ankawka 17.03.04, 10:58 Przymierzam sie do kupna mieszkania w Piasecznie moze ktos cos wie o tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: KANDRO-2 PIASECZNO ???? IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 13:38 Kupiłam u nich mieszkanie - IV etap na Jana Pawła. Co chciałabyś wiedzieć? Jeśli chodzi o wiarygodność i uczciwość firmy to mogę się wyrażać tylko pozytywnie- jak dotąd nie miałam żadnych problemów. Chętnie odpowiem na twoje pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
ankawka Re: KANDRO-2 PIASECZNO ???? 17.03.04, 21:17 czy rozmawialas z ludzmi ktorzy mieszkaja w I i II etapie?czy oddają poszczególne etapy terminowo i czy było dużo usterek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: KANDRO-2 PIASECZNO ???? IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 08:58 Rozmawiałam z mieszkanką drugiego etapu- oddali budynek przed terminem (miesiąc wcześniej)- najprawdopodobniej mój budynek też będzie wcześniej skończony, o usterkach nic nie mówiła, była bardzo zadowolona z jakości wykonania. Podobne opinie czytałam na forum zanim zdecydowałam się na kupno mieszkania u nich. Nie wiem w którym budynku chcesz kupić- jeżeli jest toten który dopiero będzie budowany to masz możliwość zaaranżowania mieszkania tak jak chcesz- bez żadnych dodatkowych opłat. Nie wiem jak to wygląda w przypadku gdy mieszkanie jest już wybudowane zgodnie z planem. Ze swej strony polecam tę firmę. Odpowiedz Link Zgłoś