Dodaj do ulubionych

Arche Willa Diamond

19.09.10, 15:54
witam,

mam zamiar kupic dom w inwestycji z Jozefoslawiu firmy Arche. Inwestycja
nazywa sie Willa Diamond. Czy ktos moze juz tam mieszka badz wie cos wiecej o
tej inwestycji, deweloperze itd... Bede wdzieczny za pomoc.

Zalwazylem ze w tej inwestycji jest problem z podmywaniem domow a takze z dbaniem o czesc zielona prize inwestora. Bede wdzieczny za informacje czy inwestor ma zamiar naprawic usterki a takze czy osoby juz tam mieszkajace sa w stain polecic ta inwestycje jak I developera.

Dziekuje za pomoc

sebastian
Obserwuj wątek
    • Gość: steady_at_najx Re: Arche Willa Diamond IP: 188.33.13.* 19.09.10, 18:48

Mam dostęp do tajnych analiz opracowanych przez największe instytucje finansowe i jeszcze nie ujawnionych. Nie mogę ci ich zdradzić ale z chęcią doradzę, jako rodak rodakowi: kupuj teraz! Bo potem - już tylko w gurę, w gurę! Jak pobiegniesz szybko do biura sprzedaży, to jeszcze zdąrzysz! Tylko się nie targuj - bo inny kupi z pocałowaniem rąsi!

nie pozdrawiam,
    • Gość: steady_at_najx Re: Arche Willa Diamond IP: 109.243.135.* 19.09.10, 23:18
      widzę że kolegę 7sebeek zatkało i jakoś odechciało się SZCZEKAĆ na naszym forum i podwinął ogon kiedy zobaczył że w MERYTORYCZNEJ dyskusji ze mną zostanie ZMIAŻDŻONY.

Sebusiu nie martw się, znajdź sobie inne forum i na nim naganiaj na swoje zasrane klitki z betonu w zamian za pętlę na szyję na 35 lat. A wieczorem patrz w lustro i myśl 'dziś znów wkręciłem 3 jelonków, pójdę do nieba'. Zasrany naganiaczu.
      • Gość: steady_at_najx Re: Arche Willa Diamond IP: 217.153.131.* 20.09.10, 08:18
        ok. przyznaje że ma chuśtawkę nastrojów, wczoraj miałem złe myśli, skończyły mi się tabletki. Jak za chwilę coś dziwnego napiszę to się nie dziwcie, jutro ide do psychiatry...
        • Gość: steady_at_najx Re: Arche Willa Diamond IP: 217.153.131.* 20.09.10, 11:52
          Won wredna podszywko! Nie jesteś mną! Ja jestem zdrowy i mądry.To przeklęci developerzy chcą mnie oczernić bo mówię jak będzie naprawdę! Mieszkania będą taniały, ludzie nie kupujcie nawet za 3 tys/m w Warszawie w nowym budownictwie!!!
          • Gość: dd Re: Arche Willa Diamond IP: *.aster.pl 20.09.10, 21:03
            lekarze nie pomogą, tu trzeba egzorcysty!!!
            • Gość: steady_at_najx Re: Arche Willa Diamond IP: 94.254.229.* 20.09.10, 21:13
              a ty jaką Ynwestycję chciałeś nam zareklamować, płatny Łachmyto?
              • 7seebek7 Re: Arche Willa Diamond 28.09.10, 19:05
                witam,

jakie to zmutne.. naprawde chcialem sie dowiedziec odnosnie inwestycji a napotkalem na kogos kto ma problemy z wlasnym ja...

moja kultura osobista jak rowniez inteligecja podpowiada mi ze takie posty nalezy olac

• 7seebek7 Re: Arche Willa Diamond 28.09.10, 19:08
        czlowieczku,

jak bys przeczytal wyraznie post to bys zobaczyl ze chodzi raczej oto ze mam watpliwosci czy kupic czy nie kupic tam dom... no i widze ze masz taka fajna petle na sobie i ledwo splacasz kredycik..ojj jak mi ciebie szkoda naprawde....
        • Gość: sąsiad Re: Arche Willa Diamond IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.10, 13:39
          Dramat, wszystko cieknie i puchnie od wilgoci. Zapraszam do odwiedziń na miejscu.
    • majestic_residence Re: Arche Willa Diamond 03.10.10, 21:46
      www.youtube.com/watch?v=SDeNEuJaboM obejrz film i przenieść się w nowy wymiar...
      dzięki WWW.GENN.PL

DLA LUDZI SUKCESU...
      • Gość: gonzo Re: Arche Willa Diamond IP: *.spray.net.pl 03.10.10, 21:58
        ależ KICZ - w czystej postaci, proponuję reklamę na jakimś forum cygańskim styl się zgadza, co najwyżej trzeba będzie gdzieniegdzie wieżyczkę dostawić

proponuję też pospamować lnkiem na forach architektonicznych - niech sobie ludzie trochę poużywają, czasy smutne to i każda okazja do śmiechu dobra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka