aanabell 05.03.08, 21:11 Planujemy wyjechać w podróż poślubną do Chorwacji. Napiszcie proszę gdzie dokładnie i z jakim biurem podróży. Pozdrawiam i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kir Re: Podróż poślubna do Chorwacji tylko gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 10:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=74103221&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Podróż poślubna do Chorwacji tylko gdzie? IP: *.3s.pl 06.03.08, 15:01 Makarska, Heinz Reisen, www.hrbus.pl (wypoczynek + wycieczki w cenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cro-maniak Re: Podróż poślubna do Chorwacji tylko gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 22:45 Polecam Orebić na płw. Peljesać. Sam tam byłem w podróży poślubnej i później jeszcze 2 razy. Bajeczne widoki, piękna przyroda, wspaniała atmosfera. Kwatery można zarezerwować poprzez biuro orebic-tours.hr (ja byłem w domu u Jasminki :-). Łatwy dojazd autostradą z Zagrzebia. W pobliżu wyspa Korcula i Dubrownik. W okolicy piękne plaże i niezapomniane krajobrazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Podróż poślubna do Chorwacji tylko gdzie? IP: *.streamcn.pl 16.03.08, 12:01 Samolotem z Rainbow tour do Orebicza hotel Grand / dyskutowane , ale czy w tym terminie będą miejsca/ Odpowiedz Link Zgłoś