borospma 08.03.04, 13:29 Chciałbym zamieszkać w segmencie, ale bez stresów związanych z developerem, więc proszę o rekomendację z kim warto rozmawiać i o czym. Pozdrawiam, PB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edi Re: szukam segmentu, proszę o rekomendacje IP: *.man.polbox.pl 08.03.04, 14:27 sorry to znowu ja. Osiedle, o którym Ci wspominałam już stoi, więc przynajmniej tu odpada stres, że mogą nie wybudować czy nie skończyć i co ważne ceny można negocjować a wewnętrzny układ ścianek samemu zaaranżować. Dobrego wyboru. Edi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: szukam segmentu, proszę o rekomendacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 09:15 Interesuje sie zakupem segmentu i dosc dawno trafilam na firme ktora buduje w okolicach osiedla Goclaw wiec niedaleko centrum.Z moich obserwacji wynika ze jest to dobra firma,mialam okazje obejrzec ich wczesniej wybudowane segmenty i porozmawiac z mieszkancami.Nie uslyszalam zlego slowa na ich temat.Zauwazylam nawet ich ogloszenie w gazecie wyborczej,jesli tylko masz ochote to chetnie podam numer,zreszta wystarczy przejrzec gazete to napewno znajdziesz cos ciekawego dla siebie.Zdaje sobie sprawe ze z developerami bywa roznie, ale jesli chce sie kupic dom, segment czy mieszkanie to naprawde trzeba sie natrudzic,zasiegac informacji a mozna poprostu zaryzykowac.Ja narazie szukam i mam nadzieje ze cos znajde dla swojej rodziny.Pozdrawiam wszystkich szukajacych i kupujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam segmentu, proszę o rekomendacje IP: 195.94.206.* 09.03.04, 10:18 Agroman - Brzeziny Willowe Domy już stoją. www.agroman.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sencha Re: szukam segmentu, proszę o rekomendacje IP: *.kapsch.co.at / *.kapsch.com.pl 09.03.04, 14:56 sprawdzcie osiedle rybaki i osiedle nad wisła firmy mostostal technika. buduja w wawrze, wyglada ok. Odpowiedz Link Zgłoś