anet4478 17.05.10, 09:54 Czy ktoś miał z nimi do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anet4478 Re: Victoria Dom - czy ktoś zna tego developera 17.05.10, 09:55 Czy ktoś kupił albo wie coś więcej na temat powstającej inwestycji przy ul. Wałuszewskiej?(mieszkanie) Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Victoria Dom - czy ktoś zna tego developera 22.05.10, 09:47 zdaje się,że victoria dom to firma,która kiedyś nazywała się jkj development chyba Jasińscy są jej właścicielami? Chyba są z Ostrowi Mazowieckiej chyba mają tam jakiś skład budowlany? Ale to tylko pytania więc zadzwoń do nich i sprawdź? Odpowiedz Link Zgłoś
anet4478 Re: Victoria Dom - czy ktoś zna tego developera 23.05.10, 16:12 Masz rację poprzedniczką Victorii Dom była firma Jkj. Już trochę o niej czytałam - różne opinie. Czy ktoś z was może kupił segment na ul. Włuszeskiej lub mieszkanie w domu wielorodzinnym w tej samej inwestycji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steady_at_najx Re: Victoria Dom - czy ktoś zna tego developera IP: 188.33.163.* 23.05.10, 20:24 Na tym forum NAGANIACZOM mówimy NIE. A więc Anetko won do obsikanej blaszanej budki którą nazywacie w firmie 'Biurem Sprzedaży'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Victoria Dom - czy ktoś zna tego developera IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.10, 20:48 Już napisałem w innym wątku. Syf. Jakość rodem z lat pięćdziesiątych. Domy się rozsypuja, ekipy poprawki robią tak, ze po roku trzeba robić remont generalny. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelskipomiot Re: Victoria Dom - czy ktoś zna tego developera 13.08.11, 20:30 Cóż wiem tyle, co znalazłem na stronie inwestycji: www.victoriadom.pl/s/products/p/24555603/0/# czyli, że... wyprzedane mają tam jeszcze jakieś mieszkania na Igrzyskowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaokpodkepod Re: Victoria Dom - czy ktoś zna tego developera IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.11, 20:52 hehehehe to ściema, wcale nei wyprzedane tylko tak n astronie jest Odpowiedz Link Zgłoś
agatka222.only Re: Victoria Dom - czy ktoś zna tego developera 04.09.11, 23:45 A skąd wiesz, że tak tylko na stronie jest? Ja słyszałam, że właśnie wyprzedane.. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka222.only Re: Victoria Dom - czy ktoś zna tego developera 04.09.11, 23:53 Nie wiem czemu nie mogę zedytować postu :( Pomyślałam, że może warto zapytać bezpośrednio, a przy okazji rozwiać również wszelkie inne wątpliwości u źródła www.goldenline.pl/forum/2436450/ekspert-victoria-dom-odpowiada-na-pytania Odpowiedz Link Zgłoś
diabelskipomiot Re: Victoria Dom - czy ktoś zna tego developera 13.09.11, 14:59 Nie wiem dokładnie jak się ma sytuacja z Wałuszewską, ale w przypadku Igrzyskowej to ten ruch (popyt) jest spory i na te metraże w tych cenach jest dużo chętnych i trzeba się spieszyć. A najlepiej to zadzwonić i zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
cherlak_sholmes Re: Victoria Dom - czy ktoś zna tego developera 14.09.11, 01:41 Mam parę pytań. 1. Ile można zarobić za takie wpisy na portalach internetowych? 2. Widziałem w archiwum, że reklamowałeś już parę produktów i firm (supherpharm, strepsils, cyfra+, spoti, e-myto itd.), a teraz widzę, że reklamujesz tego dewelopera. Czy jesteś zatrudniony w jakiejś firmie, która organizuje dla Ciebie zlecenia, czy sam się zgłaszasz do potencjalnych klientów i proponujesz, że za parę złotych będziesz naciągał naiwniaków na forach? 3. Czy agatka222.only (specjalistka od reklamy bananów chiquita oraz brefa), z którą tu dyskutujesz to Twój drugi nick, czy koleżanka z pracy? 4. Na ilu nickach trzeba działać, aby jako tako z tego wyżyć? 5. Czy gdybym sam się chciał zająć takimi usługami, to nie pójdę za kratki, po tym jak jakiś upierdliwiec zarzuci mi oszustwo? (Banany czy tabletki na gardło to pikuś, bo zawsze można powiedzieć, że się je w przeszłości spożywało i stąd zachwyt wyrażany na forach. Ale taki dom kosztuje coś koło miliona zł i trudno tu będzie użyć tej samej argumentacji.) 6. No i jeszcze kwestia ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej w życiu zawodowym. Jakie TU to ubezpiecza (no bo chyba nie byłeś na tyle nierozsądny, aby się nie ubezpieczyć)? Odpowiedz Link Zgłoś
anet4478 Re: Victoria Dom - czy ktoś zna tego developera 25.05.10, 12:01 Nie niepokoji was ,że po rozudowie Marywilskiej i wybudowaniu wiauktu kolejowego będzie głośno?? Odpowiedz Link Zgłoś
dhafira Re: Victoria Dom - czy ktoś zna tego developera 02.08.11, 11:02 anet4478 napisała: > Nie niepokoji was ,że po rozudowie Marywilskiej i wybudowaniu > wiauktu kolejowego będzie głośno?? Może nie będzie tak źle - na pewno mają na to jakiś pomysł. Swoją drogą zawsze można zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś