Gość: M&M IP: *.dial.plusgsm.pl 16.04.04, 11:48 ciekawe, znajda się jacys sasiedzi nowej inwestycji??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: PIASKI E - Literacka 16.04.04, 13:46 Ciekawe czemu ta inwestycja ma adres Literacka a nie Libawska? Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzia1 Re: PIASKI E - Literacka 09.07.04, 15:58 O jezuuuuu! ktoś sie znalazł??? Sloggi - jesteś jeszcze??? Późno się odzywam,ale może nie za późno... faktycznie, powinna być Libawska, ale zdaje się, ze zostanie Literacka A co, czy moze masz tu mieszkanko? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzia1 Re: PIASKI E - Literacka 09.07.04, 16:39 o rany.... jestem zawiedziona tam nie wiem kto będzie mieszkał :( "niesieciowi" chyba sami Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: PIASKI E - Literacka 09.07.04, 16:57 Mnie przeraziła głośność Powązkowskiej. Wybrałem cichszą lokalizację. W którym będziesz mieszkać? Odpowiedz Link Zgłoś
perrry Re: PIASKI E - Literacka 21.07.04, 18:50 Halo - witam serdecznie - też kupiłam tu mieszkanie, nie wiecie kiedy będzie oddanie? A może dokonujecie jakis zmian w mieszkaniu - jak Wam z tym idzie? Pozdrawiam przyszłych sąsiadów - mam nadzieję, że będą fajni :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzia1 Do perry! i innych sąsiadów! 06.09.04, 16:37 Nareszcie! Ktoś się odezwał :) (tym razem ja długo nie zaglądałam na foru Perry! A w którym bloku bedziesz mieszkać? My w 11 Wywróciliśmy mieszknie do góry naogami :) A oddanie ma być zdaje się bardzo niedługo! pozdr, madzia Odpowiedz Link Zgłoś
berry1 Re: Do perry! i innych sąsiadów! 06.09.04, 16:48 A jaka firma buduje te mieszkania i jesli jeszcze mozna zapytac, ile płacicie za metr. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzia1 Re: Do perry! i innych sąsiadów! 07.09.04, 10:06 Buduje Tynkbud (b. dobre opinie) a sprzedaje Warszawska Spółdzielnia Mieszkaniowa przy Elbląskiej; Ja jestem BARDZO zadowolona; wykończenie porządne, żadnych opoźnień, absolutnie wszystko można załatwić, wszelkie zmiany w porjektach, opoźnienia w spłatach rat, itd. Wszyscy b. mili i pozytywnie nastawieni. 1m2 ok 3,5k Ale! Ja tam bylam całkiem przypadkowo w styczniu (w ziemi była zaledwie dziura) i było ostatnie mieszknie, z którego ktoś zrezygnował. Oni się nie ogłaszają nigdzie, a mieszkania się rozeszły "na pniu". W tej chwili jest wznoszony kolejny budynek, tzn. są wylewane fundamenty; z tego co wiem wszystkie mieszania są już sprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś