Gość: CDMowiec IP: *.era.pl 18.02.10, 15:15 WItam, Jak w temacie interesuje mnie jak wygląda sprawa z jakością tego developera, ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rysiek Re: L & S Homes jakie opinie ? IP: *.chello.pl 09.03.10, 21:15 przyłączam się do pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleg Re: L & S Homes jakie opinie ? IP: *.spray.net.pl 09.03.10, 21:59 przejedzcie sie do ursusa, w okolice rondka, za ktorym zaraz jest przejazd pod torami: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=warszawa&sll=37.0625,-95.677068&sspn=54.401733,68.90625&ie=UTF8&hq=&hnear=Warszawa,+Mazowieckie,+Polska&ll=52.197405,20.879836&spn=0.001499,0.00327&z=19 obejrzyjcie inwestycje, jest jeszcze 1 mieszkanie do kupienia (przynajmniej plachta wisi o ile pamietam). jesli bardzo, ale to bardzo bedziecie prosic, to przez weekend zrobie zdjecia. link do strony deva tutaj: www.lshomes.pl/flash/Flip.swf www.lshomes.pl/linkedpages/AlreadyDone.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: L & S Homes jakie opinie ? IP: *.centertel.pl 03.07.10, 08:43 ten lokal kupilem ja :) a LIDL jest bardzo ładniutki.... niepodobny zupełnie do innych Lidlów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: L & S Homes jakie opinie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 21:41 Jak opinie o tym Developerze? Czy nie ma jakichś ukrytych problemów Interesuję się inwestycją przy Jagieły 4 Budynek i otoczenie już widziałem - potrzebuję opinii od kogoś kto tu mieszka. Jak się mieszka? Czy hałas nie przeszkadza? Jakieś inne niedogodności? Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: L & S Homes jakie opinie ? IP: *.chello.pl 03.07.10, 15:27 Ten blok stawiają w super-sprawdzonej technologii wielkiej płyty ;) Przejedźcie się i popatrzcie, jak składają elementy, póki tego nie zaczną tynkować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimus Re: L & S Homes jakie opinie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.11, 11:57 mały ddeweloper, to same plusy! kupiliśmyu nich mieszkanie i wszystko da się załatwić. Pan Prezes i pani Ewelina zawsze mają czas, znają każdego swojego klienta! Nigdy nie słyszałam żeby tak dbać o klienta! a jakość - pierwsza klasa. Jak tylko zauważyłem usterkę, od razu zareagowali i bez problemu wymienili! pozdrawiamy Zadowoleni Klienci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.bartosiewicz recommendation: buy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 00:53 to sprawdzona firma przeprowadzono audyt i CSA score jest na poziomie 8.2 wiec mozna wchodzic prawie w ciemno jest tez ISO9001 oraz kapital hedgowant na samurajskich obligacjach 25 letnich - nie ma lepszej bazy do lewarowania na rynku RE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek krzempus - podpisz swoim nazwiskiem IP: *.speed.planet.nl 06.07.11, 07:31 czemu sie wstydzisz wlasnych rekomendacji ??? Property Development ze Smolnej - z zablokowana nieleglana budowa na Bratniej 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: recommendation: buy IP: *.jmdi.pl 12.03.14, 18:57 a ile za to ci zapłacili?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: L & S Homes jakie opinie ? IP: *.jmdi.pl 12.03.14, 18:56 Ja mam złą. Pan Prezes zapewniał, iż jest małą firmą i chce spokojnie spać a następnie po ustnej umowie sprzedaży komórki do mieszkania firma L&S modyfikuje plan sprzedaży i komórka już nie jest do sprzedaży a umowa ustna to tylko ustna. Zapomniano również poinformować cennego klienta, że się zmieniło zapewnienie sprzedaży a już uwaga, że mają nadzieję iż nie wpłynie to znacząco na dalszą współpracę to tak jak by ktoś napisał mamy cię w d...ie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakietnikow10 Re: L & S Homes jakie opinie ? IP: *.84.gwa.telkab.pl 20.03.14, 20:31 Witam, na ktorej inwestycji miala miejsce sytuacja ze znikajaca komorka lokatorska? Jestem zainteresowany zakupem lokalu przy ul. Rakietnikow. Czy ktos juz tam zakupil mieszkanie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
120radek Re: L & S Homes jakie opinie ? 14.08.14, 22:56 Na początku wszystko pięknie. Jak mieszkania się sprzedały to i też zmieniło się podejście do klientów. W skrócie i konkretach: Korytarze pomalowane niestarannie. Domofony niskiej jakości. Słabe zabezpieczenia w dostępie do budynku. Częste awarie w budynku i długi czas naprawy. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tytusromek123 Re: L & S Homes jakie opinie ? 21.06.16, 13:11 No to ja też zgłaszam swoją opinię - dla tych, co nie chcą czytać więcej, podsumowanie w skrócie - ZDECYDOWANIE NIE POLECAM. A poniżej kilka przykładów dlaczego: - na etapie sprzedaży/budowy (jeszcze nie kupione) Pan Prezes obiecywał, że wszystko da się zrobić. Obiecywał więcej - "To będzie moja inwestycja modelowa, którą będę się chwalił", więc jakość, materiały i tak dalej miały być na najwyższym poziomie - do czasu budowania, proponował różne rozwiązania - inny rodzaj okien (lepszy), lepsze ocieplenie murów - to było fajne, czuliśmy, że chce dbać o klientów jak i o inwestycję - od momentu zapłacenia całej kwoty za dom, wszystko się zmieniło - kilka przykładów: 1. po wyjściu z domu do ogrodu mamy zrobiony taras, którego konstrukcja jest "położona" na skarpie z piasku, na której leżą betonowe płyty, zdjęte ze starego ogrodzenia - nie wiem, czy jest gorsze rozwiązanie, taras już był poprawiany ponieważ się cały czas "obsuwa". Dodatkowo, część legarów jest zrobiona z surowej deski sosnowej, więc jej wytrzymałość oceniam na rok lub dwa :( 2. Ogrodzenie - wewnętrzne - pomalowane szarą/czarną farbą, która już kilku miesiącach zaczęła odchodzić z rdzą. Masakra, ostatnio próbowali to poprawiać, ale to jest widoczne w każdym miejscu 3. Ogrodzenie zewnętrzne - zrobione z najtańszego rodzaju surowej, porysowanej konstrukcji ocynkowanej. Porysowane, pomazane mazakiem 4. Murek przy ogrodzeniu - tania płytka z LM, spoina na 1 cm 5. Otwierające się drzwi do śmietnika + brak daszka nad śmietnikiem - co się będzie działo, jak zaczniemy tam wyrzucać śmieci i będzie 30 stopni ... 6. Pomysł na żaluzje elewacyjne na budynku - kiepskiej jakości pionowe i poziome sosnowe kantówki pomalowane na brązowo. Generalnie - tanio, tanio i jeszcze raz najtaniej. Dodatkowo, Pan pomocnik Prezesa powiedział mi, że "mogłem sobie kupić mieszkanie w innym miejscu, za 8500 pln/m, to miałbym lepiej". Moim zdaniem to obrazuje jakie podejście ma L&S do swoich klientów. r Odpowiedz Link Zgłoś