Dodaj do ulubionych

Avalon Development Group - ul. Poprawna 110

IP: 31.61.69.* 01.03.12, 22:36
Witam
Chciałbym zaprezentować dewelopera, z którym zamierzam rozpocząć współpracę. Wszytko wygląda w porządku, ale oczywiście warto zapytać. Tylko ludzie - piszcie sensowne rzeczy a nie że zrobili jak zrobili i tyle.!
avalondg.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: internautaaa Re: Avalon Development Group - ul. Poprawna 110 IP: *.centertel.pl 01.03.12, 22:41
      Ja mogę z czystym sumieniem polecić! Kupował szwagier też na Wawrze ale nie na tej ulicy też segment i nie miał zastrzeżeń, cała procedura przebiegła prawidłowo, to nie korporacja, tutaj się indywidualnie zajmują ludźmi
      • Gość: Chylinski Re: Avalon Development Group - ul. Poprawna 110 IP: *.centertel.pl 02.03.12, 20:17
        Budynki wysokiej jakości, kontakt bardzo profesjonalny, mogę polecić, miałem z nimi do czynienia ze sporą inwestycją w Wawrze, bez problemu transakcja
    • Gość: new Re: Avalon Development Group - ul. Poprawna 110 IP: 31.61.8.* 03.03.12, 11:49
      Sporo ostatnio jest konkurencji na rynku nieruchomości, jednak patrząc na ceny to avalon jest dość konkurencyjny, nawet jakieś jw const. lub warbud nie mają takich cen, a mnijszy developer bardziej się stara i kupuje materiały lepszej jakości a nie hurtowo dla kilkuset inwestycji jak najtaniej, wiec można sprawdzić
      • Gość: klient Re: Avalon Development Group - ul. Poprawna 110 IP: *.centertel.pl 03.03.12, 14:00
        Transakcja przebiegła pozytywnie, bez problemu, nawet dostałem rabat, nie ma problemu, mogę to szczerze powiedzieć, pozdrawiam
        • Gość: boszzz Re: Avalon gadka szmatka z samym sobą IP: *.dynamic.mm.pl 27.03.12, 21:04
          ile można gadać z samym sobą? rozumie 2 posty, no 3 ale 6 samemu ze sobą to już się chyba leczy. Daj już spoko bo to żenujące.

p.s.
          Avalon – w mitologii celtyckiej kraina zmarłych
    • Gość: as avalon w stanie upadlosci IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.12, 14:17
      Uwaga! Avalon lada dzień w stanie upadłości zawinie się z wplaconymi pieniędzmi
      • Gość: Tenerczyk Re: avalon w stanie upadlosci - bzdura! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.12, 12:50
        Oczywiście to jest jakaś bzdura, słyszałem, że jakiś klient, który chciał wyłudzić mieszkania za 1/10 ceny teraz się mści rozpowszechniając nieprawdziwe informacje. Z resztą zadzwońcie sobie do dewelopera i spytajcie, poproście o pisemne potwierdzenie itp. bo tak odbywa się proces zbierania informacji na ten temat
        • Gość: Goralczyk Re: avalon w stanie upadlosci - bzdura! IP: *.home.net.pl 27.03.12, 18:42
          Często firmy konkurencyjne piszą głupoty na temat innych firm, bo im przeszkadzają w ramach bezpośredniej konkurencji. Niestety nie da się tych ludzi uciszyć więc miejcie na to poprawkę. Bardzo łatwo bez podstaw kogoś oczernić pod osłoną internetu. Tak to wygląda
          • Gość: Neon Re: avalon w stanie upadlosci - bzdura! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 09:14
            Otworzyli ostatnio nową inwestycję, chodzi o sąsiadujący kompleks przy ul. poprawnej. Chyba nawet cenę obniżyli, poprzednie mieszkania poszły jak świeże bułeczki, ooo i nawet natknąłem się na to :
            inwestycje.pl/nieruchomosci/Nowe-osiedle-7-min.-od-Centrum.-Domy-od-4300-zlm2---sprawdz;164223;0.html
            • Gość: Neon Re: avalon w stanie upadlosci - bzdura! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.12, 16:06
              potwierdzam, sprawdzone dwukrotnie, Avalon Development Group nie jest w stanie upadłości.
              Okazało się że konkurencyjny deweloper z Wawra został oskarżony o szerzenie w internecie czarnego PR, tj. działanie na szkodę, obraza itp. Sprawa jest w Sądzie teraz chyba.
              Dobrze, że biorą się za takich ludzi! Po co pisać takie bzdury bez sensu nie wiem.
    • wandotroll1 Re: Avalon Development Group - ul. Poprawna 110 21.03.12, 13:42
      Może po 7 własnych wypowiedziach, byłbyś już łaskawy W-YPIER-DALAĆ w podskokach? To nie forum reklamowe baranie.
    • tanitazaitceva Re: Avalon Development Group - ul. Poprawna 110 07.02.19, 07:45
      Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/
    • hannah88m Re: Avalon Development Group - ul. Poprawna 110 05.05.21, 22:44
      Witam,

Czy posiada ktoś informacje o obecnym stanie dewelopera Avalon Residence Sp. z o.o. Sp. k.? Lub zarezerwowal dom w inwestycji Avalon residence, wawer/ goclaw która została rozpoczeta w 2017 i do tej pory nie sprzedana z powodu niewypłacalnosci dewelopera ? Domy stoja w fatalnym stanie, niezabezpieczone, niektóre zalane woda...
    • hannah88m Re: Avalon Development Group - ul. Poprawna 110 05.05.21, 22:45
      I jak skonczyla sie wspolpraca ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka