Gość: Czarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 18:26 Poszukuję wszelkiej informacji na temat tej spółdzielni oraz tego osiedla. Będę wdzięczny za każde info... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorek3 Re: Bebina Tarchomin - WARDOM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.04, 20:07 Podciągam, bo sama jestem zainteresowana. Kurczę, przecież oni postawili już kilkanaście chyba bloków na Tarchominie. Niemożliwe, aby nikt nie bywał na tym forum. Klienci Wardomu - odezwijcie się, Wasze uwagi i opinie są bardzo cenne Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Bebina Tarchomin - WARDOM IP: *.inetia.pl 19.03.04, 19:52 przedewszystkim nie bebina tylko debina... nie mam nic wspolnego z wardomem ale widzialem "obrazek" jak maja wygladac te bloczki. na moj gust kolorystyka okropna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacekD WARDOM os. Dębina - Tarchomin IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.03.04, 00:12 Cześć Ja mieszkam po drugiej stronie ulicy już 1,5 roku. Jak do tej pory wszystko w porządku. Domy budowane przed moim były oddane w terminie, mój był oddany w terminie i te po tym w którym mieszkam, też oddano w terminie. To najważniejsze. Ceny były jak ustalono. Akty notarialne w terminie i notariusz nie zdzierał z nas po kilka tysięcy a w moim przypadku 1050 zł. To drugi ważny punkt. Martwi mnie jedynie język pism i druków ze Spni. nazwę go "socjalistyczno-kołchoźniczym" - no ale to taki człowieczek tam gdzieś pracuje. Jeśli chodzi o kolory, to jest to kwestia gustu. Pozdrawiam JacekD Odpowiedz Link Zgłoś