Dodaj do ulubionych

P.B. Stolmar s.c.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 13:50
Witam.
Jestem zainteresowany zakupem nieruchomości w nowej inwestycji tego developera w Ząbkach na Osiedlu Gajowa 2. Jest to stosunkowo młoda firma, ciężko jest więc o jakieś sprawdzone informacje. Czy ktoś z Was miał może styczność z tym developerem? Orientujecie się może czy mieszkańcy osiedla gajowa 1 są zadowoleni ze współpracy z ww firmą ?
Będę wdzięczny za wszelkie informacje.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zuziaj14 Re: P.B. Stolmar s.c. 06.10.10, 11:51
      Witam.Bardzo proszę o informacje o osiedlu gajoaw 2,razem z meżem chcemy kupic tam mieszkanie .z góry dziękuje
    • Gość: poema83 Re: P.B. Stolmar s.c. IP: 193.227.131.* 02.12.10, 09:53
      witam, jestem mieszkanką Gajowa 1. Szczerze to moje pierwsze mieszkanie ale ja bym odradzała. Deweloper albo osoba robiąca projekt zagospodarowania chyba dopiero sie uczyła, bo smietnik mam przed balkonem, trzy slupy z tranzystorem przed moim balkonem. Deweloper niesłowny, lawirant. Uwazam ze Gajowa 1 ma wiele nieprzemyslanych rozwiazań. Prosze spojrzec na plan zagospod. Gajowej1 a w realu jak wygląda. Szczytem jest miejsce parkingowe dla niepełnosprawnych w ktore wkomponowany jest słup energetyczny.
      Gneralnie stale jakies awarie albo prądu nie ma, albo winda nie działa. Masa tego...
      • Gość: pablo Re: P.B. Stolmar s.c. IP: *.icpnet.pl 02.12.10, 22:39
        No z tym słupem to niezła wtopa. Ale czy prądu nie ma z powodu dewelopera? z powodu niedoróbek? Czy po prostu Ząbki tak mają - dość częste wyłączenia.
        • kalafior56 Re: P.B. Stolmar s.c. 01.11.11, 22:18
          Witam, firma Stolmar rozpoczyna nową budowę przy Powstańców w Ząbkach, czy ktoś z lokatorów Podleśna 12/14 mógłby podzielić się informacjami na temat tej inwestycji dewelopera? Na co zwracać uwagę przy podpisywaniu umowy?
          • Gość: meloo Re: P.B. Stolmar s.c. IP: *.rtr.bait.pl 12.06.13, 12:02
            W prawdzie jestem mieszkańcem Osiedla Gajowa, ale mogę polecić ze spokojnym sumieniem tego dewelopera. Wszelkie zgłoszone naprawy wykonuje w ramach rękojmi. Ma dobrą ekipę. Owszem prąd często wyłączają, ale przecież nie jest to wina Dewelopera tak jak ktoś wyżej pisał tylko i wyłącznie zakładu energetycznego. Gdybym miał jeszcze raz kupować mieszkanie w Ząbkach, z pewnością wybrałbym Stolmar, ponieważ są wiarygodni i rzetelni w tym co robią. pozdrawiam
            • Gość: maly Re: P.B. Stolmar s.c. IP: *.polimex-mostostal.pl 17.03.14, 09:11
              Pewnie jestes z Łukowa...
              Ja mieszkam w bloku tego dewelopera i nie moge zniesc wiejskich przyzwyczajen otaczajacych nas sasiadów z Łukowa...
              Albo buty na klatce-smierdzace i brudne albo smieci na klatkach w workach zasmierdziałe bo cięzko wynieść do smietnika...
              Poza tym ludzie z tamtad pochadzacy nie umieją odnaleść sie w blokowisku.
              Nie odpowiadaja dzień dobry, unikają albo sa pretensjonani..
              Bo muzyka za głośno, bo impreza za długo, bo to bo tamto....

Masakra jednym słowem..
              Do sedna - deweloper nawet ok..Zdarzylo mu sie pare wpadek ale stara się je naprawic
              • Gość: Mieszkaniec Re: P.B. Stolmar s.c. IP: *.jjs.pl 19.03.14, 13:53
                Bo to buraki!!!
    • marcopolo1231 czynsz 08.02.15, 21:08
      Witam. Jestem zainteresowany kupnem mieszkania u Tego dewelopera i mam pytanie do Mieszkańców osiedla Gajowa. Jaki jest koszt czynszu za mieszkanie, ile wychodzi za metr?
      Prosze o odpowiedz:)
    • mona123321 Re: P.B. Stolmar s.c. 02.04.22, 14:19
      Dzień dobry!
      Nie polecam dewelopera!
      Po czasie wychodzą awarie najtańszych części typu bramy, oświetlenie. Wiele usterek,przecieków a w tym wszystkim ucieczka Developera przed naprawa. Kupujesz jest super jeśli chodzi o czas gwarancji jestesmy olewani, telefony maile pisma bez odpowiedzi.
      Brak odpowiedzialności że strony dewelopera !
      Szczerze odradzam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka