03.01.11, 22:11
witam

2 tygodnie temu podpisałem umowę z PGE mówili ze w ciągu 2 tygodni założą licznik nikt do tej pory się nie zjawił kiedy można się spodziewać normalnego prądu bo kilkukrotnie musiałem szukać 1 fazy
Obserwuj wątek
    • geowaw Re: liczniki 04.01.11, 08:14
      Witam,
      To mam rozumieć że można już podpisywać umowę z PGE?
      Jak to jest wogóle z licznikami energii elektrycznej. To Dolcan je montuje czy my jako lokatorzy zgłaszamy się do PGE podpisujemy już umowę i wtedy PGE montuje nam licznik.
      Bo z tego co pamiętam to DOLCAN informował że umowy można podpisywać po zamontowaniu liczników -> chyba że się mylę. Proszę o rozwianie moich wątpliwości
    • kriskocis Re: liczniki 04.01.11, 08:18
      Ja byłem osobiście w Wołominie 23 grudnia i pani z obsługi klienta powiedziała mi, ze umowę będzie można podpisać jak założą liczniki i PGE odbiorze budynek.
      Czyli po nowym roku. Więc bardzo się zdziwiłem że podpisałeś umowę
      • sasiadb3 Re: liczniki 04.01.11, 11:03
        w grudniu w biurze w A1 otrzymałem inf. ze umowe podpisuje sie jak założą nam liczniki. i ze mamy czekać do stycznia
        • dolcan4blok Re: liczniki 04.01.11, 13:36
          witam

to albo miałem farta ze mi umowę przyjęli albo trafiła do kosza
          u innych deweloperów jest tak ze podpisuje się umowę i oni zawożą do zakładu energetycznego a zakład zakłada liczniki

wątpię zęby zakład założył licznik a umowa nie jest podpisana.
          • turof Re: liczniki 05.01.11, 11:57
            W PGe w grudniu, osoba odpowiedzialna za olicznikowanie osiedla powstańców powiedziałą, że dopóki DOlcan nie spełni warunków określonych w protokole, który jest już dawno spisany między deweloperem a pge to oni się nawet nie wybierają tutaj bo w wyniku jakiejs kontroli okazało się ze nie wszystkie warunki są spełnione. Oczywiście Dolcan mówi, ze nic o tym nie wie.

Czyli nic nowego. Dziwne by było gdyby coś było ok.
            • dolcan4blok Re: liczniki 14.01.11, 09:38
              witam
              wczoraj na pierwszych 2 blokach zakładano liczniki
              penie na pozostałych będzie to samo w najbliższych dniach
              długo naśmieliście prądu z tego powodu ?
              • kriskocis Re: liczniki 14.01.11, 20:40
                Prądu nie bylo góra pół godziny.
                A umowy prześlą pocztą.
    • fuks0 Re: liczniki 01.02.11, 00:30
      I jak? Podpisał już ktoś? Wysyłali już jakieś pisa (do mnie nic nie dotarło)?
      • irnbru Re: liczniki 27.02.11, 15:47
        Jeszcze nie ma umów z zakładem energetycznym. Informacja o dacie podpisana będzie wywieszona w gablocie w każdym bloku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka