dolcan4blok 16.12.10, 01:28 witam w poniedziałek się przeprowadziłem a dziś JJS podłączył mi internet i tv. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pphammer2000 Re: internet, telewizja 16.12.10, 10:38 Witam, Ja nie chcę JJS-a. Mam nadzieję, że podłączenie z UPS będzie możliwe. MA ktoś może informację czy jest to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
bobslej3 Re: internet, telewizja 16.12.10, 11:10 A ja chcę mieć neostradę bo jest najlepsza na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
widzz Re: internet, telewizja 16.12.10, 16:01 Witam, neostrada, to produkt Telekomunikacji Polskiej SA, mam informację że będzie wykonany przyłącz teletechniczny właśnie przez TPSA, Projekt budowlany jest w przygotowaniu.. myślę, że warto zaczekać na neostradę i mieć możliwość ,świadczenia usług przez TP tj. internetu, telefonu i telewizji na życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dolcan4blok Re: internet, telewizja 16.12.10, 21:40 pphammer2000 napisał: > Witam, > Ja nie chcę JJS-a. Mam nadzieję, że podłączenie z UPS będzie możliwe. MA ktoś m > oże informację czy jest to możliwe? witam słyszałem ze na naszym osiedlu ma być tpsa i upc a nie ups co do terminów uruchomienia to podobnież dopiero jak się pojawią dodatnie temperatury pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
geowaw Re: internet, telewizja 17.12.10, 13:51 dolcan4blok pytanie do ciebie odnośnie tv i internetu> Jakiej wysokości abonament wybrałeś , jaka przepustowość jesli chodzi o internet oraz jak wygląda sprawa tv ile kanałów. Opisz proszę bardziej szczegółowo. Jeżeli nie chce ci się rozpisywać możemy się spotkać na osiedlu ja jestem z B2 bo mam pare pytań co do tego JSS pozdrawiam dolcan4blok napisał: > witam > > w poniedziałek się przeprowadziłem a dziś JJS podłączył mi internet i tv. > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dolcan4blok Re: internet, telewizja 18.12.10, 01:37 geowaw napisał: > dolcan4blok pytanie do ciebie odnośnie tv i internetu> > Jakiej wysokości abonament wybrałeś , jaka przepustowość jesli chodzi o interne > t oraz jak wygląda sprawa tv ile kanałów. Opisz proszę bardziej szczegółowo. Je > żeli nie chce ci się rozpisywać możemy się spotkać na osiedlu ja jestem z B2 bo > mam pare pytań co do tego JSS > pozdrawiam witam nie będę zbytnio się rozpisywał bo jest dużo opcji podam co ja wziąłem skorzystałem z promocji: www.jjs.pl/najlepszysportwtv.htm pakiet podstawowy wielotematyczny przy umowę na 24 m-c kosztuje 49 zł przez pierwsze 3 m-c po 1,07 kanałów jest chyba 72 lista programowa jest pod adresem: www.jjs.pl/telewizja/cennik.pdf co do internetu to najtańszą opcją dla osób które biorą tv i internet jest za 39 zł i wtedy ma się 20 Mbits w nocy (24-12) i 10 Mbits dzień ja skorzystałem z opcji 40 Mbits noc 20 Mbits dzień za 45 zł można by się spotkać w garażu, pytanie czy dużo nas tu na forum zagląda i pogadać o problemach naszego osiedla nie tylko o internecie i tv pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mwiesz01 Re: internet, telewizja 03.01.11, 19:06 my wzięliśmy UPC i 10 stycznia przychodzą nam instalować internet i tv:) Odpowiedz Link Zgłoś
dolcan4blok Re: internet, telewizja 03.01.11, 22:04 witam tak z ciekawości po co przepłacać ? może UPC zmieniło ofertę bo jak ja porównywałem to JJS był tańszy Odpowiedz Link Zgłoś
dario00dario Re: internet, telewizja 12.01.11, 14:25 Witam. Niedługo już także przeprowadzamy się na Powstańców (blokB2). Mamy dylemat co do internetu i TV. Część mieszkających z Was ma już dodłączenie. Chciałbym sie dowiedzieć jaką firmę warto wybrać (JJS lub UPC). Chodzi o jakość , koszty, awaryjność. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
geowaw Re: internet, telewizja 12.01.11, 15:41 Witam dario00dario jesteśmy z B2 i mamy wykupioną usługe TV i NET z firmy JJS i jesteśmy zadowoleni zarówno z TV jak i internetu. Jeżeli chodzi o szczegóły to musielibyśmy się spotkać na osiedlu bo zbyt dużo opowiadania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
turof Re: internet, telewizja 13.01.11, 20:24 internet z jjs - cena ws parametry bezkonkurencyjni my jestesmy bardzo zadowoleni co do awaryjnosci to brak danych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dario00dario Re: internet, telewizja 13.01.11, 21:42 Dzięki za info. Ja też troszkę analizowałem i też zdecyduję się na JJS. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rufi97 Re: internet, telewizja 29.01.11, 12:46 witam Do wszystkich co już korzystają z TV i internetu z JJS czy warto wziąć ich usługę, nie che ryzykować a ich oferta jest sporo lepsza od UPC, która wiem jak działa Odpowiedz Link Zgłoś
green-bratek Re: internet, telewizja 31.01.11, 11:57 W Wawie korzystaliśmy z Vectry, jakość (TV) była zadowalająca. Teraz mamy JJS i powiem szczerze, że jakość jest rewelacyjna. Co do internetu to jak do tej pory nie mam zastrzeżeń. Jedyny minus to łącznośc pilota z dekoderem. Trzeba dokładnie celować w dekoder. Ale nie można mieć wszystkiego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
witek1980 UPC przerwy ? 14.02.11, 20:47 witam czy u was tez są prawie cogodzinne przerwy w tv i internecie a UPC tłumaczy się ze to nadal budowa. W innym miejscu miałem i byłem zadowolony a w Ząbkach to jakaś masakra ostatnio nieco się poprawiło ale ja pracuje w domu i poranne przerwy nadal występują doprowadza mnie to do szewskiej pasji !! Odpowiedz Link Zgłoś
mwiesz01 Re: UPC przerwy ? 15.02.11, 17:58 u nas już wszystko w porządku... były przerwy, ale chyba już naprawili, bo od paru dni nic się już nie dzieje i miejmy nadzieje, że nic się nie będzie działo... Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: UPC przerwy ? 26.02.11, 18:18 Zamierzam niedługo założyć internet, czy z internetem od UPC już wszystko w porządku? Jak z prędkością ściągania (w stosunku do zakupionej opcji)? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanieczabek-5 Re: UPC przerwy ? 26.02.11, 21:30 mniej więcej od miesiąca nie ma już problemu przynajmniej u mnie, żadnych przerw, wcześniej było duuuużo gorzej ale chyba te problemy mamy już za sobą. Ja kupiłem 5MB ściągania w praktyce mam ok 4,8 więc jest całkiem ok Odpowiedz Link Zgłoś
witek1980 Re: UPC przerwy ? 01.03.11, 01:01 jest znaczna poprawa z przerwami ale niesyt nadal występują jak ktoś korzysta z łącza do pracy jest to dość uciążliwe Odpowiedz Link Zgłoś