Dodaj do ulubionych

teklinek, budynek B1 BIS / U

IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.03.04, 20:59
czy ktos fajny kupuje tam mieszkanie? moge spac spokojnie czy mam sie bac ze
wyląduje pod mostem?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: teklinek, budynek B1 BIS / U IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.03.04, 21:06
      jesssu czy jestem jedyna ktora tam bedzie mieszkała?.....ludzie napiszcie cos,
      ja chce miec sąsiadów
      • Gość: Tomek_S Re: teklinek, budynek B1 BIS / U IP: *.aster.pl 01.04.04, 01:14
        SSSSpokojnie. Fundamenty zaczynają wychodzić z ziemi. B1BIS jeszcze nie
        skończony, więc trochę to zajmie...
        • Gość: agnieszka Re: teklinek, budynek B1 BIS / U IP: *.chello.pl 01.04.04, 19:33
          tiiia a ty u nich na garnuszku? :-)
          zeby sie nie okazalo ze na fundamentach sie skonczy ....cholera mam cykora ale
          to pol biedy czuje sie bezradna bo kurcze nie mam wplywu na postepy prac ani na
          efekt koncowy
          • Gość: Tomek_S Re: teklinek, budynek B1 BIS / U IP: *.aster.pl 01.04.04, 21:34
            Nie, karmić mnie nie karmią :))
            Ja tam tylko mieszkam.
            Piszę po prostu co widzę, bo chodzę tamtędy codziennie (bliżej do pętli).
    • robert.wawa Re: teklinek, budynek B1 BIS / U 02.04.04, 01:10
      Agnieszko,
      bylem 2 dni temu i z tego co widzialem stoja narazie tylko /niestety/
      fundamenty, ale i przy nich cos sie dzieje bo jeden z pracownikow je malowal
      zreszta budynek powstaje znacznie pozniej niz b1bis, wiec popatrz w harmonogram
      kiedy zaczynaja sie nastepne etapy budowy
      pozdr
      robert
    • Gość: agnieszka czynsz za 52,9 m kw - teklinek IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.04.04, 17:11
      czy ktos z was ma mieszkanko o metrazu 52,9? ciekawa jestem bardzo w jakiej
      wysokosci jest czynsz oczywiscie bez oplat licznikowych. z gory dzieki za info.
      a jescze jakby ktos w takim lokaliku mial trzy osoby i powiedzial mi wysokosc
      czynszu to bedziej super :-)
      pozdrawiam
    • Gość: gunio Re: teklinek, budynek B1 BIS / U IP: 62.233.191.* 07.04.04, 08:28
      Beznadziejny deweloper - traktuje klientów jak świnie, nie polecam. Niedawno
      zarezerwowałem sobie mieszkanie w tej firmie i jak zbliżał się koniec
      rezerwacji pojechałem podpisać umowę z tą firmą i po przyjeździe okazało się,
      że sprzedali to mieszkanie innej osobie. Na pytanie, dlaczego nie raczyli
      zadzwonić i spytać się, czy przypadkiem dalej jestem zainteresowany tym
      mieszkaniem odpowiedź pracownika była zbytkowa, cytuje "NO CUŻ PO PROSTU TAK
      SIĘ STAŁO". Kategorzycznie odradzam komukolwiek zakupu w tej firmie. Jeżeli tak
      traktują klientów na samym początku, to strach pomuśleć co będzie przy
      podpisywani umów. Dla osób zainteresowanych podają e-maila: gunio77@interia.pl
      • Gość: agnieszka Re: teklinek, budynek B1 BIS / U IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.04.04, 08:36
        jesli tak postąpili to faktycznie nie bylo to w porządku. wkurzylabym sie na
        maksa i chyba bym ich rozwaliła. nie zmienia to jednak faktu ze poki co
        inwestycje sa ok.
        pozdrawiam
        • Gość: niezadowolony Re: teklinek, budynek B1 BIS / U IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 20:39
          Te frajerze - niech zgadne jesteś pracownikiem tej zapyziałej firmy. Daj sobie
          spokuj z takimi tekstami. Prawda jest jedna - jesteście małoprofesjonalną firmą
          i traktujecie klientów jak śmieci. Życze miłego dnia.
          • Gość: agnieszka do niezadowolonego IP: *.chello.pl 07.04.04, 21:44
            "te frajerze" to do kogo bylo skierowane? jesli do mnie to powiem ci pocałuj
            mnie w d... i dodam ze nie jestem pracownikiem tej jak to rzekles zapyzialej
            firmy....
            • Gość: karl zignoruj goscia IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 08.04.04, 08:09
              Daj spokoj, niech sobie idzie i sie wyzali np. w profesjonalnym JW
              Construction, tam sie nim na pewno zajma jak trzeba.
              A jak gosciowi w jego wymarzonym mieszkanku spadnie sufit albo wyjdzie grzyb
              spod podlogi to wspomni nieprofesjonalne ale rzetelne firmy.
              • Gość: agnieszka Re: zignoruj goscia IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.04.04, 18:43
                :-) masz racje
                dupek nie wart zachodu
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka