Dodaj do ulubionych

Hirny - Narocz 23, Mokotow

IP: 114.48.14.* 02.10.11, 19:01
Witajcie :)

Jestem dosc mocno zainteresowana kupnem malego M w inwestycji Narocz 23, buduje www.hirny.pl

Lokalizacja jak dla mnie idealna, budynek i wiele punktow mi bardzo odpowiada (ogrod na dachu, uzdatnianie wody pitnej itd). Ladniutki, elegancki i minimalistyczny projekt, bez zbednych badziewi i fiolkow, ktorych nie znosze. Prosta bryla, klasycznie i nowoczesnie. Uniwersalnie, za 20 lat nie powstydze sie mieszkania w tym budynku i tej lokalizacji, to wiem.
Wczesniej rozwazalam inwestycje Mak Dom, ale lokalizacja duzo gorsza, takze tansze rozwiazania materialowe, jakos tak niefajnie im to wyszlo, projekt razi moj gust estetyczny.. Do tego wspolwlasciciel Makdom, zastrzelony, zamordowany. Nie wiem, mam obawy, nie chce kupowac u gansterow.

No i tak mysle, czekac na jakies promocje, czy juz sie decydowac.
W koncu jest cos, co mi idealnie odpowiada - a od czasu gorki non stop przegladam inwestycje, i waham sie, i czekam...
No wiec teraz co? Isc na zywiol i sie cieszyc zyciem, kupowac bo produkt mi bardzo pasuje, czy czekac na promocje, a moze szukac dalej..?
Dodam, ze nie codziennie jestem w PL. Szukanie i czekanie jest bardzo meczace...

Jesli sa jeszcze jacys chetni, chetnie poznam byc moze przyszlych Sasiadow. :)
(Mam nadzieje, ze beda eco-przyjazni, nie palacy i bez halasliwych wszedobylskich dzieci)

Obserwuj wątek
    • Gość: qbek Re: Hirny - Narocz 23, Mokotow IP: *.subscribers.sferia.net 02.10.11, 21:12
      Witaj sąsiadko, ja wynegocjowałem cene 5 tys\m , mam jednak troje dzieci ale przyzwyczaisz się...
    • Gość: spec Re: Hirny - Narocz 23, Mokotow IP: 89.68.157.* 02.10.11, 23:44
      tam śmierdzi pi...m
      • Gość: dzika mrowka Re: Hirny - Narocz 23, Mokotow IP: *.pool.e-mobile.ne.jp 03.10.11, 11:24
        Nie naleze ani do PO, ani do PISu. Nie interesuje mnie polska polityka, wybacz..

Jej, jakbys sie przeszedl po swiezych zielonych terenach obok tej inwestycji, moze bys mnie zrozumial. Zielony Mokotow - to jest wlasnie to cos.

Znajdz mi druga taka inwestycje, bardzo prosze..? Bo moze cos przeoczylam w swoich poszukiwaniach? No i co, juz rozumiesz?
    • Gość: ja Re: Hirny - Narocz 23, Mokotow IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 00:33
      40m2 za 320 tysiecy, az odpalilem swoj wierny kalkulator, bo nie wierzylem swym zdolnosciom komprehendowania tego cudu, i voila, wyszlo jedyne 8k za m2. Buhahahahaha! I to na parterze jeszcze. Za 6 bym kupil, serio, i to za gotowke, ale za 8, to moge tylko zasmiac sie raz jeszcze, co niniejszym czynie: Buhahahahahahah!
      • Gość: dzika mrowka Re: Hirny - Narocz 23, Mokotow IP: 1.113.157.* 03.10.11, 11:20
        Kurcze, niepowazni jestescie.. Zero porad, tylko jakies smiechy i cynizm.

No wiec nie ma mnie jeszcze w kraju, wiec na negocjacje do nich nie pojde.

To, co mnie urzeka, to lokalizacja. Naprawde nie znalazlam lepszej na Mokotowie, a na milionowe domy mnie nie stac.

Sporo deweloperow oferuje M za takie same pieniadze, ale wlasnie, fatalne lokalizacje, albo okna na polnocna strone. Ja szukam tez czegos kameralnego, gdzie nie bedzie sto mieszkan czy wiecej. No i znalazlam - moja dzielnica, wrecz idealna jak dla mnie, kameralny budynek, ma byc ogrod na dachu, i zielono w okolo.
        Minus to cena - stad moj watek. Czekac, negocjowac, a moze szukac dalej?

No i teraz nie wiem.
        • Gość: Nobody Re: Hirny - Narocz 23, Mokotow IP: 217.8.177.* 03.10.11, 12:49
          Dopisz w temacie słowo REKLAMA to może nie będzie tyle śmiechów.
          Choć jednak nie. I tak będą.

• Gość: Emil Polecam bardzo uważną lekturę forum Karolewska 27 IP: *.play-internet.pl 03.10.11, 13:04
          Polecam bardzo uważną lekturę forum Karolewska 27:

lodz-karolewska-27.mojeosiedle.pl/viewforum.php?f=1936&sid=4d7eff72deaeb41f3b7328ef9dc994b6
          • Gość: Warszawiak Re: Polecam bardzo uważną lekturę forum Karolewsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 19:50
            Kupiłem mieszkanie w Pruszkowie, przy Wojska Polskiego. I nie mam specjalnych zastrzeżeń, jak czytam historie w Łodzi, to w ogóle mi nie pasuje do tego co znam. Tutaj było wszystko ok. Największym problemem było zamontowanie jednego zamka ( w standardzie było napisane drzwi firmy x oraz zamki standardu y) Niektórzy domagali się drugiego zamka.

No i internet, napisali, że będzie w budynku za free, a okazało się, ze to znaczy, iż jest łącze dostępne dla wszystkich, ale opłacane przez wspólnotę, czyli przez nas.
    • Gość: Gość Re: Hirny - Narocz 23, Mokotow IP: *.infonet.com 03.10.11, 15:29
      Oj chyba zaczeła się promocja nowej inwestycji przez dewelopera.
    • radek_sziwa Re: Hirny - Narocz 23, Mokotow 03.10.11, 17:29
      Sorry ale ja:
      - nie jestem eco-friendly, w domu mam żarówki od ruskich z bazaru, nie segreguję śmieci, wyrzucam baterie na śmietnik itd.
      - palę i ogród na dachu będę do tego wykorzystywał bo balkony w tej inwestycji to śmiech (2m2)
      - poza tym będę miał małe dziecko, będzie wrzeszczeć, płakać, tupać i turlać zabawki po parkiecie na którego wyciszenie mnie nie będzie stać bo wszystkie pieniądze utopię w kupno tego mieszkania

Także mam nadzieję że takich problematycznych sąsiadów ą ę jak Ty droga autorko tam mimo wszystko nie będzie.
    • Gość: Ricky To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 18:13
      Gość portalu: dzika mrowka napisał(a):

>To, co mnie urzeka, to lokalizacja. Naprawde nie znalazlam lepszej na Mokotowie

Mało nie oplułem komputera ze śmiechu, jak zobaczyłem tę urzekajacą :) lokalizację "na Mokotówie". Do metro ok. 1,5 kilometra, do tramwaju około kilometr, pozostaje tylko autobus, a to jak na korki w tej okolicy to stanowczo za mało, żeby tak uroczo było. Niby Służew, ale jednak zadupie, no i last but not least zakorkowana Rzymowskiego z tysiącami ciężarowek tuż obok, tak więc nie obawiaj sie głosnych sąsiadów, sąsiadując z Rzymowskiego, swioich sąsiadów nie usłyszysz.
      • Gość: ja Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 18:54
        Zastanawiam sie, kiedy ten cudny ogrod na dachu zarosnie chwastami, bo czywiscie nie bedzie komu go ogarniac, i najpewniej przy dzisiejszej jakosci budownictwa zacznie przecziekac, albo korzenie wyleza sasiadom sufitem:D Albo, co jeszcze bardziej prawdopodobne, ogroz zamieni sie w kilka calorocznych tui w doniczkach:D W ogole rozwalaja mnie cuda wianki w postaci ogrodow, basenow i innych badziewi w tzw apartamentach. Dobry lep na naiwniakow, ktorzy potem lapia sie za kieszenie, gdy trzeba oplacic utzrymanie tego wszystkiego i okazuje sie, ze dodatkowe dwie stowki z kieszeni wywiewa wiatr co miesiac:D Znam takie 'inwestycje' gdzie basen jest nie napelniany, ku radosci ynwestorow:)
        • Gość: ss Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.subscribers.sferia.net 03.10.11, 22:34
          miała być reklama na forum , a wyszło jak zwykle..
          • Gość: xxx Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.aster.pl 05.10.11, 00:34
            to nie była reklama, bo komu chciałoby się to robić z Japonii;
            po prostu słodko-naiwny post
        • Gość: ann Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 20:09
          przez chwile rozważałam tę inwestycję, za 4 pokoje cena była ok 1 mio. jakież było moje zdziwienie jak po tygodniu wchodzę na stronę a tam cena tego mieszkania spada o..... 230 tys. Ogród na dachu jest raczej minusem tej inwestycji, jeśli ktoś kupuje ostatnie piętro i płaci więcej to chce by nikt mu po suficie nie łaził a tu jakieś patio imprezownię szykują.
          poza tym przeczytałam kilka ciekawych postów na forum jakiegoś osiedla wybudowanego przez hirny, włos się na głowie jerzy.
      • Gość: Kimas Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 22:31
        Co do lokalizacji... to tylko kwestia wyjaśnienia... Ale do MEtra służew jest 800 metrów przez smyszkową i wałbrzyską , a do tramwaji to może ze 400 metrów ,więc ten kto pisał że 1,5 kilometra to chyba tam nigdy nie był....ja akurat mieszkam w okolicy i dokładnie wiem która to działka,co do lokalizacji to naprawdę niezła . Ogród na dachu , hmmm rzeczywiście średnio...największy minus tej inwestycji toooo niestety - DEVELOPER ;( Miał w swojej krótkiej kariarze troche śmierdzących tematów ,no ,ale zobaczymy.

Ps. Ciekawe czy buduje za własne środki , czy działka jego , czy użytkowanie wieczyste , a jak wieczyste to ciekawe do kiedy - bo jak to służew to stawiam że wieczyste..

Z tego co patrzyłem to w okolicy nawet większych budynów nie można postawić - tylko na działce przy modzelewskiego mogą coś większego postawić - co wogóle o tym wszystkim sądzicie ??

A co do tej " sąsiadki " Co by nie chciała tupiących dzieci - To pozostawiłbym to bez komentarza !! Ale sie nie da więc - KOBIETO .. LOKALIZACJA JAK DLA MNIE ŚWIETNA ALE WŁAŚNIE POD WZGLĘDEM DZIECI - SZOŁY POD NOSEM , PRZEDSZKOLA , BAZAREK INFRASTRUKTURA ... Więc nie sądzę aby ktoś kupował tam mieszkanie i chciał mieszkać w takiej LOKALIZACJI BEZ DZIECI !! A PO DRUGIE TO JAK TAM MOZE KIEDYŚ ZAMIESZKAM (BO SIE ZASTANAWIAM ) - TO DO CICHYCH MYSZEK NIE NALEŻE I IMPREZKI TEZ LUBIĘ - WIEC WYBACZ - ZASTANÓW SIE JESZCZE NAD TĄ LOKALIZACJĄ MIŁA PANI ;)
        • Gość: gość portalu Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.sds.uw.edu.pl 26.11.11, 00:46
          Gość portalu: Kimas napisał(a):

> Co do lokalizacji... to tylko kwestia wyjaśnienia... Ale do MEtra służew jest 8
          > 00 metrów przez smyszkową i wałbrzyską

Do metra Służew jest CO NAJMNIEJ KILOMETR.

> a do tramwaji to może ze 400 metrów

A może jednak więcej. Sprawdź.

> więc ten kto pisał że 1,5 kilometra to chyba tam nigdy nie był

Jest bliżej prawdy niz ty.

> ....ja akurat mieszkam w okolicy i dokładnie wiem która to działka

Ciekawe, ja też, nawet widzę z okna żuraw.

> co do lokalizacji to naprawdę niezła

Do metra Służew na piechotę - około 10-15 minut, zależnie od tempa marszu. Autobusem do metra ze skrzyżowania Modzelewskiego i alei Lotników nie jedzie się szybciej, zwłaszcza w godzinach szczytu, bo wtedy Wałbrzyska staje w korku.
          Z okien z jednej strony "widok" na ulicę Modzelewskiego, z drugiej na parking i budynek wydziału UW, z trzeciej na warsztaty samochodowe, a z czwartej można podziwiać skrzyżowanie Lotników z Modzelewskiego.
          Dwa kroki dalej warsztaty samochodowe plus podrzędna speluna, o której już ktoś tu pisał.
          Zieloną okolicę stanowi skwerek przy UW, bagienko stanowiące wylęgarnię komarów i krzaki wokół pętli tramwajowej, które upodobali sobie okoliczni bezdomni. W miarę normalne spacery wzdłuż Potoku Służewieckiego są osiągalne po przejściu na drugą stronę Puławskiej.
          Lokalizacja może przyciągnąć co najwyżej zagorzałych Mokotowskich Galerników.
          • Gość: Kimas Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 12:47
            hehehe no właśnie

To że widzisz Żuraw to wcale nie znaczy że wiesz gdzie to jest bo ten żuraw to jest całkowicie inna lokalizacja (modzelewskiego na przeciwko poczty) A ta inwestycja będzie w głąb smyczkowej na ulicy narocz na rogu smyczkowej i narocz ,tam gdzie teraz stoi były warsztat samochodowy

A budowa tego bloku zacznie się najwcześniej na wiosne

WIĘC NIE PISZ CZŁOWIEKU TEGO CZEGO NIE JESTEŚ PEWIEN !!! I DO METRA JEST 800 METROW TAK JAK JUŻ PISAŁEM ....POPROSTU TRZEBAV WIEDZIEĆ GDZIE TEN BLOK POWSTANIE
            • Gość: gość portalu Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: 148.81.175.* 26.11.11, 17:29
              > To że widzisz Żuraw to wcale nie znaczy że wiesz gdzie to jest bo ten żuraw to
              > jest całkowicie inna lokalizacja (modzelewskiego na przeciwko poczty) A ta inw
              > estycja będzie w głąb smyczkowej na ulicy narocz na rogu smyczkowej i narocz ,t
              > am gdzie teraz stoi były warsztat samochodowy
              > A budowa tego bloku zacznie się najwcześniej na wiosne
              > WIĘC NIE PISZ CZŁOWIEKU TEGO CZEGO NIE JESTEŚ PEWIEN !!! I DO METRA JEST 800 ME
              > TROW TAK JAK JUŻ PISAŁEM ....POPROSTU TRZEBAV WIEDZIEĆ GDZIE TEN BLOK POWSTANIE

Tym gorzej dla przyszłych mieszkańców.
              A 800 metrów NA PEWNO nie jest, tylko więcej, bo akurat sprawdzałem trasę ze Smyczkowej :))
            • Gość: gość portalu Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.sds.uw.edu.pl 30.11.11, 12:38

> To że widzisz Żuraw to wcale nie znaczy że wiesz gdzie to jest bo ten żuraw to
              > jest całkowicie inna lokalizacja (modzelewskiego na przeciwko poczty) A ta inw
              > estycja będzie w głąb smyczkowej na ulicy narocz na rogu smyczkowej i narocz ,t
              > am gdzie teraz stoi były warsztat samochodowy

To jest raptem 100-150 metrów różnicy.

> I DO METRA JEST 800 METROW TAK JAK JUŻ PISAŁEM

To baaardzo ciekawe. Płacą ci za wciskanie ludziom tego kitu?
              Zamiast chrzanić bzdury o jakichś 800 metrach, popatrz na mapkę pokazującą trasę pieszą z rogu Narocz i Smyczkowej do metra Służew. Wychodzi 1,1 km, kwadrans marszu. Google nie pokazują możliwości skrócenia sobie nieco drogi przez pasaż Smyczkowa, ale nawet przejście przez niego nie skróci nagle całej trasy o 300 metrów.

http://mapy.google.pl/maps?saddr=Smyczkowa&daddr=Wa%C5%82brzyska&hl=pl&ie=UTF8&sll=52.1723,21.018777&sspn=0.00679,0.01929&geocode=FSQVHAMd36FAAQ%3BFWwaHAMdbtVAAQ&vpsrc=0&dirflg=w&mra=dme&mrsp=1&sz=16&t=h&z=16
              • Gość: Kimas Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 16:33
                O matko ...a ten sie jeszcze czepia o 100 metrów......dobrze niech będzie przez bazarek będzie 899 ...pasuje ???

Chodzi o to człowieku że dopiero ode mnie dowiedziałeś się gdzie będzie ten budynek.......a już przed tem wypisywałeś swoje mondrości....ja również mieszkam w baaaardzo bliskiej okolicy bo na modzelewskiego 23 ...więc wiem co piszę

A co do lokalizacji...uważam że jest Świetna
                • Gość: gość portalu Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.sds.uw.edu.pl 30.11.11, 22:40
                  > O matko ...a ten sie jeszcze czepia o 100 metrów......dobrze niech będzie przez
                  > bazarek będzie 899 ...pasuje ???
                  > Chodzi o to człowieku że dopiero ode mnie dowiedziałeś się gdzie będzie ten bud
                  > ynek.......a już przed tem wypisywałeś swoje mondrości....ja również mieszkam w
                  > baaaardzo bliskiej okolicy bo na modzelewskiego 23 ...więc wiem co piszę

Nie. Nie czepiam się o 100 metrów. Ta liczba akurat dotyczyła innej kwestii.
                  Chodzi o to, że ja wyraziłem moje uwagi dotyczące lokalizacji dalszej o zaledwie 100 metrów. I moje uwagi pozostają trafne.

A ty wciskasz ludziom jakiś straszny kit. PISZESZ BZDURY. Np. takie jak poniżej:

Gość: Kimas 11.10.11, 22:31 Odpowiedz
                  Ale do MEtra służew jest 800 metrów przez smyszkową i wałbrzyską , a do tramwaji to może ze 400 metrów ,więc ten kto pisał że 1,5 kilometra to chyba tam nigdy nie był

Do pętli tramwajowej Wyścigi jest ponad 400 metrów, i to w linii prostej. A nie sądzę, żeby komuś chciało się skakać przez ogrodzenia wokół Wydziału Zarządzania UW.
                  Do przystanku na skrzyżowaniu Puławskiej i Lotników jest dwa razy dalej.
                  Do metra Służew jest też dalej o połowę w porównaniu do tych twoich rzekomych 800 metrów.

Radzę najpierw pomyśleć, a dopiero potem reklamować "świetne-twoim-zdaniem-lokalizacje".
        • Gość: gość portalu Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.sds.uw.edu.pl 30.11.11, 22:44
          > A PO DRUGIE TO JAK TAM MOZE
          > KIEDYŚ ZAMIESZKAM (BO SIE ZASTANAWIAM ) - TO DO CICHYCH MYSZEK NIE NALEŻE I
          > IMPREZKI TEZ LUBIĘ

Dla ciebie ta lokalizacja to rzeczywiście świetna, będziesz miał pod oknem / pod nosem tzw. klub muzyczny, stanowiący miejsce spotkań młodzieży wieku okołogimnazjalnym.
          • Gość: Kimas Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.centertel.pl 01.12.11, 17:12
            no widzisz..jak wszystko zrozumiales .... Wreszcie....jedno mieszkanko jest przeze mnie zarezerwowane...wiec ..jak dla mnie klub w ktorym bylem dziesiat razy....to zaleta nie wada ....ps a co do tych twoich odleglosci to widocznie masz krotkie nozki....i moze dlatego wszedzie ci daleko.pozdr
            • Gość: gość portalu Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.webtel.pl 03.12.11, 23:48
              > ps a co do tych twoich odleglosci to widocznie masz
              > krotkie nozki....i moze dlatego wszedzie ci daleko.

Co do odległości mam rację i biedny Kimuś to doskonale widzi, ale do błędu się nie przyzna. I właśnie dlatego zamiast odnieść się do podanych liczb, woli bredzić coś o długości nóżek i dalej okłamywać ludzi na forum :)
      • Gość: dzika mrowka Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: 114.48.206.* 12.10.11, 02:13

Jakie ciezarowki???

Czy my mowimy o tej samej lokalizacji???

Ale prosze, ja bardzo poprosze o inne propozycje innych deweloperow. Ale nie blokowiska z setka mieszkan, nie przy torach czy trzypasmowce.
        Cos kameralnego, zielonego, ladna fasada, budynek niewysoki, dobra lokalizacja.
        No i gdzie te propozycje??
        Tutaj widze spelnione wszystkie punkty, ktore sa dla mnie istotne.
        Ja serio pytam - podajcie alternatywe, zamiast narzekac na Narocz 23

No i..?
        • kataster_precz Re: To SLUŻEW a nie Mokotów 13.10.11, 22:09
          Masz rację - nie ma ciężarówek.
          Jest tylko kilka warsztatów samochodowych. Z okien małych mieszkań będzie roztaczał się widok na wulkanizatora. Na szczęście w okolicy (Narocz 6) jest Deseo Club, gdzie nocą można trochę odpocząć od codzienności:)
          • Gość: gość portalu Re: To SLUŻEW a nie Mokotów IP: *.sds.uw.edu.pl 26.11.11, 00:34
            kataster_precz napisał:

> Masz rację - nie ma ciężarówek.
            > Jest tylko kilka warsztatów samochodowych. Z okien małych mieszkań będzie rozta
            > czał się widok na wulkanizatora. Na szczęście w okolicy (Narocz 6) jest Deseo C
            > lub, gdzie nocą można trochę odpocząć od codzienności:)

O tak, zwykle w weekendy odpoczywa tam spore grono młodzieży zestresowanej całotygodniową nauką w gimnazjum ;p W okolicach również lubią odpoczywać, na szczęście policja zwykle przyjeżdża dość szybko.
    • Gość: Villamodra Re: Hirny - Narocz 23, Mokotow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.11, 12:01
      Nikomu nie polecam zakupu u takiego badziewnego i oszukańczego dewelopera. Chyba że w pakiecie z inspektorem nadzoru i prawnikiem. Zerknij na inwestycje hirnego viiia modra w Szczecinie czy karolewska w Łodzi - dramatyczna jakość wykonania - wielomiesięczne opóźnienia - niedozwolone klauzury i kruczki w umowach - tak w skrócie.
      • Gość: Mars Re: Hirny - Narocz 23, Mokotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 14:00
        No ale co ma Łódź i Szczecin do Warszawy. Też czytałem o tych inwestycjach. W biurze sprzedaży powiedzieli mi, proszę zweryfikować wpisy na forach i pojechać zobaczyć nasze warszawskie inwestycje i porozmawiać z klientami. Byłem w Pruszkowie, rozmawiałem z dwoma osobami, które akurat wychodziły z klatki i nic specjalnie złego nie mowiły
      • Gość: mrowka Re: Hirny - Narocz 23, Mokotow IP: *.home.aster.pl 02.12.11, 14:40
        Racja - bajzel, opoznienia, dlugi, niewyjasnione sprawy, klotnie, klotnie i problemy.
        Na innym forum az huczy od zazalen mieszkancow, i co do terminu, i co do jakosci wykonania.

Zdecydowalam sie jednak na inna inwestycje, umowe juz podpisalam i uff, czuje spokoj, kiedy mozna zaufac inwestorowi.

Lokalizacja Naroczy - jednak nie taka cudowna, jak myslalam. Widac to szczegolnie jesienia - szaro, brzydko, brudno i byle jak. Niestety, polowa Warszawy jest taka. :/

Spolka Hirny postanowila robic kolejne inwestycje juz nie pod swoja nazwa, a ja zmienic na nowa - a to chyba daje duzo do myslenia..

Moze bedzie wszystko ok, ale ja zaufanie stracilam.

Rozsadnych wyborow zycze.

• Gość: Wanda Re: Hirny - Narocz 23, Mokotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 17:59
          Wracam do korespondencji w sprawie inwestycji przy ul. Narocz. Przeglądając opinie natrafiłam na wiele negatywnych wpisów.
          Zainteresowała mnie szczególnie Twoja korespondencja w tej sprawie.
          Czy mogłabym zapytac jaka inna inwestycja Twoim zdaniem zasługuje na zainteresowanie.
          Byłabym wdzięczna za podpowiedż bo sama motam się w sieci szukając czegoś wiarygodnego.
          Pozdrawiam
          Wanda
          • Gość: japa Re: Hirny - Narocz 23, Mokotow IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 09:28
            to hirny jeszcze nie upadł? myslalem ze to juz upadlosc likwidacyjna. przeciez nie splacili obligacji za wiele milionow zlotych. A Piotr Hirny 'nie byl zainteresowany rozmowa na ten temat' lol
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka