Dodaj do ulubionych

Al. Wilanowska - rezydencja nad potokiem

IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 11:25
Czy słyszeliście może jak tam się mieszka? Jest tam jakaś wspólnota mieszkaniowa? Czy potok nie zalewa garaży? Jak z dojazdem do centrum samochodem lub komunikacją miejską? Robię wstępne rozeznanie, więc będę wdzięczna za każdą informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: wolf Re: Al. Wilanowska - rezydencja nad potokiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.11, 11:33
      To ten niby rostowki development czy jakoś tak? Rozpatruj inne miejsca i inwestycje. To jest przy samym potoku, zalewanie masz jak w banku kredycik - do śmierci a ceny kosmos, 10-11tys z metra to masz w ścisłym centrum miasta mieszkanie a nie tam.
      • Gość: zainteresowana Re: Al. Wilanowska - rezydencja nad potokiem IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 14:58
        To nie rogowski development. Ten "mój" budynek jest bliżej ul. Sikorskiego. Stoi już tam od 2002 roku, więc ciekawa jestem czy choć raz zalało tam garaże. Wiem, że w centrum są podobne ceny ale trudno znaleźć mieszkanie, w którym nie trzeba mieć non stop zasłoniętych okien, żeby sąsiedzi nie widzieli co masz na stole.
        • Gość: zainteresowana Re: Al. Wilanowska - rezydencja nad potokiem IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 23:40
          Widze że tu sama chołota i gołodupce siedzą, nic nie ma nic ciekawego do powiedzenia, niec dziwnego, skoro większości nie stać nawet na kredyt w getinie.
          • Gość: zainteresowana1 Re: Al. Wilanowska - rezydencja nad potokiem IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 21:35
            Widzę, że ktoś lubi obrażać ludzi próbując podszywać się pod autorkę postu. Współczuję Ci, że musisz w ten sposób się dowartościowywać.

Ja pytam grzecznie o opinie o powyższej lokalizacji.

Autorka postu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka