Dodaj do ulubionych

szukam segmentu, proszę o rekomendacje

08.03.04, 13:29
Chciałbym zamieszkać w segmencie, ale bez stresów związanych z developerem,
więc proszę o rekomendację z kim warto rozmawiać i o czym.

Pozdrawiam,
PB
Obserwuj wątek
    • Gość: edi Re: szukam segmentu, proszę o rekomendacje IP: *.man.polbox.pl 08.03.04, 14:27
      sorry to znowu ja. Osiedle, o którym Ci wspominałam już stoi, więc przynajmniej
      tu odpada stres, że mogą nie wybudować czy nie skończyć i co ważne ceny można
      negocjować a wewnętrzny układ ścianek samemu zaaranżować.
      Dobrego wyboru.
      Edi
    • Gość: Karina Re: szukam segmentu, proszę o rekomendacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 09:15
      Interesuje sie zakupem segmentu i dosc dawno trafilam na firme ktora buduje w
      okolicach osiedla Goclaw wiec niedaleko centrum.Z moich obserwacji wynika ze
      jest to dobra firma,mialam okazje obejrzec ich wczesniej wybudowane segmenty i
      porozmawiac z mieszkancami.Nie uslyszalam zlego slowa na ich temat.Zauwazylam
      nawet ich ogloszenie w gazecie wyborczej,jesli tylko masz ochote to chetnie
      podam numer,zreszta wystarczy przejrzec gazete to napewno znajdziesz cos
      ciekawego dla siebie.Zdaje sobie sprawe ze z developerami bywa roznie, ale
      jesli chce sie kupic dom, segment czy mieszkanie to naprawde trzeba sie
      natrudzic,zasiegac informacji a mozna poprostu zaryzykowac.Ja narazie szukam i
      mam nadzieje ze cos znajde dla swojej rodziny.Pozdrawiam wszystkich szukajacych
      i kupujacych.
      • Gość: gość Re: szukam segmentu, proszę o rekomendacje IP: 195.94.206.* 09.03.04, 10:18
        Agroman - Brzeziny Willowe
        Domy już stoją.
        www.agroman.com.pl
      • Gość: Sencha Re: szukam segmentu, proszę o rekomendacje IP: *.kapsch.co.at / *.kapsch.com.pl 09.03.04, 14:56
        sprawdzcie osiedle rybaki i osiedle nad wisła firmy mostostal technika. buduja
        w wawrze, wyglada ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka