Dodaj do ulubionych

Alternatywy 4

27.10.10, 13:07
Witam mieszkańców naszych Alternatyw 4, dowiedziałam się wczoraj że podobno raz na tydzień ktoś powinien sprzątać klatki schodowe, ja niczego takiego nie zauważyłam.
Mam już dość tego syfu na osiedlu. Myślę że sami także powinniśmy starać się i nie śmiecić. Na firmę Dolcan nie mamy co liczyć jeżli chodzi o czystość.

Mam też pytanie : czy ktoś posiada ma naszym osiedlu internet z Telekomunikacji Polskiej?
Obserwuj wątek
    • tk-1 Re: Alternatywy 4 28.10.10, 10:18
      np. na klatce G ktoś sprzątał nie dawno, wczesniej też tak sie zdarzało, choć może niekoniecznie co tydzień
      syf na osiedlu będzie do czasu kiedy nie zawiąże sie wspólnota mieszkaniowa i nie odsunie dolcana od zarządu osiedlem, a to dopiero po podpisaniu aktów notarialnych - czyli w blizej, ani dalej nie okreslonym czasie,
      dwa miesiące temu otrzymałem pismo z informacją o tym że odbiór techniczny osiedla ma być do końca października, tym czasem zaczęli już remontować elewacje, więc odbiór też będzie w blizej i dalej nieokreslonym terminie
      • ki-ch Re: Alternatywy 4 28.10.10, 21:33
        jak może odbyć się odbór techniczny do końca pażdziernika, jak został jeszcze 1 dzień pażdziernika na zakończnie osiedla bo przcież szlachta w sobote nie pracuje a budowa jest w czarnej dupie bo innaczej nie można tego nazwać, sprzątanie osiedla potrwa pewnie ze 2 misiące,co za shit!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka