Gość: Barbara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 12:25 Czy ktos ogladał Willa Klonowa w Koczargach? Zjeździłam w weekend całą ul.klonową kilka razy i nie ma śladu a reklamy są w całych Babicach i Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wergiliusz Re: Willa Klonowa IP: *.play-internet.pl 25.05.11, 19:48 pod klonem dymałem się z babonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skromny_Przemek Re: Willa Klonowa IP: *.spray.net.pl 25.05.11, 21:40 > pod klonem > dymałem się z babonem chyba z betonem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frywolny prąć Re: Willa Klonowa IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 23:21 Mój gigantyczny nabrzmiały członek chciałby cię nabić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpuściłem Re: Willa Klonowa IP: *.play-internet.pl 13.06.11, 02:38 Jakieś 2 mce temu miałem ten sam problem. Skuszony wszechobecnymi reklamami dopiero po drugim podejściu (nawet lokalni mieszkańcy ul. klonowej nie wiedzieli gdzie) udało mi się znależć ta 'willę', na wtedy budowa jeszcze się nie zaczęłą tylko była malutka tabliczka wbita w zabagnione/zatorfione pole że tu powstanie. To mnie na dzień dobry zniechęciło, to niepoważne podejście do marketingu, reklamy całe bemowo/babice a na miejscu w koczargach NIC, zero jakiejkolwiek informacji, jakby właściciel nie chciał żeby to znależć. Poza tym słysząc reklamy w radio wypadałoby aby budowa już trwała, czasy dziury w ziemii tfu bagnie chyba już się skończyły a chyba chodziło o zebranie leszcze i dopiero budowanie. Co oprócz tego mnie zniechęciło: - drobiazg pod tytułem nazwa will dla budynku szeregowego stojącego gdzieś w polu z widokiem na stodołę - totalnie przeważyło cwaniactwo dewelopera reklamującego dom jako 177m2 ale w tym 55m2 poddasza liczone PO PODŁODZE a nie jak przystało > 1,90m, to zwykłe chamstwo i oszustwo biorąc pod uwagę powyższe i jak się okazało deweloper nie ma doświadczenia i dopiero się uczy, w granicy 600tys zł do wyboru bardzo ładne zorganizowane osiedla w Ozarowie i łomiankach, ja nie będę beta-testerem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: algha Re: Willa Klonowa IP: *.t-mobile.pl 13.06.11, 11:41 Ja oglądałem - znalazłem bez problemu. Polecam google maps - pomaga. Na ich stronie jest precyzyjna lokalizacja. Rozmawiałem z developerem. Rzeczywiście dopiero się uczą. Zniechęciła mnie wielkość działek ... Reszta wygląda ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Willa Klonowa IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.11, 22:33 Willa Klonowa istnieje. Też jej szukaliśmy. Przestraszyliśmy się to co zobaczyliśmy. Totalna dziura. Zadupie straszne. Jak za takie pieniądze to gratuluje tym którzy to kupili. segmenty z większymi działkami sprzedane. Zostały tylko takie które maja działki dosłownie na grila czyli 2 metry do płotu. Na zdjęciach wygląda rewelacyjnie w rzeczywistości totalna porażka. Szkoda czasu na oglądanie. Dojazd fatalny - my jechaliśmy przez las droga polna. Wogóle nie oznaczone. Osobiście nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyla Re: Willa Klonowa IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.08.11, 22:22 na stronie dewelopera jest idealna mapa z google maps. Jezeli ktoś z niej korzysta powinien trafić bezproblemowo. Nie prawdą jest że trzeba jechać przez jakiś las. Z drogi asfaltowej trzeba zjechac i przejechać 100 m do budynków. Byłam tam w weekend i jest już wybudowane 1 pietro. Niedlugo powinien budować się dach. Nie widziałam żadnej stodoły a same nowe domy lub budujące się Odpowiedz Link Zgłoś