tylko powoduje, że jak są mrozy to zimno w domu, pięć: obiecywali place zabaw, a postawili jeden domek i piaskownicę, sześć: chodniki bez kostki, byle popada i nie da się przejść, bo robi się bagno...i wiele innych...na każdym kroku fuszerka... nie polecam kupna, zanim nie zobaczycie jak naprawdę wygląda osiedle i mieszkanie. Co innego obiecują, co innego robią....a już nie wspomnę o ich administracji...pół metra śniegu na połowie chodników, kiepsko odśnieżany zjazd do garażu, jedna ciasna brama...podsumowując, ciasno, byle jak, byle jak najwięcej wepchnąć w jak najmniejszą działkę. Nie dajcie się nabrać na zieleń i przestrzeń. Poczytajcie fora mieszkańców DD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ifares Re: Jakie ceny ma DD na osiedlu Saska kepa IP: *.146.161.151.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.02.10, 23:35 A kolo..;-)wyrazy uznania za prawdomownosc! Odpowiedz Link Zgłoś