Dodaj do ulubionych

Kaskada na Woli.

IP: *.tpnet.pl 01.03.11, 08:05
Ceny jak na okolice pofabryczne tuż przy torach kolejowych cokolwiek za wysokie. Ktoś to kupuje, jeśli tak to w jakich cenach? Dodatkowo ta częśc Woli zamieszkała jest w większośći przez średnio ciekawy element, może nie szmólki ale czy wiele lepiej.
Obserwuj wątek
    • smurfetka4 Re: Kaskada na Woli. 01.03.11, 08:29
      > Ktoś to kupuje, jeśli tak to w jakich cenach?

po kiego pytasz ?
      przecież sam napisała(e)ś, że w cokolwiek za wysokich

> Dodatkowo ta częśc Woli zamieszkała jest w większośći przez średnio ciekawy element,

nie kupuj, bo średnia jeszcze się obniży
      • Gość: wola Re: Kaskada na Woli. IP: *.tpnet.pl 01.03.11, 11:25
        Po co człowieczku się odzywasz jak nic nie masz do powiedzenia w temacie, tym badziej, że nie rozumiesz co czytasz. Jakiś sfrustrowany inwestor z woli jesteś ?
        • Gość: Olga Re: Kaskada na Woli. IP: 213.199.241.* 12.05.11, 08:36
          Ja jestem zainteresowana kupnem mieszkania tam, już byłam na pierwszych rozmowach. Jeśli chodzi o ceny to można negocjować, z tym, że to jednak nowy i bardzo ładny budynek więc nie ma co się spodziewać cen jak na rynku wtórym ok 400tys. trzeba za 2pokojowe zapłacić. Co do okolicy i 'elementu' to przecież Warszawa tak się szybko rozwija że za rok może tam być całkiem co innego.
          • treadstone73 Re: Kaskada na Woli. 12.05.11, 10:09
            Gość portalu: Olga napisał(a):

> Ja jestem zainteresowana kupnem mieszkania tam, już byłam na pierwszych rozmowa
            > ch. Jeśli chodzi o ceny to można negocjować, z tym, że to jednak nowy i bardzo
            > ładny budynek więc nie ma co się spodziewać cen jak na rynku wtórym ok 400tys.
            > trzeba za 2pokojowe zapłacić. Co do okolicy i 'elementu' to przecież Warszawa t
            > ak się szybko rozwija że za rok może tam być całkiem co innego.

Aha. I ten element mieszkający tam od 50lat się w przyszłym miesiącu wyprowadza? Super.
            • Gość: qwas Re: Kaskada na Woli. IP: *.tpnet.pl 12.05.11, 10:36
              A może sprzedał stare i wprowadza się do tych nowych ?
              • Gość: Olga Re: Kaskada na Woli. IP: 213.199.241.* 13.05.11, 11:10
                Tak, już widziałam jak się wyprowadzali :)
                Tak możemy narzekać na wiele miejsc w Warszawie, to gdzie mieszkać? na Tarchominie chyba byłoby najmilej, tylko tu byśmy narzekali, że za daleko. Mieszkałam wcześniej na Dolnej i tam też nie było miłych sąsiadów a niby Mokotów.
                • Gość: Melka Re: Kaskada na Woli. IP: *.aster.pl 17.05.11, 10:16
                  Bez przesady, sąsiadów się niestety nie wybiera. Więc jak będziecie się sugerować 'elementem' to nigdy nie znajdziecie odpowiedniej lokalizacji. A Wola już jest coraz bezpieczniejszą dzielnicą. Pomieszkaj na Pradze a zrozumiesz:)
                  • Gość: xxxxx Re: Kaskada na Woli. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.11, 10:56
                    A co masz do Pragi - bardzo bezpieczna dzielnica, mieszkalem tam dlugo.
                    • Gość: Olga Re: Kaskada na Woli. IP: 213.199.241.* 17.05.11, 16:25
                      A no właśnie, o każdym osiedlu można pisać, że jest niebezpiecznie, nie fajni ludzie itp. Ja jak na razie nie znalazłam porządnych argumentów żeby mieszkania tam nie kupić, bardzo mi się podoba styl budynku, sporo lokali pod sklepy itp. także pewnie będzie coś ciekawego.
                      • Gość: Melka Re: Kaskada na Woli. IP: *.aster.pl 23.05.11, 09:54
                        Co do pragi to kiedyś mieszkałam tam jako dziecko to nie było bezpiecznie. Może i teraz się zmieniło. Ale co do Kaskady to też uważam że to może być fajne miejsce na mieszkanie. Lokalizacja jak dla mnie idealna! Ale Gant niedługo też coś będzie budował na Kazimierza więc może warto poczekać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka