Gość: dzika mrowka
IP: 114.48.14.*
02.10.11, 19:01
Witajcie :)
Jestem dosc mocno zainteresowana kupnem malego M w inwestycji Narocz 23, buduje www.hirny.pl
Lokalizacja jak dla mnie idealna, budynek i wiele punktow mi bardzo odpowiada (ogrod na dachu, uzdatnianie wody pitnej itd). Ladniutki, elegancki i minimalistyczny projekt, bez zbednych badziewi i fiolkow, ktorych nie znosze. Prosta bryla, klasycznie i nowoczesnie. Uniwersalnie, za 20 lat nie powstydze sie mieszkania w tym budynku i tej lokalizacji, to wiem.
Wczesniej rozwazalam inwestycje Mak Dom, ale lokalizacja duzo gorsza, takze tansze rozwiazania materialowe, jakos tak niefajnie im to wyszlo, projekt razi moj gust estetyczny.. Do tego wspolwlasciciel Makdom, zastrzelony, zamordowany. Nie wiem, mam obawy, nie chce kupowac u gansterow.
No i tak mysle, czekac na jakies promocje, czy juz sie decydowac.
W koncu jest cos, co mi idealnie odpowiada - a od czasu gorki non stop przegladam inwestycje, i waham sie, i czekam...
No wiec teraz co? Isc na zywiol i sie cieszyc zyciem, kupowac bo produkt mi bardzo pasuje, czy czekac na promocje, a moze szukac dalej..?
Dodam, ze nie codziennie jestem w PL. Szukanie i czekanie jest bardzo meczace...
Jesli sa jeszcze jacys chetni, chetnie poznam byc moze przyszlych Sasiadow. :)
(Mam nadzieje, ze beda eco-przyjazni, nie palacy i bez halasliwych wszedobylskich dzieci)