Gość: Mariusz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 14:25 Uwaga!!! Firma jest nieuczciwa. Czy ktoś z Państwa rozwiązał umowę, wycofał pieniądze ? Mój adres: m.rogowski@re-finanse.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arti Re: DRIMEX-BUD IP: 212.69.71.* 13.08.01, 15:03 Myślałem o kupnie mieszkaniu w Centrum NATOLIN. Napisz coś więcej, dlaczego firma jest nieuczciwa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: DRIMEX-BUD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 23:47 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Uwaga!!! Firma jest nieuczciwa. > Czy ktoś z Państwa rozwiązał umowę, wycofał pieniądze ? > Mój adres: > m.rogowski@re-finanse.com.pl Firma jest wyjątkowo nieuczciwa.Opóźnienia w oddaniu budynku na Ursynowie. Oszuści pełną gębą.Wiem to z własnego doświadczenia. Wdepnęłam w g....-o z którego nie mogę się wyplątać. Chętnie zerwałabym z nimi umowę ale to na strasznych warunkach z ich strony. Czekam na odpowiedz osób co kupily u nich mieszkania.francepologne@poland.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: provost Re: DRIMEX-BUD IP: *.*.*.* 22.08.01, 00:06 Rzeczywiście termin oddania budynku przesuwa się coraz bardziej. Ale nie to mnie martwi, bo obsuwy czasowe są częste nawet u czołowych developerów. Problemem może być sytuacja finansowa spółdzielni i Drimexu. Wszyscy zarzekają się że wszystko jest ok, ale od czasu do czasu prasa drukuje jakieś hot newsy o konfliktach w spółdzielni. Pocieszam się jedynie faktem że niższy budynek został już oddany, ponoć mieszkańcy mają klucze. Przypuszczalny termin oddania wyższej części to grudzień 2001... provost@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś