Gość: zz IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.11, 16:26 forsal.pl/artykuly/513411,polski_rynek_nieruchomosci_poczatek_nowego_boomu_budowlanego.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikt Re: koniec korekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 20:26 cytat: "Powodów do zadowolenia nie mają jedynie ci, którzy jeszcze nie mają własnego mieszkania. Jeżeli boom nie jest chwilowy i w najbliższych kwartałach deweloperzy nadal będą wykupowali grunty i rozpoczynali budowy, to wkrótce czeka nas powtórka z rozrywki – ceny nieruchomości poszybują w górę do rekordowych poziomów z lat 2007 – 2008." Jeśli dobrze zrozumiałem panią Ewę Wesołowską (autorka tekstu), to im więcej developerzy wybudują mieszkań, tym droższe będą mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
kocica_ewela Re: koniec korekty 15.05.11, 20:49 pani ewa wesołowska stworzyła swoją ekonomię w której trochę inaczej działają prawa podaży i popytu:) a gdyby ta pancia przyjrzała się chociażby o ile spadły wyniki ganta i jak kurs zanurkowal kilka tygodni po tej informacji to moze trochę by pomyślała. podobnie robyg od debiutu cały czas okolice 2 zł. Lekkie wybicie a wesołowska ewa już przeżywa:) ale dobra:) według mnie jeszcze nawet nie szuramy o dno:) zobaczcie jak cersanit ostatnio spadł, a przecież to budowlanka. A moze mamy też baby boom i donald nie potrzebnie sięga do naszych kieszeni na swoje weekendowe loty, swoją droga to trzeba mieć talent żeby 6 mln przewalic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniok 1958 Re: koniec korekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 21:02 Kocica! Nie wyżywaj sie na Donku! Niepotrzebnie przyPISujesz mu wszystkie zła tego świata!Wiemy, że pochodzisz z Podkarpacia - ostoi i matecznika pisuarów. Czy jesteś tak prosta-prostacka, żeby sądzić, że za rządów "kartofelka" byłoby Ci tak dobrze, że "ot tak", kupiłabyś sobie atrakcyjny "kwadrat" w centrum Wawy? Wyluzuj i pomyśl! (ale tak naprawdę!) Życzę Ci jak najlepiej, mimo że próbujesz rozbudzać różne emocje na tym forum. Jednak apeluję: MYŚL!!! Nie idź na skróty i nie wierz w ani jedno słowo kartofelka i jego przydupasów! Nie warto! .... może jednak emigracja...???? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kocica_ewela Re: koniec korekty 15.05.11, 21:41 czy mieści ci się w głowie że jak pisze o wpadkach po i bul gafy to nie jestem automatycznie za pisem?:) nie popieram socjalistów .. Trzeba POgonic bandę za te loty i vacik i inne klamstewka:) hehe stadiony zamyka rudzielec a miał drogi budować cudak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek koniec wzrostow IP: *.speed.planet.nl 16.05.11, 21:28 > czy mieści ci się w głowie że jak pisze o wpadkach po i bul gafy to nie jestem > automatycznie za pisem?:) na to wychodzi - pozostaja SLD i faszole - tez sie nie ma czym chwalic > nie popieram socjalistów .. nie ??? > Trzeba POgonic bandę za te loty i vacik i inne klamstewka:) o czym klamstewka ??? o deficycie budzetowym ?? > hehe stadiony zamyka rudzielec to i socjalizm i kibolstwo popierasz - pieknie !! > a miał drog i budować cudak:) a nie buduje ?? wymysl cos jeszcze - albo zapamietaj z posiedzen PiS czy innych takich Odpowiedz Link Zgłoś
kocica_ewela Re: koniec wzrostow 16.05.11, 21:48 Gość portalu: jacek napisał(a): > > czy mieści ci się w głowie że jak pisze o wpadkach po i bul gafy to nie j > estem > > automatycznie za pisem?:) > > na to wychodzi - pozostaja SLD i faszole - tez sie nie ma czym chwalic Sa jeszcze partie zwiazane z Korwinem-Mikke ..... > > nie popieram socjalistów .. > > nie ??? Nie, ale niestety co miesiac musze bulic na ten caly chory system ... > > Trzeba POgonic bandę za te loty i vacik i inne klamstewka:) > > o czym klamstewka ??? o deficycie budzetowym ?? a/ zlikwidujemy podatek belki b/ www.youtube.com/watch?v=X7SuDiHFUHg c/ www.youtube.com/watch?v=UIYaA88VgZ0 d/ 3x15% :D to juz hit :D > > hehe stadiony zamyka rudzielec > > to i socjalizm i kibolstwo popierasz - pieknie !! > > > a miał drog i budować cudak:) > > a nie buduje ?? wymysl cos jeszcze - albo zapamietaj z posiedzen PiS czy innych > takich za malo, dobrze ze przy okazji inwestuja w fotoradary :D www.motofakty.pl/artykul/wiecej_fotoradarow_na_polskich_drogach.html hehehe :D ja to czekam do wyborow zeby posluchac straszenia pisem. Nie wiem jak tobie ale mi juz wystarczy na wykladania kasy na loty weeeeekendowe i inne cyrki typu zamknac kiboli i zwiekszyc budzetoooowke :D ;) a ty tak lubisz? jak ktos przewala twoja kase? to spusc pare setek w kibelku i POpieraj dalej:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek koniec wzrostow IP: *.speed.planet.nl 16.05.11, 22:44 > > > automatycznie za pisem?:) > > > > na to wychodzi - pozostaja SLD i faszole - tez sie nie ma czym chwalic > > Sa jeszcze partie zwiazane z Korwinem-Mikke ..... toz mowie ze faszole - to chyba jeszcze gorsza zaraza niz socjalisci > > > > nie popieram socjalistów .. > > > > nie ??? > > Nie, ale niestety co miesiac musze bulic na ten caly chory system ... ile tak bulisz ??? za malo zeby go mozna bylo uzdrowic > > > Trzeba POgonic bandę za te loty i vacik i inne klamstewka:) > > > > o czym klamstewka ??? o deficycie budzetowym ?? > > a/ zlikwidujemy podatek belki > b/ rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=X7SuDiHFUHg > c/ rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=UIYaA88VgZ0 > d/ 3x15% :D to juz hit :D i jezdijmy furmankami po polnych drogach > > > hehe stadiony zamyka rudzielec > > > > to i socjalizm i kibolstwo popierasz - pieknie !! > > > > > a miał drog i budować cudak:) > > > > a nie buduje ?? wymysl cos jeszcze - albo zapamietaj z posiedzen PiS czy > innych > > takich > > za malo, dobrze ze przy okazji inwestuja w fotoradary :D > rel="nofollow">www.motofakty.pl/artykul/wiecej_fotoradarow_na_polskich_drogach.html > hehehe :D i co - zle ze dzieki temu nie zginie ktos na drodze z powowdu szalencow ??? > ja to czekam do wyborow zeby posluchac straszenia pisem. pisem nie trzeba straszyc - on jest w ludziach > Nie wiem jak tobie ale mi juz wystarczy na wykladania kasy na loty weeeeekendow > e i inne cyrki rowerem ma jezdzic ??? > typu zamknac kiboli i a co masz przeciwko zamykaniu bandytow ??? > zwiekszyc budzetoooowke :D ;) wolisz gangi narkotykowe ??? > a ty tak lubisz? jak ktos przewala twoja kase? widze jak sie Polska zmienia - pamietam jak wygladala 20 lat temu - serce rosnie !!! > to spusc pare setek w kibelku i POpieraj dalej:D jak bede mial wybor to bede popieral co innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3xnie peło Re: koniec korekty IP: *.aster.pl 15.05.11, 21:13 KLD, UW, PO - najwieksze zło Polski, zgadzam się z kocicą w zupełności. Nikt inny jak PO za pomocą "Rodziny na Cudzym" utrzymuje spekulacyjne ceny mieszkań aby kolegom z bankow i deweloperom robić dobrze. Polacy przez ryżego nadal zmuszani są do zadluzania na 50% pensji aby mieć dach nad głową. PO=wróg Narodu Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: koniec korekty 15.05.11, 21:18 Ależ nic nowego - dodatnią korelację podaży i cen "wykazał" już Aviator jakiś tydzień temu. A ponadto: neutralność kosztów kredytów hipotecznych wobec cen nieruchomości, więc pani Ewunia powinna się jeszcze podszkolić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ase Re: koniec korekty IP: *.aster.pl 15.05.11, 22:03 są jeszcze takie miejscowości koło Warszawy, gdzie da się zarobić w ciągu 5-10 lat. Rusiec, Marysin k.Łaz. Obecnie ceny średnio koło 120-180 pln/m2 w odległosci 22 km od Pałacu Kultury. W przyszłości raczej będzie dorożej. Coś jest w tym artykule. Czy już jest boom tego nie wiem ale działki to przysżłość moim zdaniem. Jak się patrzy na USA to każdy chce jednak mieć dom a nie mieszkanie czy też apartment (jak to zwał tak to zwał). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: koniec korekty IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 18:43 tutaj mamy potwierdzenie od experta że teraz jest idealny moment na zakup mieszkania bankier.tv/to-dobry-moment-na-zakup-mieszkania-9005.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: koniec korekty IP: *.rtr.bait.pl 16.05.11, 18:49 Dla ekspertów home brokera nie ma złych momentów na zakup mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleg Re: koniec korekty IP: *.spray.net.pl 16.05.11, 19:55 > Dla ekspertów home brokera nie ma złych momentów na zakup mieszkania. dokladnie!! oto dowód :D img36.imageshack.us/img36/1245/szarik.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mondry Re: koniec korekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 01:55 Dobre! Wykres I klasa! Odpowiedz Link Zgłoś