a_b 25.04.04, 17:04 Czy jest ktoś kto miezzka na osiedlu derby, mam prosbę i kilka pytań jakie są wasze opinie na temat okolicy, samego osiedla, wykonania, mieszkania tam, jak sam developer, czekam też na inne informacje pozdr. Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michael Re: Derby IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 25.04.04, 17:38 Wg mnie duzo korzystniejsza oferte ma teraz Maripol (inwestycja 4 pory roku) - na przeciwko osiedla Derby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Derby IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 09:17 Zajrzyj na stronę www.derby.waw.pl - stronka mieszkańców Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Derby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 10:00 Ja tam wprawdzie nie mieszkam io nigdy nie byłam ale moj kolega wprowadził się kilka miesięcy temu (chyba na Derby 1). Jest zachwycony i okolicą i zadowolony z developera. Gorąco poleca mi tą inwestycję ale mi ta lokalizacja nie odpowiada.... Odpowiedz Link Zgłoś
dskowronski Re: Derby 27.04.04, 00:39 Okolica faktycznie ladna (mieszkam na Brodnie i czesto sie tam wyprawiam na rowerze), tylko ze to "na koncu swiata". Jak sie ma samochod, to nawet nie jest zle, bo do trasy Torunskiej jest niedaleko, a nia mozna dosc szybko dostac sie do centrum. Ale komunikacja miejska, to juz duzo gorsza sprawa - jeden autobus (132) jezdzacy w szczycie co pol godziny, a poza szczytem co godzine - ewentualnie dluga wycieczka do 134 albo 140, ktore tez dosc rzadko kursuja. Odpowiedz Link Zgłoś
gagataga Re: Derby 26.04.04, 14:42 A dokładnie zajrzyj na forum - to kopalnia wiedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś