Dodaj do ulubionych

Bijemy rekord na CHF

11.07.11, 19:28
Chcialoby sie powiedziec, a nie mowilam?:D
I to mowila ja kocica_ewela - zadne tam analityki za kilkanascie k miesiecznie, zadne cymcyki co to przecieraja oczka ze zdumienia :D

A ja wam zdradze nastepna prognoze - do konca roku chf przekroczy 3.50.
Dziekuje za uwage.

MAM JUZ DOŚĆ TEGO PISU I KACZYNSKICH! JAK NIE POWÓDŻ TO PODWYSZKI!
KIEDYN TO SIE WRESZCIE SKOŃCZY?! KTOS MOZE WIE?!

i mam dosc kocicy - bo ona przepowiedziala ze wzrosnie a cymcyki czy inne grzadki tego nie przewidzialy :D
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc wyjdź! IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.11, 19:39
      • Gość: Szybki Juras Re: wyjdź! IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.11, 20:51
        achaaachcha , kochana kocico , dzieki że to przewidziałaś , bo już miałem brać w chf! Teraz uważam że jesteś prawdziwą znawczynią tego tematu. Może wyjdziesz za nie za mąż? Wiesz...kocham cię!
    • Gość: xxx Re: Bijemy rekord na CHF IP: 178.73.24.* 11.07.11, 21:22
      A gołodupce nadal kwiczą spod mostu...
      • sammler Re: Bijemy rekord na CHF 11.07.11, 22:44
        Kiedy ostatnio widziałeś człowieka mieszkającego pod mostem?

S.
        • Gość: xxx Re: Bijemy rekord na CHF IP: 178.73.24.* 15.07.11, 20:28
          sammler napisał:

> Kiedy ostatnio widziałeś człowieka mieszkającego pod mostem?

Odkąd steady_at_srajx przestał się tu pojawiać to faktycznie, nie widziałem.
    • kredycik-i-wio Re: Bijemy rekord na CHF 11.07.11, 22:17
      Tylko co to jest ta podwySZka? Ja tam prognozowałem 4 PLN za CHF z prawdopodobieństwem 80% i nadal to podtrzymuję, do końca roku.
    • Gość: Fxone Re: Bijemy rekord na CHF IP: *.dynamic.mm.pl 11.07.11, 22:18
      www.xtb.pl/strona.php?pulsrynku=21721 tu przewiduja 3,61 zatem ...
    • mufffa Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 09:35
      Nic nie zaprognozowałaś podkarpacianko, tylko jak małpka w klatce wybrałaś bardziej kolorowy dla ciebie guzik, i akurat to była dobra odpowiedź.

Dziś frank jest już 3.4647 , czyli 3,5 grosza od Twojej prognozy do końca roku. Więc z dupy prognostą jesteś skoro przewidujesz, że wydarzy się coś w ciągu 6 miesięcy, kiedy wydarza się na dniach. Lepiej wracaj z łojcem górolem prognozować pogodę dla turystyów.
      • kredycik-i-wio Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 10:09
        Już 3,5 :)
        • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 10:11
          ladnie weszlo nie?:)
      • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 10:09
        Co ci sie tak toczy piana z pyska?
        Przewidzialam juz przeszlo 3.5 szybciej niz myslalam wiec teraz klaniasz sie w pas ze prognoze.
        Zreszta w okresie kiedy ja pisalam o 3.5 frank byl po okolo 3.00 wiec nei gadaj ze na dniach bo pare miesiecy temu to wieszczylam - poszukaj postow - wtedy niejaki jacek tez sie dziwowal - a teraz schowal sie w norce :D

ale jazda nie?
        • mufffa Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 11:15
          pyski to prawdopodobnie mają twoi krewni z podkarpacia buraczanko

głupia jak but jesteś - pisałaś wczoraj, że w ciągu pół roku dojdzie do 3,5, a już dzisiaj jest.

jak możesz myśleć, że umiesz prognozować w perspektywie 6m, skoro nie miałaś pojęcia co wydarzy na drugi dzień!

Michał Szpak tego forum!

na wiosce zaszpanuj pod gie-es-em jak to twoje prognozy wstrząsnęły rynkiem - buhahahaaha!!
          • kredycik-i-wio Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 11:42
            > głupia jak but jesteś - pisałaś wczoraj, że w ciągu pół roku dojdzie do 3,5, a
            > już dzisiaj jest.

Z matematycznego punktu widzenia DZIŚ mieści się w zbiorze (wczoraj;za_pół_roku].
            • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 11:54
              No coz, miesci sie ale nie kazdemu - niektorzy potrzebuja doradcy z instytucji finansowych zeby ubral w jakis produkt :D
            • mufffa Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 12:38
              > Z matematycznego punktu widzenia DZIŚ mieści się w zbiorze (wczoraj;za_pół_roku
              > ].

A czy skoro szacowany wzrost na najbliższe pół roku wydarza się pierwszego dnia po prognozie to nie świadczy to o marności prognozy i braku rozeznaniu rynku?
              • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 12:43
                mufffa napisała:

> > Z matematycznego punktu widzenia DZIŚ mieści się w zbiorze (wczoraj;za_pó
                > ł_roku
                > > ].
                >
                > A czy skoro szacowany wzrost na najbliższe pół roku wydarza się pierwszego dnia
                > po prognozie to nie świadczy to o marności prognozy i braku rozeznaniu rynku?

Haha takis madry to przewidz na jutro kurs ganta, jwc lub domdev zapraszam ewentualnie wig :D
                pokaz mi swoja marnosc maly ludziku :D
                a moze kurs euro dolara przewidzisz? :D zapraszam :D
                • mufffa Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 21:04
                  to nie ja buraczany pasztecie mam kisiel w barchanach na myśl o swoim "analitycznym nosie", więc czemu mam coś przewidywać?
              • kredycik-i-wio Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 14:45
                > A czy skoro szacowany wzrost na najbliższe pół roku wydarza się pierwszego dnia
                > po prognozie to nie świadczy to o marności prognozy i braku rozeznaniu rynku?

Czy to, że kurs dziś wynosi 3,50 ma jakikolwiek wpływ na prognozę w przedziale (wczoraj;za_pół_roku]? W czasie tego przedziału wartość 3,50 może wystąpić nawet 365/2 razy, co raczej wzmacnia prognozę niż ją osłabia, bo oszacowanie wtedy zbiega się wtedy do 100%.
                • mufffa Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 21:19
                  i na co te fazmazony? masz chętkę poczochrać tę wieśniarę po bobrze?

gdyby miała nosa nie bredziła by o pół roku ale o dniach

czy jak powiem, że w ciągu 20 lat frannk dojdzie do 4 a stanie się to za 3 miesiące, mogą prognozę nazwiesz wartościową?
                  • Gość: oleg Re: Bijemy rekord na CHF IP: *.spray.net.pl 12.07.11, 21:58
                    muffa, po co gadasz z trolem? zreszta to nawet nie jest wylinialy kot, to kocica co ma cieczke, przejdzie jej jak kazdej ku. wie.
                  • kredycik-i-wio Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 22:53
                    > i na co te fazmazony? masz chętkę poczochrać tę wieśniarę po bobrze?

Mnie zwisa i powiewa równo zarówno ona, jak i Ty, ale pie...sz od rzeczy to wskazuję Ci, że z logicznego punktu widzenia czepiasz się sam nie wiesz czego. Załóżcie temat, gdzie będziecie celować w poziomy franka w konkretnych dniach to będziesz mógł się czepiać, a tak, akurat w tym wypadku, nie masz o co.

Jeżeli masz prognozę, że w ciągu pół roku dolar będzie po 3,2 zł i traf będzie taki, że stanie się to jutro to trafiłeś na zajebistego prognostyka i gdybyś o tym wiedział dziś to byś nakupił dolarów całą stodołę.
                    • mufffa Re: Bijemy rekord na CHF 13.07.11, 00:32
                      ty chyba z jednej wiochy z kocicą jesteś, bo tak samo ciężko łapiesz

jest coś takiego jak precyzja analizy, która w tym przypadku ze względu na dynamikę faktycznego wzrostu jest mierna

czy prognoza: do końca roku frank będzie większy, równy lub mniejszy 3,50 jest prognozą LOGICZNIE słuszną? a jaka jest jej precyzja?

> Jeżeli masz prognozę, że w ciągu pół roku dolar będzie po 3,2 zł i traf będzie
                      > taki, że stanie się to jutro to trafiłeś na zajebistego prognostyka i gdybyś o

NIE! To trafiłeś na pseudo analityka, który nie brał pod uwagę czynników powodujących ten nagły wzrost albo ich nie doszacował, a jego ogólnikowa prognoza tylko przypadkiem pokryła się z rzeczywistością, choć w innym horyzoncie czasowym niż pseudo analityk wróżył.
                      • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 13.07.11, 08:39
                        mufffa napisała:

> ty chyba z jednej wiochy z kocicą jesteś, bo tak samo ciężko łapiesz
                        >
                        > jest coś takiego jak precyzja analizy, która w tym przypadku ze względu na dyna
                        > mikę faktycznego wzrostu jest mierna
                        >
                        > czy prognoza: do końca roku frank będzie większy, równy lub mniejszy 3,50 jest
                        > prognozą LOGICZNIE słuszną? a jaka jest jej precyzja?

tak precyzja ze przekroczy 3.50 i przekroczylo co nie dokladnie pajacu?
                        zreszta prognoza byla podana w czerwcu - dostales linka i dalej sie plujesz
                        Dodatkowo frajerze miales podac swoje typy kursow wigu lub walut - moze byc do konca roku :D

> > Jeżeli masz prognozę, że w ciągu pół roku dolar będzie po 3,2 zł i traf b
                        > ędzie
                        > > taki, że stanie się to jutro to trafiłeś na zajebistego prognostyka i gdy
                        > byś o
                        >
                        > NIE! To trafiłeś na pseudo analityka, który nie brał pod uwagę czynników powodu
                        > jących ten nagły wzrost albo ich nie doszacował, a jego ogólnikowa prognoza tyl
                        > ko przypadkiem pokryła się z rzeczywistością, choć w innym horyzoncie czasowym
                        > niż pseudo analityk wróżył.

jesli chcesz krytykowac - przewidz lepiej zapraszam ale to jak przestanie ci leciec piana z pyska :D
                        • mufffa Re: Bijemy rekord na CHF 13.07.11, 20:08
                          a skąd biedna buraczanko przyszło ci do łba, że miałem podawać prognozy?

nie muszę być reżyserem, żeby krytykować filmy , więc twoja wsiowa logika do mnie nie przemawia

naraziłaś się na śmieszność wpadając w samozachwyt swoich "prognoz", podczas gdy ich jakoś zweryfikowało życie następnego dnia

nie ma to jak wsiowy bufon wystawiający się na śmieszność buhahaha!!

buziaczki
                          • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 13.07.11, 22:25
                            mufffa napisała:

> a skąd biedna buraczanko przyszło ci do łba, że miałem podawać prognozy?

nie miales bo mozesz tylko krytykowac kundelku - sam nic nie stworzysz chyba ze kupke :D

> nie muszę być reżyserem, żeby krytykować filmy , więc twoja wsiowa logika do mn
                            > ie nie przemawia

oczywiscie w tym kraju mozna nie miec zadnych kwalifikacji zeby byc premierem (historyk!!!)
                            itd wiec ty tez mozesz na codzien przezucac gnoj i wyglaszac sady w internecie:D

> naraziłaś się na śmieszność wpadając w samozachwyt swoich "prognoz", podczas gd
                            > y ich jakoś zweryfikowało życie następnego dnia

no masakra prognoza weszla nastepnego dnia :D i sie nie liczy wszak jak podaje sie rekomendacje to one moga byc wazne dopiero za miesiac :D tia :D
                            glupkowata logika ale to dlatego ze:
                            - nie masz wyksztalcenia wyzszego
                            - masz wyksztalcenie wyzsze humanistyczne pedagogika, marketing itp - wtedy spokojnie mozesz jechac z krytyka - zycie weryfikuje absolwentow takich kierunkow - jest placz i zale :D
                            • mufffa Re: Bijemy rekord na CHF 15.07.11, 19:17
                              > > a skąd biedna buraczanko przyszło ci do łba, że miałem podawać prognozy?
                              >
                              > nie miales bo mozesz tylko krytykowac kundelku - sam nic nie stworzysz chyba ze
                              > kupke :D
                              >

no to miałem podawać prognozy czy nie miałem buraczanko?? odszczekaj teraz grzecznie tą czerwoną od gnoju mordą!

> itd wiec ty tez mozesz na codzien przezucac gnoj i wyglaszac sady w internecie:
                              > D
                              >

no ja tobie i twoim łojcom chleba odbierać nie zamierzam, przerzucajcie do woli

> > naraziłaś się na śmieszność wpadając w samozachwyt swoich "prognoz", podc
                              > zas gd
                              > > y ich jakoś zweryfikowało życie następnego dnia
                              >
                              > no masakra prognoza weszla nastepnego dnia :D i sie nie liczy wszak jak podaje
                              > sie rekomendacje to one moga byc wazne dopiero za miesiac :D tia :D
                              > glupkowata logika ale to dlatego ze:

widzę że takiego ćwoka ze wsi się nie wyedukuje jednak, kto mądry dawno zrozumiał, więc starczy.. a teraz łap za widełki bo łojciec zejdzie w obórce w wysiłku

> - nie masz wyksztalcenia wyzszego
                              > - masz wyksztalcenie wyzsze humanistyczne pedagogika, marketing itp - wtedy spo
                              > kojnie mozesz jechac z krytyka - zycie weryfikuje absolwentow takich kierunkow
                              > - jest placz i zale :D

nie tylko analityk, ale i dedektyw mierny, co ty w życiu możesz robić biedna. Pilnuj lepiej łojca niech dba o widły, żeby przeszły w dobrym stanie na kolejne pokolenie.
                      • kredycik-i-wio Re: Bijemy rekord na CHF 13.07.11, 10:31
                        > ty chyba z jednej wiochy z kocicą jesteś, bo tak samo ciężko łapiesz

Masz jakiś kompleks na jej/jego punkcie? Bo tak to wygląda, jakbyś miał jakiś problem ze sobą...

> czy prognoza: do końca roku frank będzie większy, równy lub mniejszy 3,50 jest
                        > prognozą LOGICZNIE słuszną? a jaka jest jej precyzja?

Dlatego wskazałem Ci, że w zadanych warunkach, które były nie ostre, prognoza była słuszna. Jakie wymyśliliście warunki, taka i prognoza... Ale czepiać się o to, że były idiotyczne warunki i spełniły się po kilku dniach to już głupota.

> NIE! To trafiłeś na pseudo analityka, który nie brał pod uwagę czynników powodu
                        > jących ten nagły wzrost albo ich nie doszacował, a jego ogólnikowa prognoza tyl
                        > ko przypadkiem pokryła się z rzeczywistością, choć w innym horyzoncie czasowym
                        > niż pseudo analityk wróżył.

Ty nic nie rozumiesz z matematyki i nie do mnie należy Ciebie uczyć, ale jak zostało zadane pytanie, taka była odpowiedź. Następnym razem zastanów się nad sprecyzowaniem o co Ci chodzi. Jak się zadaje pytania typu kiedy frank będzie po 3,5, a ja Ci powiem, że w ciągu 100 lat na pewno, a stanie się to dziś to moja prognoza z MATEMATYCZNEGO punktu widzenia jest zajebista i powinienem dostać Nobla, choć w RZECZYWISTOŚCI jest góó... warta...

• mufffa Re: Bijemy rekord na CHF 13.07.11, 20:23
                          widzę, że pan Kredycik odlatuje w kosmos coraz mocniej :)

1. wskazywanie mi, i klepanie z uporem maniaka, że prognoza była logicznie słuszna było zbyteczne, bo nie napisałem, że jest nieprawidzwa , tylko że jest własnie g...o warta i buraczanka ośmieszyła się podniecając się publilcznie swoim nosem analitycznym. co jak widzę Kredycik nieśmiało przyznał w swoim ostatnim zdaniu powyższego maila :)

2. ja nie wymyślałem żadnych warunków, wyśmiałem tylko bufonadę tej wsiówki, czego jak widzę pan Kredycik nie jest w stanie pojąć analizując wydawałoby się nie skomplikowane zdania w języku polskim

3. zanim Kredycik wczuje się jeszcze bardziej w role dydaktyka królowej nauk, niech najpierw opanuje zasady logicznej argumentacji :) , ja NIE zadawałem żadnego pytania, nie oczekiwałem żadnej odpowiedzi, więc niech Kredycik zastanowi się lepiej o co mu chodzi, bo chyba wykreowal sobie wirtualnego adwersarza , a w tej sytuacji coraz ciężej mi dyskutować :))
                          • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 13.07.11, 22:37
                            cwoku udowodnij jesli prognoza jest 3.50 do konca roku za pln/chf
                            przewidziana na zakres n+360 wchodzi n+1 to czy miesci sie w wymienionym zbiorze :D
                            i teraz waflu sluchaj uwaznie przewiduje:
                            - kurs ganta do konca roku: dojdzie do minimum 9zl/akcja
                            - kurs jsw do konca roku przejdzie 145/akcja do konca roku
                            - kurs cersanitu 7.80 do konca pazdziernika 2011

i jesli wejdzie jutro to naprawde nie moja wina ze za szybko i nie zdazyles zainwestowac,
                            wiesz ze kasa lezy na ulicy? skorzystaj z tych prognoz i pare procent ci spokojnie wpadnie - zwlaszcza przy jsw - ustaw kupuj na kurs 138 i dobierz ewentualnie blisko 136
                            albo lap jak jeszcze troche spadna akcje w/w spolek - beda tanie .... i mozna bedzie zarobic na odbiciu

masz odwage podac swoje typy buraczanku czy cziken i bedziesz udowadnial ze jutro - 14.07.2011 nie zawiera sie w zbiorze do konca do 2011 roku?:P
                            • mufffa Re: Bijemy rekord na CHF 15.07.11, 19:24
                              goopia goopia goopia piyyyzda buhahahahah!!!! :))))
                              • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 18.07.11, 15:13
                                i co kundlu buraczany? :D przebijamy po raz kolejny 3.50 chf, minal tydzien i moja prognoza znowu przekracza 3.50
                                i co ? buraku za szybko? nic nie poradze ze prognozy za szybko sie sprawdzaja - pretensje miej do globalnych spekulatorow :P:D

a teraz z podkulonym ogonem odejdz ;)
                                • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 18.07.11, 15:13
                                  to bylo do muffy buraczanego przede wszystkim ;)
                                • mufffa Re: Bijemy rekord na CHF 01.08.11, 08:39
                                  krastystaw?? WSzia??? po 15 złociszy?? zaoczne????

aaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuu!!!!!!!!!! buhahahaha :))))))))))))))))))
                            • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 08.08.11, 22:03
                              kocica_ewela napisała:

> cwoku udowodnij jesli prognoza jest 3.50 do konca roku za pln/chf
                              > przewidziana na zakres n+360 wchodzi n+1 to czy miesci sie w wymienionym zbiorz
                              > e :D
                              > i teraz waflu sluchaj uwaznie przewiduje:
                              > - kurs ganta do konca roku: dojdzie do minimum 9zl/akcja
                              9.29 juz czyrkniete. Prognoza byla przy 10.50-11 bodajze wiec juz formalnosc. Pewnie jutro wjedzimy na 9.

> - kurs jsw do konca roku przejdzie 145/akcja do konca roku
                              Z tym moze byc padaka. Niestety tez popelniam bledy ;) zmieniam rekomendacje na sprzedaj, moze spasc ponizej 100 jesli nastroje jeszcze pare dni sie utrzymaja
                              To poakzuej jak wazne sa stoplossy

> - kurs cersanitu 7.80 do konca pazdziernika 2011
                              Weszlo jak w maslo juz okolo 5.50 wiec ze sporym zapasem to przewidzialam., Prognoza byla przy 9 okolo

Do wykorzystania na wlasne ryzyko jak zawsze ;D OSobiscie odradzam zakupy na gieldzie w tym momencie

Chf 3.80 w 1 z watkow przepowiedzialam tez ten kurs ze przejdzie i juz niestety to sie stalo.

Podsumowujac weszly 3/4 prognozy z ostatnich kilku dni - calkiem dobry wynik. Zwlaszcza gdy analitycy motaja sie w zeznaniach.
                              • mufffa Re: Bijemy rekord na CHF 09.08.11, 09:30
                                "OSobiscie odradzam zakupy na gieldzie w tym momencie"

Buhahahaa! Pietrek z Krasnystawu odradza giełdę. Jakie nowatorstwo, ale Pietrek powiedz czemu, daj światło innym analitykom!!
                              • Gość: staszek ta kocica ewela to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 16:46
                                to jakaś irytująca debilka nie sądzicie ?
                                i chyba jest starą panną i nie ma innych zajeć tylko pisanie w necie :)
                                • kocica_ewela Re: ta kocica ewela to 09.08.11, 17:11
                                  dokladnie tez tak uwazam :D
          • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 12.07.11, 11:53
            mufffa napisała:

> pyski to prawdopodobnie mają twoi krewni z podkarpacia buraczanko
            >
            > głupia jak but jesteś - pisałaś wczoraj, że w ciągu pół roku dojdzie do 3,5, a
            > już dzisiaj jest.

znalazlam swoj post z 16 czerwca forum.gazeta.pl/forum/w,106,111078304,126201675,Re_CHF_ponownie_3_00.html
            Jest tam taki tekst: "Dobra skoro jade z prognozami i przebilam wielu analitykow znanych instytucji finansowych to zapowiadam wzrost franka do 3.40. Przejscie ponad 3.30 oznacza ze czeka nas jazda w gore a o franki nawet za 3.10 to juz mozecie tylko POmarzyc wy moje kochane bydlo rogate ubrane w apartamenty :D "

To bylo miesiac wczesniej - jak pogrzebiesz troche to znajdziesz mojs post z prognozami.

> jak możesz myśleć, że umiesz prognozować w perspektywie 6m, skoro nie miałaś po
            > jęcia co wydarzy na drugi dzień!

tia, to zapytaj cymcyka co sie wydarzy :D Zobacz ilu anali pomylilo sie na debiucie jsw - teraz im to powiedz - jak prognozuja:D

> Michał Szpak tego forum!
            przeciez to debil :D

> na wiosce zaszpanuj pod gie-es-em jak to twoje prognozy wstrząsnęły rynkiem - b
            > uhahahaaha!!

tiaaaaa dzieki za merytoryczna odpowiedz - jeszcze powiedz jak akcje ganta rosna - bo tez prognozuje kierunek 8 zeta :D
            • Gość: ? Bedzie 4,0? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 12:08
              • Gość: franek Re: Bedzie 4,0? IP: *.ip.netia.com.pl 12.07.11, 13:03
                będę, a co se będę żałować
                • Gość: slowo Re: Bedzie 4,0? IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.11, 21:07
                  Kiedyś będzie,

bo niestety Szwajcarzy z zasady bardziej dbają o swoje pieniądze niż Polacy. W Polsce nikt się za bardzo nie przejmuje tym, że inflacja jest poza dopuszczalnym progiem i nie wiadomo kiedy powróci do akceptowalnego poziomu.
                  A czy frank będzie po 4,00 PLN za rok, czy za pięć lat, to nie ma aż to takiego wielkiego znaczenia, jak się ma horyzont czasowy na poziomie 30 lat. Trzeba tylko dobrze przypilnować, żeby zarobki odpowiednio wzrosły i nie ma się czym przejmować.
                  • Gość: atr Re: Bedzie 4,0? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 23:36
                    3,5165 dzisiejszy max na chf/pln, chf/usd 1,20 też nowe szczyty. Wzrost napędzają tez sami kredytobiorcy kupujący regularnie chf.
                    Albo okolice 3,50 będą oporem i spadnie w rejony ~ 3,10
                    albo hiperbola w okolice 4
                    Jak zacznie spadać chf/usd to będzie ładny sygnał eS na spadki chf/pln

• Gość: bydzie? Re: Bedzie 4,0? IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 03:14
                      moze 3,6 bydzie dzis

forsal.pl/artykuly/530694,moody_s_tnie_rating_irlandii_do_smieciowego_wall_street_leci_w_dol.html
                      • Gość: atr Re: Bedzie 4,0? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 14:54
                        M.in. pod to info spadał eur/usd z okolic 1,44 do 1,3850. Na wykresie świecowym chf/pln jest od wczoraj widoczna wyspa odwrotu.
                        stooq.com/q/?s=chfpln&c=1m&t=c&a=lg&b=1
                        Btw, ładnie Getin kroi na spreadzie, za chf chcą 3,68
                        • Gość: gosc Re: Bedzie 4,0? IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 15:50
                          tiaaaa, letni rytm franka: nowy historyczny rekord na eurchf (bo piigs), nastepnie nowy historyczny rekord na usdchf (bo qe3?) a później niewielka korekta. I tak prawdopodobnie będzie przez cale lato. Dzisiaj mamy rekord na dolarze a zlotowka szoruje po dnie jak zawsze gdy robi sie niepewnie. Ale za to jak bedzie pozniej franek spadal. Tylko ze bedzie to juz po tym jak banki pozamykaja inwestorom mieszkaniowym wiekszosc pozycji krotkich na chf.
                          • Gość: tiaaaa Re: Bedzie 4,0? IP: *.146.248.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.07.11, 16:29
                            pajac kocica zaczyncza nudzidzic pod nickiem gosc, ziew...
                            • Gość: gosc Re: Bedzie 4,0? IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 16:43
                              Nie bój się i tnij stratę. Poczekaj na lekkie odbicie i zamykaj ten kredyt lub S na chf, gdyż ta sytuacja cie przerasta i zdradzasz już objawy paranoi.
      • Gość: czesiu Re: Bijemy rekord na CHF IP: *.tpnet.pl 12.07.11, 14:00
        do końca roku nie znaczy 31 grudnia dokładnie
        muffa kałomierz wyciągnij będzie potrzebny wielu niestety wielu Polaków pejsate banki wyrolowały, całe szczęście, że większość ma mieszkania z dawnych czasów
    • Gość: ala i as Re: Bijemy rekord na CHF IP: 178.19.188.* 13.07.11, 14:36
      kocica, chłopie, daj głos! :)
    • gogologog Re: Bijemy rekord na CHF 13.07.11, 22:37
      Panie Tusk, to po ile teraz sa jablka i kurczaki?

Pamiętamy tamta chamska debate ...

• kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 13.07.11, 23:06
        gogologog napisał:

> Panie Tusk, to po ile teraz sa jablka i kurczaki?
        >
        > Pamiętamy tamta chamska debate ...

>

oj czepiasz prezydent zawetowal, opozycja cos tam i wogole no nie da sie :D
        www.youtube.com/watch?v=RNm5M2qpkYw - od sierpnia POdwyzka cen biletow coby zachecic motloch do POdrozy komunikacja miejska :D na filmie ten pan to symbol wladzy a my jestesmy ofcom, ku chwale HGW leszcze - PLACIC NA NAGRODY, DO BUFETU ZAPRASZAMY :D oj wyleszczycie sie mlodzi wyksztalcenie POpierajacy socjalistow na franeczku, na ubezpieczeniu, na biletach, vacie, benzynie,POdatku belki ahhhhoj :D
    • Gość: jacek to zobacz kto teraz jest premierem ... IP: *.speed.planet.nl 16.07.11, 12:51
      wiadomosci.wp.pl/gid,13593598,title,To-zdarzylo-sie-w-Polsce,gpage,21,img,13602085,galeria.html
      chyba premier odpowiada za wysoki kurs CHF nie ???
    • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 18.07.11, 15:11
      PROGNOZA SPRAWDZONA ! odchaczone ;)
      • zbignieff Re: Bijemy rekord na CHF 18.07.11, 15:46
        odchaczone ;)
        Czy ktoś tu pisał niedawno o wykształceniu? Warto byłoby wcześniej nie przynosić wstydu nauczycielom z podstawówki.
        • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 18.07.11, 15:58
          zbignieff napisał:

> odchaczone ;)
          > Czy ktoś tu pisał niedawno o wykształceniu? Warto byłoby wcześniej nie przynosi
          > ć wstydu nauczycielom z podstawówki.

Pisalam ale nie wywyzszalam sie, ze mam wyzsze ;) a to roznica. Jakis dupek pisal ze mam mu zazdroscic wykrztalcenia a ja nie wywyzszam sie i nie musze dorabiac ideologii z wykrzzzzztalcenia - zostawiam to innym ;)
          • Gość: dd Re: Bijemy rekord na CHF IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.11, 12:07
            No i kolejny historyczny max (3.5448) ustanowiony :)
          • Gość: dev Re: Bijemy rekord na CHF IP: *.centertel.pl 30.07.11, 12:16
            > Pisalam ale nie wywyzszalam sie, ze mam wyzsze ;) a to roznica. Jakis dupek pis
            > al ze mam mu zazdroscic wykrztalcenia a ja nie wywyzszam sie i nie musze dorabi
            > ac ideologii z wykrzzzzztalcenia - zostawiam to innym ;)

To jakaś choroba mająca coś wspólnego z krztuszeniem się? Napiszesz o tym coś więcej? Jaką uczelnie skończyłaś?
            • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 30.07.11, 12:23
              Gość portalu: dev napisał(a):

> > Pisalam ale nie wywyzszalam sie, ze mam wyzsze ;) a to roznica. Jakis dup
              > ek pis
              > > al ze mam mu zazdroscic wykrztalcenia a ja nie wywyzszam sie i nie
              > musze dorabi
              > > ac ideologii z wykrzzzzztalcenia - zostawiam to innym ;)
              >
              > To jakaś choroba mająca coś wspólnego z krztuszeniem się? Napiszesz o tym coś w
              > ięcej? Jaką uczelnie skończyłaś?

A po co? :D
              dzis swietujemy franka po 3.5 i cichosza ;)
              • Gość: dd Re: Bijemy rekord na CHF IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.11, 12:37
                a w getinie prawie 3.8 :D
                www.getinbank.pl/info/kursy-walut.html#waluty-0
              • Gość: ex_kocur Wykrztalcenie kocicy IP: *.centertel.pl 30.07.11, 13:39
                Kocica oczywiście nie chwaliła się studiami, lecz nie ze skromności ale z nieuctwa. W dodatku kretynka nie wie, ze jest takie coś jak wyszukiwarka. Z tego wpisu jasno wynika, że żadnych studiów nie skończyła. "Mundruści" o wyższości jednego typu wykształcenia nad drugim czerpie więc z niczego, czyli z głowy :) Podobnie zresztą jak wszystkie inne... Cała wiedza kocicy to w najlepszym razie copypasteryzm opinii z innych for internetowych.

forum.gazeta.pl/forum/w,100,100293115,100293115,WSZiA_Fizjoterapia
                _licencjat_i_co_dalej_.html
                • Gość: Kot Edward Re: Wykrztalcenie kocicy IP: *.183.242.120.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.07.11, 15:18
                  8-)
                  To Kocica zanim została renomowanym ekspertem rynku nieruchomości i walutowego naprawdę rozważała kształcenie się w Zamościu na masażystkę :)
                  • Gość: Edward (kot) Re: Wykrztalcenie kocicy IP: *.183.242.120.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.07.11, 15:25
                    forum.gazeta.pl/forum/w,253,100874840,100874840,Pokoj_do_wynajecie.html
                    forum.gazeta.pl/forum/w,344,95250737,100693162,Re_Krasnystaw_pieknieje.html
                    forum.gazeta.pl/forum/w,100,100591361,100591361,Gdzie_nocleg_dla_studentow_zaocznych_.html
                    • mufffa Re: Wykrztalcenie kocicy 31.07.11, 04:28
                      buhahahahaahaha!!!!!! :)))))))))))))

.Gdzie nocleg dla studentow zaocznych?
                      kocica_ewela 22.09.09, 16:12 zarchiwizowany
                      Gdzie mozna zatrzymywac sie na 2-3 noce na zjazdy?
                      Jak najblizej WSZiA?
                      Jakie sa ceny?

aaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! :)))) buhahahahahaha!!!! :))))) Zamość!!!!! :))))))

Re: Gdzie nocleg dla studentow zaocznych?
                      kocica_ewela 14.10.09, 21:42 zarchiwizowany
                      A cena? Szukam czegos do 15zl.

szukam do PIĘTNASTU złotych !!!!!! buhahahha :))))))

WSZiA!!!!!! :)))))))))))) Zaoczne!!!!!! :))))))))

Re: Krasnystaw pięknieje
                      dzast-for-fan 14.09.09, 17:44 zarchiwizowany
                      wyprowadz sie jak Ci tak zle !
                      Re: Krasnystaw pięknieje
                      kocica_ewela 15.09.09, 15:36 zarchiwizowany
                      juz to zrobilam ..

buuuuhahahahahaahahhaah!!! :)))
                      • Gość: kocur Kocica doradza kupno mieszkania w Wawie IP: *.centertel.pl 31.07.11, 11:11
                        Kawałek z forum Krasnystaw:

Pytający "WITAM! Czy moglibyście napisać ile obecnie płaci się za metr mieszkania na osiedlu SERBINÓW? Z góry wielkie dzięki! "

Opinie kocicy: "kup w warszawie po cholere chcesz tam kupowac? ani pracy ani perspektyw.."

forum.gazeta.pl/forum/w,344,99999111,,Aktualna_cena_mieszkan_.html?v=2
                        Potem kocica wielokrotnie chwaliła się co to ona nie może wybudować na swoim Piardziszewie za cenę mieszkania w Warszawie i że w ogóle kupować w Wawie to frajerstwo :)))

• Gość: mmmmmm Re: Kocica doradza kupno mieszkania w Wawie IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.11, 11:30
                          Tak, tak! Grzeb w archiwum póki masz na to czas i nie musisz na 2 etacikach zasuwać, żeby franeczki spłacać :)
                          • Gość: Kot Edward Re: Kocica doradza kupno mieszkania w Wawie IP: *.183.231.46.dsl.dynamic.t-mobile.pl 31.07.11, 16:42
                            > Tak, tak! Grzeb w archiwum póki masz na to czas i nie musisz na 2 etacikach zas
                            > uwać, żeby franeczki spłacać :)

póki? przecież tropienie Kocicy po internecie właśnie oznacza, że ktoś nie ma nic lepszego do roboty. Poza tym tropiłem, bo jestem jej miłośnikiem, a nie jako zakredytowany oponent :)

Kocica ja Cię przenocuję za 5 złotych!!!
                        • kocica_ewela Re: Kocica doradza kupno mieszkania w Wawie 31.07.11, 12:05
                          Ale co ci nie pasuje? Bo napisalam prawde :P tam nie ma perspektyw, a kupowanie w w-ie tylko po promocyjnych cenach jak ktorys sprzedajacy popuszcza pampersa :).

A to ze deweloperom powoli zapelnia sie pampers i zaczyna unosic sie smrod niech swiadczy taka oferta:
                          happyday.pl/happyday/0,113001,,7082.html
                          2 osoby kupily ten bon :D Cale g na tyle miast pelne mlodych wyksztalconych wyborcow PEŁO.
                          Dalej ktos twierdzi ze sprzedaz idzie dobrze? to moze niech wyszuka ile kazy z wiekszych dewow sprzedal mieszkan od 2008, i w jakich cenach :D

Bo niektorych to juz tak cisnie ze daja obligacje na 10% ba 17% :D a ja sie smieje w kulak :D
                          takie moje zdanie ;)
                          • Gość: kocur Weryfikacja IP: *.centertel.pl 31.07.11, 13:08
                            Ze względu na Twoje unikatowe kwalifikacje należałoby dla większej pewności zweryfikować jeszcze te opinię na temat przyszłości rynku RE u fryzjera i u Pani Krysi w mięsnym :) No bo wiesz, niezrealizowane pragnienie zostania wykwalifikowaną masażystką jakby trochę podważa Twoją wiarygodność...
                            • Gość: Kot Edward Re: Weryfikacja IP: *.183.231.46.dsl.dynamic.t-mobile.pl 31.07.11, 16:37
                              tyle że masażystka Kocica faktycznie wygłasza znacznie bardziej zrównoważone opinie niż medialni eksperci RE
                              • Gość: szydło Re: Weryfikacja IP: *.centertel.pl 31.07.11, 19:40
                                wyszło szydło z worka - ekspert stołecznego rynku mieszkaniowego niejaka kocica ma takie same predyspozycje do wróżenia jak wszyscy inni anlitycy, nic nowego
                                • kocica_ewela Re: Weryfikacja 31.07.11, 20:22
                                  Gość portalu: szydło napisał(a):

> wyszło szydło z worka - ekspert stołecznego rynku mieszkaniowego niejaka kocica
                                  > ma takie same predyspozycje do wróżenia jak wszyscy inni anlitycy, nic nowego

Tylko moje prognozy wchodza jak w maslo ot taka drobna roznica ;)
                                  • Gość: gość Re: Weryfikacja IP: *.interdom.net.pl 31.07.11, 20:32
                                    super, jak zaczną ci za te prognozy płacić, to nas poinformuj
                                    • Gość: Kot Edward Re: Weryfikacja IP: *.152.135.77.dsl.dynamic.t-mobile.pl 31.07.11, 21:04
                                      > super, jak zaczną ci za te prognozy płacić, to nas poinformuj

prognozy Kocicy właśnie dlatego są takie obiektywne i wyważone, że Kocica prognozuje za darmo, w przeciwieństwie do masażystów z Home Broker
                                  • Gość: tja Re: Weryfikacja IP: *.centertel.pl 31.07.11, 21:08
                                    moglbys kocica-chlopie precyzjnie napisac,co ci wyszlo(sic!),bo jakos nie zauwazylem
                                    • kocica_ewela Re: Weryfikacja 31.07.11, 22:47
                                      Gość portalu: tja napisał(a):

> moglbys kocica-chlopie precyzjnie napisac,co ci wyszlo(sic!),bo jakos nie zauwa
                                      > zylem

forum.gazeta.pl/forum/w,106,126927847,126927847,Bijemy_rekord_na_CHF.html
                                      MAsz linka przewidzialam 3.50 na chf/pln
                                      • mufffa Re: Weryfikacja 01.08.11, 01:14
                                        kolega nie dopisał, ale pytanie było: co ci wyszło w krasnymstawie?

bo po prognozach i bez komentarza od razu widać solidne szlify z zamojskiej WSZIA
                                      • Gość: Wiatrak Re: Weryfikacja IP: 81.15.149.* 01.08.11, 09:09
                                        kocia, twierdzisz, że kiedy wróżąc kurs chf/pln na długie 6 miesięcy, już następnego dnia
                                        następnego dnia wróżby ci się spełniły - nie w ciągu 180 dni, tylko w ciągu 1 dnia, i to ma być argument przemawiający za trafnością twoich prognoz, jaja sobie robisz?!
                                        • kocica_ewela Re: Weryfikacja 01.08.11, 09:25
                                          Gość portalu: Wiatrak napisał(a):

> kocia, twierdzisz, że kiedy wróżąc kurs chf/pln na długie 6 miesięcy, już nastę
                                          > pnego dnia
                                          > następnego dnia wróżby ci się spełniły - nie w ciągu 180 dni, tylko w ciągu 1 d
                                          > nia, i to ma być argument przemawiający za trafnością twoich prognoz, jaja sobi
                                          > e robisz?!

Jesli to takie proste wg Ciebie podaj mi swoj kurs dowolnej waluty lub spolki na gieldzie z cena z akcje powyzej 5 zl ;) czekam :) pewnie tchorzu nie odwazysz sie
                                          • Gość: Wiatark Re: Weryfikacja IP: 81.15.149.* 01.08.11, 12:57
                                            to nie moja bajka wróżenie, ezoteryka ani masaże

forum.gazeta.pl/forum/w,140,97775853,97775853,Praca_dla_masazystki_gdzie_.html
                                            a poza tym to nie kocert życzeń :)

• Gość: Kot Edward Re: Weryfikacja IP: *.152.135.77.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.08.11, 15:00
                                              www.forum.gazeta.pl/forum/w,140,97775853,97775853,Praca_dla_masazystki_gdzie_.html

to było dwa lata temu, Kocica miała czas się przekwalifikować na ekspertkę od nieruchomości

być może po prostu jakiś uczestnik rynku RE podczas masażu dostrzegł jej potencjał analityczny i zainteresowanie nieruchomością
                                    • kocica_ewela Re: Weryfikacja 01.08.11, 16:24
                                      Gość portalu: tja napisał(a):

> moglbys kocica-chlopie precyzjnie napisac,co ci wyszlo(sic!),bo jakos nie zauwa
                                      > zylem

masz kolejna prognoza weszla
                                      forum.gazeta.pl/forum/w,106,126927847,127525789,Re_Kim_jestes_.html
                                  • Gość: gosc Kim jesteś? IP: *.centertel.pl 31.07.11, 22:16
                                    Wiesz, że zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje dobrą godzinę? Podobnie jest z Twoimi prognozami. Tak bardzo pasujesz do stereotypu bezmózgiego gołodupca - życiowego inwalidy, że nie dziwi twierdzenie, że jesteś bytem wymyślonym w dziale PR by skompromitować wszelkie "spadkowe" teorie. Więc jak to z Tobą jest?
                                    • kocica_ewela Re: Kim jesteś? 31.07.11, 23:14
                                      Ano tak jest ze wkrotce zobaczymy 3.55 na chf/pln ;)
                                      • mufffa Re: Kim jesteś? 01.08.11, 08:34
                                        genialne!

prognoza zmiany o 1,5% , bezterminowa

tak to Ci panie naprognozują tylko w krasnymstawie, albo na zamojskiej wszia, na zaokach!

buhahaha!!
                                        • mufffa Re: Kim jesteś? 01.08.11, 08:37
                                          swoją drogą, jak ta wsiówka, krasnystawska eksperta od marży handlowej, musi się nienawidzieć - nie tak dawno pluła swym przaśnym ryjem w moją stronę, że pewnie jestem po "WS-ie" i nic nie rozumiem, a tu proszę :)))

swego rodzaju katharsis? buhahahaha!!!!!!
                                      • kocica_ewela Re: Kim jesteś? 01.08.11, 16:23
                                        kocica_ewela napisała:

> Ano tak jest ze wkrotce zobaczymy 3.55 na chf/pln ;)

WESZLO JAK W MASLO - malkontentom dziekuje za uwage ;)
                                      • kocica_ewela weszlo muffa leszczyku a gdzie twoje typy?:D 01.08.11, 16:25
                                        • Gość: gracz Re: weszlo muffa leszczyku a gdzie twoje typy?:D IP: *.centertel.pl 01.08.11, 17:33
                                          Jutro pod koniec dnia ponizej 3.53. Ile Ty obstawiasz? Zobaczymy kto bedzie blizej.
                                          • kocica_ewela Re: weszlo muffa leszczyku a gdzie twoje typy?:D 01.08.11, 18:29
                                            Gość portalu: gracz napisał(a):

> Jutro pod koniec dnia ponizej 3.53. Ile Ty obstawiasz? Zobaczymy kto bedzie bli
                                            > zej.

heloł a z kim mam przyjemnosc? z muffa czy jakis samozwanczy rycerz?:)
                                            • Gość: gracz Re: weszlo muffa leszczyku a gdzie twoje typy?:D IP: *.centertel.pl 01.08.11, 19:05
                                              A co za różnica? Zresztą wiedziałem, że wydygasz. Takie wyzwanie to nie to samo co niekonkretne bajdurzenie typu: "niedługo" albo "za jakiś czas". Ja mogę powiedzić, że jak będę rzucał kości to na 100% za jakiś czas wylosuje dwie szóstki pod rząd, ale czy to świadczy o moich zdolnościach analitycznych?
                                              • kocica_ewela Re: weszlo muffa leszczyku a gdzie twoje typy?:D 01.08.11, 19:23
                                                Chwila ja mam reputacje mojego loginu postawic na szali z kims noname ?:D loguj sie jakos muffa - dawaj prognoze i jedziemy ;)
                                                • mufffa Re: weszlo muffa leszczyku a gdzie twoje typy?:D 03.08.11, 08:35
                                                  ale o swoją repkę "masażystki" zapewnie nie musisz się martwić, marketing szeptany zapewne działa i pod remizą w Krastymstawie

tutaj na forum odkryłaś nieznane wcześniej poziomy dna i głupoty, więc jesteś w tej komfortowej sytuacji, że już niczego nie musisz się obawiać :))
                                          • kocica_ewela Re: weszlo muffa leszczyku a gdzie twoje typy?:D 01.08.11, 22:20
                                            Gość portalu: gracz napisał(a):

> Jutro pod koniec dnia ponizej 3.53. Ile Ty obstawiasz? Zobaczymy kto bedzie bli
                                            > zej.
                                            To ja stawiam 3.53 i wyzej ;)
                                            jedziemy z tym koksem ;)
                                            • kocica_ewela Re: weszlo muffa leszczyku a gdzie twoje typy?:D 02.08.11, 16:14
                                              kocica_ewela napisała:

> Gość portalu: gracz napisał(a):
                                              >
                                              > > Jutro pod koniec dnia ponizej 3.53. Ile Ty obstawiasz? Zobaczymy kto bedz
                                              > ie bli
                                              > > zej.
                                              > To ja stawiam 3.53 i wyzej ;)
                                              > jedziemy z tym koksem ;)

i jak? taka kocica rewela a ograla gracza? ta wstretna podkaparciara itd :D
                                              poraz kolejny PROGNOZA WESZLA JAK W MASLO ;)
                                              • Gość: wernychora Tutaj co drugi to wieszcz. IP: *.home.aster.pl 02.08.11, 17:00
                                                Tylko jakoś tak dziwnie wychodzi, że jakoś żaden nie jest w stanie zmonetyzować swoich niezwykłych umiejętności i dalej świeci gołą dupą utyskując na drożyznę.
                                                • kocica_ewela Re: Tutaj co drugi to wieszcz. 02.08.11, 18:08
                                                  Gość portalu: wernychora napisał(a):

> Tylko jakoś tak dziwnie wychodzi, że jakoś żaden nie jest w stanie zmonetyzować
                                                  > swoich niezwykłych umiejętności i dalej świeci gołą dupą utyskując na drożyznę
                                                  > .

Chwileczke dalam prognoze weszlo i dalej marudzisz :D
                                                  pretensje na drozyzne to do TOLI :)
                                                  • Gość: wernychora Re: Tutaj co drugi to wieszcz. IP: *.centertel.pl 02.08.11, 22:17
                                                    A ja właśnie rzuciłem sobie monetą szczerze przekonany o tym, ze dwa razy pod rzad wylosuje reszke... I wiesz co? Tak jak u Ciebie - prognoza weszla jak w maslo!
                                                  • kocica_ewela Re: Tutaj co drugi to wieszcz. 02.08.11, 23:10
                                                    Tak tylko to byla 3 prognoza bodajze i 3 weszla jak w maslo wiec przyklad z moneta odpada.
                                                    Jesli uwazasz inaczej i OSMIELASZ sie mnie krytykwoac podaj swoje typy.
                                                    Moze tak zaklad o kurs GANTA do konca tego tygodnia? podejmujesz rekawice od podkarpaciary?:P
                                                  • Gość: wernychora Re: Tutaj co drugi to wieszcz. IP: *.centertel.pl 02.08.11, 23:23
                                                    Acha. To znaczy trzy dwa orły można wylosować, a trzech już w żadnym razie, tak? Kto ci dał maturę, dziewczyno? Wiesz chociaż w przybliżeniu jak w sposób naukowy odróżnić fart od przyczynowości? Nie mogę, ta małorolna kretynka chyba naprawdę uwierzyła w swoje wybitne zdolności prognostyczne.... ROTFL :)))
                                                  • Gość: Kot Edward Re: Tutaj co drugi to wieszcz. IP: *.183.238.221.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.08.11, 11:44
                                                    >Wiesz chociaż w przybliżeniu jak w sposób naukowy odróżnić fart od przyczynowości?

heh, wiara w ekspertów silna w narodzie. Kocica po prostu wie, jaki będzie kurs, po co jej jakieś "sposoby naukowe"
                                                  • kocica_ewela Re: Tutaj co drugi to wieszcz. 03.08.11, 13:09
                                                    Jaki fart? kurde jak warren bafeeeet zarabial na inwestycjach to tez pasuje do teorii rzut moneta?:D

a sposoby naukowe to sobie mozesz kupic - szkoda czasu na czytanie bo i tak znajdzie sie exception ;)

ja mam swoj sposob i intuicje. Do konca tego tygodnia akcje ganta dotkna kursu 10.30
                                                  • kocica_ewela Re: Tutaj co drugi to wieszcz. 03.08.11, 18:43
                                                    Kolejna prognoza weszla GANT BYL po 10.60 jak to pisalam a teraz 10.20 znowu weszlo jak w maslo ;)
                                                    To jak ktos podaje swoja prognoze?:D

kocica_ewela napisała:

> Jaki fart? kurde jak warren bafeeeet zarabial na inwestycjach to tez pasuje do
                                                    > teorii rzut moneta?:D
                                                    >
                                                    > a sposoby naukowe to sobie mozesz kupic - szkoda czasu na czytanie bo i tak zna
                                                    > jdzie sie exception ;)
                                                    >
                                                    > ja mam swoj sposob i intuicje. Do konca tego tygodnia akcje ganta dotkna kursu
                                                    > 10.30
                                                  • Gość: Chora Re: Tutaj co drugi to wieszcz. IP: *.183.238.221.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.08.11, 11:40
                                                    > A ja właśnie rzuciłem sobie monetą szczerze przekonany o tym, ze dwa razy pod r
                                                    > zad wylosuje reszke... I wiesz co? Tak jak u Ciebie - prognoza weszla jak w mas
                                                    > lo!

Heh, a ja wczoraj obstawiłam kurs NOK na dzisiaj i weszło jak w masło. Prognozuj i rzucaj na forum, to zobaczymy czy ci tak dobrze idzie z tą monetą
                                    • Gość: Kot Edward Re: Kim jesteś? IP: *.152.135.77.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.08.11, 00:17
                                      > Wiesz, że zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje dobrą godzinę? Podobnie jest
                                      > z Twoimi prognozami.

przekaz kocicy jest nieskomplikowany: mieszkania idą mocno w dół. Wcale nie trzeba tak uważać, jak chcesz, możesz uważać, że mieszkania stoją w miejscu albo idą w górę.

>nie dziwi twierdzenie, że jesteś bytem wymyślonym w dziale PR by skompromitować wszelkie >"spadkowe" teorie.

spadkowe teorie mają się bardzo dobrze, podobnie jak praktyka. Na tym zyskuje również Kocica. Dalej, "teorie spadkowe" są czymś znacznie sensowniejszym niż przytaczane przez Ciebie teorie o tym, kto i po co wypuścił Kocicę, szczególnie Twój brak zdziwienia co do koncepcji, że wypuszczenie Kocicy ma spowodować zatrzymanie spadku cen za sprawą skompromitowania teorii spadkowych. Jednym słowem przy takich oponentach jak Ty Kocica wyrasta na czołową ekspertkę stołecznego rynku RE.
                                      • Gość: di Re: Kim jesteś? IP: *.centertel.pl 01.08.11, 00:34
                                        Fajnie, że macie w końcu eksperta na miarę waszych oczekiwań. :)
                                        • Gość: jacek wysokie ceny wymuszaly wysoki poziom dyskusji IP: *.speed.planet.nl 01.08.11, 07:50
                                          teraz jak ceny leca na leb na szyje w dol nikomu nie przeszkadza kiepski poziom ekspertow
                                          • mufffa Re: wysokie ceny wymuszaly wysoki poziom dyskusji 01.08.11, 08:44
                                            przeszkadza, lecz mniejszości

myślę że niektórym karaluchy wyżarły trochę mózgu, podczas weekendowego koczowania na melinach na ścianie wschodniej, po 15 zeta za nockę. odbija się nadmierna "price sensitive".
                                    • kocica_ewela Re: Kim jesteś? 01.08.11, 16:23
                                      kolejna prognoza trafiona :D
                                      • treadstone73 Re: Kim jesteś? 01.08.11, 18:25
                                        @muffa

Pisałeś, że kocica z podkarpackiego jest. PRZEPROŚ! ;)
                                        • Gość: warszawski wsiok Re: Kim jesteś? IP: *.escom.net.pl 01.08.11, 22:24
                                          On i przeprosiny typowy warsiawski leming, najlepsze peło i tyle i nie obrażaj ludzi ze jak to piszesz ze ściany wschodniej, bo gó... o nich wiesz, sam jestem od dziada warszawiakiem ale wku.... mnie jak ktoś obraża ludzi nie znając ich
    • Gość: dzis Re: Bijemy rekord na CHF IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.11, 22:45
      dzis 3,62
      • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 01.08.11, 22:52
        to zostalyt jeszcze 1h 10 min z dzis ;) bo chyba nie jestes takim imbecylkiem zeby podawac kurs 3.62 o 22 z godziny 14-16 :D lol
        • Gość: esesmAN Re: Bijemy rekord na CHF IP: *.subscribers.sferia.net 02.08.11, 17:03
          kocica, ile ci płacą?
          • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 02.08.11, 18:07
            yyyyyy ?:D
            • Gość: nickkk Re: Bijemy rekord na CHF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 21:22
              Witam,
              A jak sie odniesiesz do powtórki wilekiego kryzysu. Realne zeby pieniadz walnal na pysk na calym swiecie?
              • Gość: wieszczu Re: Bijemy rekord na CHF IP: *.centertel.pl 12.08.11, 21:13
                jak to jest kocica - palancie, że NBS chce "pomóc "polskim kredyciarzom zadłużonym w chf usztywniając kurs franka, albo wprowadzając ujemne stopy procentowe, kiedy się sikało po majtach z rosnącego franka, co...?
                • Gość: wieszczu Re: Bijemy rekord na CHF IP: *.centertel.pl 12.08.11, 21:24
                  że NBS = kiedy NSB, nie wspominając o ustawie antyspreadowej, boli - co?
                  • Gość: franio Re: Bijemy rekord na CHF IP: *.subscribers.sferia.net 12.08.11, 21:48
                    normalnie sie załamała ta kocica, a taka była szczęśliwa...pewnie wyjechała do swojej wioski po słoiki.
                    • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 12.08.11, 22:13
                      Gość portalu: franio napisał(a):

> normalnie sie załamała ta kocica, a taka była szczęśliwa...pewnie wyjechała do
                      > swojej wioski po słoiki.

tiaaaaa z wysokiego franka to ja sie nie cieszylam bo mi stop lossy na gieldzie weszly kapisz?
                      mowilam tylko prognozy

a ciekawe jak tam wyniki sledztwa? w d?:D tak myslalam wyczerpane tropy sledztwo umorzone milusioi :D
                • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 12.08.11, 22:12
                  Gość portalu: wieszczu napisał(a):

> jak to jest kocica - palancie, że NBS chce "pomóc "polskim kredyciarzom zadłuż
                  > onym w chf usztywniając kurs franka, albo wprowadzając ujemne stopy procentowe,
                  > kiedy się sikało po majtach z rosnącego franka, co...?

palant to cie robil po wodce ;)
                  Mi tez spadajacy kurs chf jest na reke(gielda w gore!) ;)
                  snb straszy - jak wprowadzi to pogadamy narazie jest prawei 3.8 i modl sie zeby nie wzroslo :D wszak jestes uwiazany ubrany jak zwal tak zwal :D
                  • Gość: wieszczu Re: Bijemy rekord na CHF IP: 31.61.84.* 12.08.11, 23:36
                    > palant to cie robil po wodce ;)
                    widzę szumowino, że zabolało, to i dobrze powinno, będzie bole, karma wraca!
                    • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 13.08.11, 00:10
                      tia :D
                    • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 13.08.11, 15:55
                      Gość portalu: wieszczu napisał(a):

> > palant to cie robil po wodce ;)
                      > widzę szumowino, że zabolało, to i dobrze powinno, będzie bole, karma wraca!

Karma wraca? I to prawda zwlaszcza do szkodnikow kredyciarzy co pompowali ceny mieszkan :D zgodzisz sie z tym?:) a do mojej karmy nic ci do tego - trzezwo patrze na sytuacje i nie bede zalowac nikogo za nieprzemyslane decyzje lub uszkodzenia mozgu ktore doprowadzily do takich decyzji. A ze sie ciesze ze kupie tanio? To co nie moge?:D
                      NIE ZALUJE KREDYCIARZY POMPOWANIE BALONA KOSZTUJE KAPISZ?
                • kocica_ewela Re: Bijemy rekord na CHF 12.08.11, 22:14
                  a co to platformers ma juz dosc wolnej gospodarki?:D:D:D:D:D
                  wszysto sprywatyzowac, 3x15% w d byscie byli gdyby donald okazl sie takim liberalem jakim jest socjalista :D
                  • Gość: j.bartosiewicz wielu przejrzalo na oczy widzac co robi rzad PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 14:41
                    z dewaluacja zlotowki o 50%

lewarowanie obcego kapitalu drenujacego rynek RE pozbawia szans mlodych polskich inwestorow na zakup swojej inwestycji mieszkaniowej bo przegrywaja na starcie z premiowanym przez rzad PO zagraniczniakiem
                    • Gość: jacek wszyscy przejrzeli spamera krzempusia IP: *.speed.planet.nl 13.08.11, 14:58
                      property development spz oo w likwidacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka