Dodaj do ulubionych

inwestycja Majdańska 45

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 22:03
Co sądzicie o tej inwestycji i developerze? zbieram informacje bo niestety niczego nie mogę sie doczytać w necie zarówno o zainteresowanych ta inwestycją jak i o developerze.
Obserwuj wątek
    • Gość: kris Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 20:59
      Deweloper ma pelkne finansowanie z własnych środków myślę że to chyba bezpieczna inwestycja
    • Gość: Przem Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.13, 22:53
      "Atrakcyjna lokalizacja budynku" - no tak na przeciwko remizy strażackiej.
      "Dla preferujących aktywny wypoczynek, idealnym sposobem na spędzenie czasu, będzie spacer po parku" - pytanie tylko po jakim i ile przystanków trzeba dojechać
      "wizyta w Teatrze" - najbliższy teatr powszechny jakieś 7 przystanków
      "Amatorzy dobrej kuchni i spotkań z przyjaciółmi znajdą w pobliżu wiele restauracji, pizzerii i pubów"- no napewno jest dużo dobrych restauracji w stylu wiatrak kebab czy chińczyk.
      "Lokalizacja jest szczególnie atrakcyjna dla rodzin z dziećmi. Rodzice zawsze dbają o bezpieczeństwo i zdrowie dziecka, dlatego każdy z nich na pewno doceni bliskość placów zabaw" - no tyle tych placów zabaw jest że ho,ho, zwłaszcza na cudzych terenach bo pewnie dev nie zostawił kawałka ziemi u siebie, tylko wszystko zabudował.

Całe szczęście że nie zrobili majtkowego różowego koloru elewacji, jak to na początku planowali, bo połączenie zielonego z różowym wyglądałoby naprawdę seksi.

Aż tak tanio oferują mieszkania że nawet nie podają cen, aby ludzie nie wykupili?

Mieszkam w tej okolicy ponad 30 lat i o mdłości przyprawiają mnie tacy developerzy ściemniacze.

W okolicy budowane są jeszcze budynki przez www.ktsa.pl, www.trybonppi.pl, www.noblindevelopment.pl/inwestycje/osiedle_nasielska_44,
      greenvilla.fcg.warszawa.pl/index.php/apartamenty-kiprow
      • Gość: zzzz Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 01:12
        Wydaje mi się że roztaczasz odrobinę zbyt czarną wizję. Całkiem niedaleko, spokojnie można wybrać się na spacer jest park znicza z bardzo fajnym placem zabaw. W podobnej odległości znajduje się park na ul. Szaserów dużo większy ale mniej zadbany niż poprzedni o którym napisałem. Z okien widać sale zabaw dla dzieci. Strażacy raczej nie są strasznie uciążliwi, mieszkam na ul Zagójskiej którędy zwykli wybierać się na przejażdżki. Restauracji na jakimś super wysokim poziomie może faktycznie nie ma ale pod oknami jest prawdziwe zagłębie chińczyków, kebabów, domowych obiadów i przede wszystkim pizzeri. Bardzo blisko jest na bazar przy Uniwersamie, i na rurki z kremem :). Generalnie okolica nie jest może och, ach ale tragedii nie ma, zwłaszcza komunikacyjnie jest bardzo ok. Ceny mają chyba w okolicach 8K więc można poszukać czegoś tańszego w podobnej lokalizacji, zwłaszcza jeżeli nie zależy komuś na nowym budownictwie.
        • Gość: filipc Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.13, 12:19
          8 kloców to jak na te czasy dużo za dużo
    • Gość: MMobi Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.lte.plus.pl 09.03.13, 10:22
      Czy toś z Was ma wiedzę na temat tego dewelopera i tej inwestycji?
      • Gość: ILUK Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.229.155.47.atman.pl 04.06.13, 01:56
        Mieszkam na osiedlu wybudowanym przez tego dewelopera. Kupiliśmy dom w 2008r., niestety ceny były wtedy kolosalnie wielkie na rynku i pewnie teraz kupilibyśmy coś dużo taniej no ale trudno. Generalnie osiedle bardzo fajne, zastrzeżenia jedynie do podmokłej okolicy/miejscowości w jakiej jest osiedle ale ,,widziały gały co braly''. Nasze osiedle też budowane z tzw. własnych środków. Firma stabilna finansowo, a to było dla nas ważne bo tyle się słyszało o znikających inwestorach z kasą. Właściciele wydają się normalnymi ludzmi. A co do osiedla na Majdańskiej to nie wiem bo nie byłem a na ich stronie www wydaje się całkiem spoko. Lokalizacja wydaje się super.
    • Gość: calineczka74 Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.13, 16:52
      Mieszkam praktycznie po sąsiedzku tego bloku, zainteresował mnie budynek i natknęłam się na to forum… i absolutnie nie mogę się zgodzić z opinią osoby o niku: Przem, gdyż uważam że ta lokalizacja jest naprawdę WSPANIAŁA i nie wyobrażam sobie stąd wyprowadzki. Zamieszkuje tu już ładnych kilkanaście lat to mogę się obiektywnie wypowiedzieć. Co do remizy strażackiej to stwierdzam że nigdy nie była dla mnie uciążliwa, moi sąsiedzi uważają podobnie. Wyjazdy nocne zdarzają się sporadycznie a w dzień to często stoją na placu, wysuwają drabinę, czyszczą, ale żadnej syreny wtedy nie słychać.

Odnośnie miejsca do spacerów to też jest ok. Najbliżej jest skwer przy Korytnickiej na szybki spacer z pupilem, ale jak chcę iść gdzieś odpocząć z dziećmi to też na brak terenów zielonych nie narzekam. Co do teatru to nie chodzę tam codziennie ale jak mam ochotę to nie jest problemem przejechać nawet kilkanaście przystanków. Nie da się mieć wszystkiego naprzeciwko – ważne żeby do wszystkiego był łatwy i w miarę szybki dostęp – a z mojego mieszkania wszędzie taki mam.

Co do jedzenia, to fakt że nie ma tu blisko drogich i super wykwintnych restauracji. Ale ja uważam że nie sztuką jest wydać kupę kasy na jedzenie a fajnie jest zjeść coś bardzo dobrego w korzystnej cenie. Ja osobiście uwielbiam obiady domowe, do których wystarczy przejść przez ulicę (róg ostrołęckiej i korytnickiej. Za 10-12 zł zjem tak pyszny obiad, że często nie opłaca mi się gotować (to tego można z dostawą do mieszkania). A najlepszą gwarancją tego że jest pysznie jak u mamy jest fakt że zawsze jest tam pełno ludzi a na dostawę pod drzwi trzeba czekać niekiedy 1,5 h. Z czystym sercem polecam tą kuchnię dla każdego!!!!! Pizzeri i pubów i kebabów też w okolicy nie brakuje.

Jeśli chodzi o place zabaw to tu już Drogi „PRZEM” zaczynam podejrzewać że tej okolicy zupełnie nie znasz bo do fantastycznego, nowoczesnego i ogrodzonego placu zabaw, który moja córa uwielbia jest od budynku zaledwie 100m, przychodnia dziecięca jest po sąsiedzku, szkoły w pobliżu. I jeśli chodzi o rodziny z dziećmi to naprawdę jest wszystko pod moim oknem (no prawie- HE HE HE). Bazarek przy uniwersamie jest niezastąpiony. Kupuje tam większość rzeczy bo wszystko świeże i smaczne. Do tego ma niesamowity klimat.

Co do cen mieszkań w tym bloku - to dzwoniłam z ciekawości ;-) (bo zawsze marzyłam by moje dzieciaki mieszkały gdzieś blisko nas) ceny w granicach ok. 6 -7 tys. Jak bierze się dodatkowo garaż i komórkę za bodajże 22000zł. Pogadam z moim lubym i może umówimy się na obejrzenie jakiegoś fajnego M3 w tym budynku. Można wynajmować dopóki dzieci nie dorosną a kwota za wynajem może pokryje nam ratę kredytu za to mieszkanie. I będzie wreszcie gdzie bezpiecznie i blisko zostawiać samochód, bo z darmowym parkingiem jest tu krucho – tym przekonam męża (garaż = bezpieczeństwo auta). Rozmarzyłam się trochę ;-)

Podsumowując, KOCHAM MAJĄ OKOLICĘ I NIE DAM ŹLE O NIEJ PISAĆ. Jest wszędzie blisko i dobra komunikacja jeśli trzeba dojechać gdzieś dalej . A jak wybudują metro na Wiatracznej to i mieszkanie tu będzie bardzo pożądane.
      • Gość: filipc Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 19:01
        cudownie, kiedy możemy umówić się na spotkanie?
    • Gość: rb Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.13, 17:59
      Wątek co prawda niezbyt świeży jednak zdecydowałem się napisać posta bo zostaje w sieci
      Chciałem kupić mieszkanie.
      Znalazłem lokalizację Majdańska 45 Warszawa inwestycja wykonywana prze firmę KOMO
      adres internetowy sugeruje że to firma z Warszawy ale to nie jest prawda - zainteresowani znajdą.

Pierwsze wrażenia po obejrzeniu mieszkania - w sumie nie najgorsze - pęknięcia tynku, poczucie bałaganu, Pan Krzysio mówi, że wszystkie wady usuną.
      To stanowi przedmiot negocjacji.
      Z 7300 za metr kwadratowy był łaskaw zejść do ceny 7000 pod warunkiem zakupu garażu i komórki.
      Po przeczytaniu umowy doszliśmy do wniosku że jest restrykcyjna, ewidentnie jednostronnie korzystna dla Pana Krzysia, pomimo to umówiliśmy się na spotkanie u notariusza w celu podpisania umowy po naniesieniu poprawek w umowie o umowę w wersji ostatecznej.
      Wtedy Pan Krzysio podczas rozmowy telefonicznej zaczął krzyczeć "że w ogóle o co chodzi"
      Pan Krzysio ( developer ) myli pojęcie klienta z natrętem.
      Dzisiaj kiedy dzwoniliśmy dowiedzieliśmy się, że mieszkanie jest już sprzedane.
      Nie raczył nas powiadomić o tym drobiazgu

Czasy komuny już minęły i wydawanie kilkuset tysięcy złotych z takim poziomem obsługi nie powinno mieć miejsca

Do zastanowienia czy chcecie ryzykować

pozdrawiamy wszystkich

R i D
    • Gość: rb Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.13, 18:32
      Wątek co prawda niezbyt świeży jednak zdecydowałem się napisać posta bo zostaje w sieci
      Chciałem kupić mieszkanie.
      Znalazłem lokalizację Majdańska 45 Warszawa inwestycja wykonywana prze firmę KOMO
      adres internetowy sugeruje że to firma z Warszawy ale to nie jest prawda - zainteresowani znajdą.

Pierwsze wrażenia po obejrzeniu mieszkania - w sumie nie najgorsze - pęknięcia tynku, poczucie bałaganu, Pan Krzysio mówi, że wszystkie wady usuną.
      To stanowi przedmiot negocjacji.
      Z 7300 za metr kwadratowy był łaskaw zejść do ceny 7000 pod warunkiem zakupu garażu i komórki.
      Po przeczytaniu umowy doszliśmy do wniosku że jest restrykcyjna, ewidentnie jednostronnie korzystna dla Pana Krzysia, pomimo to umówiliśmy się na spotkanie u notariusza w celu podpisania umowy po naniesieniu poprawek w umowie o umowę w wersji ostatecznej.
      Wtedy Pan Krzysio podczas rozmowy telefonicznej zaczął krzyczeć "że w ogóle o co chodzi"
      Pan Krzysio ( developer ) myli pojęcie klienta z natrętem.
      Dzisiaj kiedy dzwoniliśmy dowiedzieliśmy się, że mieszkanie jest już sprzedane.
      Nie raczył nas powiadomić o tym drobiazgu

Czasy komuny już minęły i wydawanie kilkuset tysięcy złotych z takim poziomem obsługi nie powinno mieć miejsca

Do zastanowienia czy chcecie ryzykować

pozdrawiamy wszystkich

R i D
      • Gość: Zulu_gulla Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.14, 16:35
        Ja będę tam kupował mieszkanie. W bliskim sąsiedztwie jest Expander przy rondzie od strony al. Stanów Zjednoczonych.
        Do kontaktu polecam p. Michał. Ma ofertę wszystkich banków MdM itp. Jak przedstawił mi ofertę okazało się, że w PKO będę miał znacznie taniej niż w macierzystym banku.
        Polecam, to jego numer: 531 414 129
        • rycho2014 Re: inwestycja Majdańska 45 09.02.14, 19:27
          Aby nie było rozczarowań po odbiorze radzimy skorzystać z fachowej pomocy przy odbiorze
          mieszkania od developera.Odbiór z inspektorem nadzoru zapewni Ci pewność,że nie zostaniesz sam z usterkami ,których nie dostrzegłeś.Pomożemy w odbiorze .Oszczędzisz kasę na wykończenie mieszkania. http:odbiormieszkania.blogspot.com
    • Gość: Oszukana Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.14, 17:34
      Poważnie przestrzegam przed zakupem mieszkania u tego pseudo dewelopera! Pan jest zwykłym oszustem! Po umowie przedwstępnej notarialnej i podpisaniu protokołu technicznego przekazania lokalu, abym mogła go wykańczać przyjechał pewnego pięknego dnia w asyście szemranego mecenasiny i trzech osiłków i zmienił mi zamki w mieszkaniu. W środku pozostała wykonana robocizna i zakupiony przeze mnie sprzęt na sumę ponad 40 tys złotych. Zrobił to przed upływem czasu danego mi w owym akcie na wpłatę, który był mi potrzebny na uzyskanie kredytu. Dlaczego!? Ponieważ ważyłam się dokonać ekspertyzy budowlanej, która wykazała istotne uchybienia w wielu aspektach tej inwestycji i tego już przełknąć nie mógł:). Tak więc jeśli ktoś ma duuuużo pieniędzy na inwestycję w prawników oraz obycie w rozmowie z prostymi ludźmi rodem z postkomunistycznej braci cinkciarskiej to polecam kontakty z Panem O. oraz jego uroczą, obwieszoną od stóp do głów świecidełkami małżonkę:)
      • Gość: Marcin Re: inwestycja Majdańska 45 IP: 109.241.164.* 18.05.14, 15:32
        Witam,
        Kupiłem mieszkanie w tym budynku na 5p. 2 miesiące temu, mieszkam tu 2 tygodnie i kompletnie nie rozumiem wpisu od Pani "Oszukana". Nie wiem czy to po prostu złośliwość, głupota ludzka, czy próba jakieś inne mniej lub bardziej przemyślanej "zagrywki".
        Budynek stoi w stanie gotowym od ROKU, przed podpisaniem jakiejkolwiek umowy deweloper udostępnia mieszkania tyle razy ile to podoba nawet największym marudom. Skoro mieszkania są gotowe to NIKT od roku nie kupuje "kota w worku", można sobie zrobić ekspertyzę przed podpisaniem umowy i jeśli efekt się komuś nie spodoba można nie kupować. Ja tak zrobiłem - kupując wiedziałem na co się porywam, jasne, że nie wszystko było idealnie (bo to też nie realne w blokach), ale to była moja decyzja. Może deweloper z DOM w nazwie i buduje lepiej ale ja wolałem zaoszczędzić 2 tyś. na metrze i mieć lepszą lokalizację. Tak więc "widziały gały co brały", a poza tym i tak większość wad udało się usunąć.
        Podsumowując: Budynek jest już w ok 70% zamieszkały, nie słyszałem jeszcze (mijając się z ludźmi w windzie) by ktoś żałował zakupu i ja również nie tego żałuję. Budynek jest zadbany i czysty, sąsiedzi fantastyczni, jest ciepło, woda się nie leje, podłogi równe... a to, że np. łazienka jest nieotynkowana... każdy fachowiec w dzień czasu obije to płytami kart-gips.
        Z deweloperem też idzie w rozsądny sposób się potargować więc zostanie w kieszeni drobna kwota na małe poprawki.
        A jeśli ktoś szuka idealnej nieruchomości to chyba pozostaje tylko zakup działki i budowa na własną rękę, przychodząc codziennie na budowę i samemu sprawdzając wszystko... a i tak pewnie będzie o to trudno, bo grawitacja ma to do siebie, że i tak ściana prędzej czy później spęka :P
        Pozdrawiam.

• Gość: Wacek z 7p Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.14, 15:47
          Witam
          A ja myślę że wcale nie kupiłeś tam mieszkania, ale to moje subiektywne odczucie
          • Gość: Marcin Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.05.14, 17:48
            A mi nie chce się wierzyć, że dwa piętra wyżej jest aż tak źle w porównania do tego co jest u mnie. Może to kwestia tego tarasu którego ja nie mam...
            Skoro są aż takie problemy to zbierzmy zebranie wspólnoty i to wyjaśnijmy póki jeszcze jest gwarancja (bo przecież taras to część wspólna) - tak to rozwiązują dorośli ludzie.

• Gość: Gienio Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.14, 22:59
              Niestety za wszystkie poprawki zapłacimy my lokatorzy...Deweloper sprzeda co ma sprzedać i się zwyczajnie zmyje bez sentymentów, kto łudzi się ,że będzie inaczej, zwyczajnie nie zna życia:).Byłem na -1 i faktycznie wygląda to kiepsko, jedna ściana przypomina co najmniej fale Dunaju:). Co do grawitacji to chyba dość idealistyczne podejście, bo spękania w garażu na -1 są bardzo duże i odbiegają znacznie od naturalnych, związanych z osiadaniem budynku...Ja także jestem za zwołaniem zebrania wspólnoty. Co do dewelopera nie mam zdania, miły jest każdy kto chce sprzedać, jaki jest naprawdę pokaże kiedy będzie musiał wyjąć hajs z kieszeni i zapłacić za poprawki:) ps. Mnie generalnie zastanawia ciągła obecność ekipy remontowej na obiekcie, ciągle coś poprawiają...
              • Gość: Marcin Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.05.14, 17:56
                Witam,
                Zajrzałem po pracy na -1 i faktycznie jedna ze ścian od strony sąsiedniego budynku wygląda dosyć komicznie, faktycznie jest pofalowana jak by ktoś poziomicy zapomniał :), taki styl na "gliniankę";) . Jak by mi ktoś zafundował takie coś w mieszkaniu to zdecydowanie bym podziękował. Może ja się nie znam na budowlance... ale w garażu to szczerze mówiąc jakoś nie bardzo mi to przeszkadza. Spękania też moim zdaniem są na tyle cienkie że zwykła farba akrylowa to uszczelni - o ile oczywiście się nie powiększają.

Zastanawiającym jest fakt, że ostatnie wpisy użytkowników: Oszukana, Wacek 7p, Gienio, Maurycy, lokatorka - czyli Ci najmniej zadowoleni, przypadkiem korzystają z jednego operatora (IP: *.dynamic.chello.pl). Z tym, że właścicielem chello.pl jest "UPC Austria Gmbh"... (who.is/whois/chello.pl) czyli w Polsce "UPC" (www.chello.pl - przekierowuje właśnie na upc.pl). I wszyscy twierdzą, że są mieszkańcami tego budynku. Szkoda, że UPC nie prowadzi usług w naszym budynku (mają ciekawą ofertę)! Obecnie jest tylko Vectra...
                Tak tylko się zastanawiam - nikogo nie oskarżam. Chętnie z Państwem porozmawiam, proszę podać numer mieszkania to podejdę wieczorem z jakimś winkiem - trzeba się zapoznawać :)

Pozdrawiam.

• Gość: Oszukana Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.14, 18:16
                  To Panu deweloperowi po pseudonimem "Marcin" dziękujemy za wpisy i zmysł detektywistyczny, a właściwie sztab detektywów, którymi się obstawia w celu wykańczania innych ludzi-to cytat Pana O. Ja póki co mam mieszkanie tylko na papierze i generalnie pewnie dlatego nie mogę z niego pisać :), bo desperacji w siedzeniu z laptopem na dachu budynku przy ul.Majdańskiej 45 to nie mam:). Pozdrawiam wszystkich zadowolonych życiowych konformistów,których zadowala bylejakość, tak faktycznie żyje się łatwiej i stąd taka a nie inna sytuacja a naszym kraju...czyli dajmy sobie wmówić,że chała jest ok:).
                  • Gość: Marcin Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.05.14, 19:09
                    Szanowna Pani,
                    Nie miałem zamiaru bawić się z Panią w detektywa. Ja chciałem tylko wyrazić swoją opinie - przykro mi że w przeciwieństwie do Pani pozytywną. To Pani podszywa się pod innych, nie każdy tak musi robić. Robiła Pani to bardzo perfidnie, więc chciałem Pani udowodnić, ze internet nie jest aż tak bardzo anonimowy jak by się to wydawało.
                    Niech sobie Pani myśli co chce, mi się tu podoba. A im szybciej Pan O. sprzeda pozostałe mieszkania tym szybciej będę miał spokojne popołudnia i weekendy bez wierceń nowych lokatorów (bo ciągle ktoś się wprowadza) - tak, też mam w tym swój interes :).

A z tego co wiem (czytając różne źródła, przed podpisaniem swojej umowy) deweloper nie ma prawa zerwać przedwstępnej umowy notarialnej, a Pani musi mieszkanie wykupić lub zapłacić podwójny zadatek... ale na prawie znam się tak samo słąbo, jak na budowlance ;)

Pozdrawiam i pomimo wszystko życzę powodzenie.

• Gość: Oszukana Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.14, 19:37
                      No cóż wszystko jasne...życzę podobnej pogody ducha za parę lat:). Tak jak "Pan" pisał nr IP nie są tajemnicą i szkoda,że "Pan" nie ma cywilnej odwagi napisać kim "Pan" jest, bo ja wiem:). Szkoda tylko ,że za Pana O. musi pisać cała rodzina...Mnie on tej rodziny pozbawił, niestety tego się tak łatwo nie zapomina...cdn.
                • Gość: Oszukana Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.14, 18:36
                  Wobec zaistniałej sytuacji czekam na propozycję Pana "Marcina" i chętnie się spotkam pod klatką o wyznaczonej przez Pana porze( dojazd zajmie mi 10 minut) , bo jak pisałam nie mam póki co gdzie zaprosić i porozmawiamy wyczerpująco na temat nieruchomości.
                  • Gość: Marcin Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.05.14, 19:11
                    Zapraszam, 20:00.
                    • Gość: Oszukana Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.14, 19:39
                      OK, będę
                    • Gość: Oszukana Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.14, 22:37
                      Dziękuję za spotkanie i każdego kto ma tylko życzenie zapraszam na spotkanie dla dobra całej wspólnoty lokatorów ul.Majdańskiej 45.
                      • Gość: Marcin Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.05.14, 00:18
                        Dzięki,
                        Mam nadzieje, że cała to sprawa wkrótce uczciwie i sprawiedliwie się zakończy. Będę uważnie przyglądał się rozwojowi tego wszystkiego, a na razie pozwolę sobie pozostać bezstronny.
                        Pozdrawiam.
                        • mare-ksy Re: inwestycja Majdańska 45 22.08.15, 20:19
                          P. Marcinie proszę powiedzieć czy coś uległo zmianie na lepsze/ gorsze ?

Dziękuje za odpowiedz

Pozdrawiam
                      • off_ca4 Re: inwestycja Majdańska 45 10.12.14, 18:40
                        Pewnie już niewiele osób zniechęcę do zakupu w tej inwestycji ale chciałabym opisać moją "przygodę" z p. Emilią do której dodzwoniłam się w celu zakupu wystawionego na portalu mieszkania przy Majdańskiej 45.
                        Wczoraj specjalnie wzięłam urlop żeby zobaczyć to mieszkanie (oglądać można tylko od 8 do 16) ale niestety nikt nie uprzedził mnie, że w tym mieszkaniu nie ma światła także zobaczyłam wielkie nic.
                        Niezrażona tym postanowiłam umówić się na kolejne spotkanie w tym tygodniu, urlopu już nie dostanę więc w sobotę. Niestety usłyszałam, że dla jednego klienta p. Emilia nie będzie przyjeżdżać AŻ z Ursusa. Nie udało mi się jej przekonać także jedyne co mi pozostało to powiedzieć, że niestety przez to stracą klienta na co usłyszałam "trudno, będzie inny".
                        Jeśli już na wstępie kontakt z firmą jest wręcz niegrzeczny, totalnie nie zależy im na sprzedaży ani nawet na miłym wrażeniu z kontaktu to aż strach pomyśleć co się dzieje później.
                        Z moich doświaczeń odradzam ale wiadomo cena atrakcyjna, znajdą się kolejni tacy jak ja.
              • mare-ksy Re: inwestycja Majdańska 45 22.08.15, 20:18
                Witam serdecznie , proszę powiedzieć co zmieniło się przez ostatni rok?

Pozdrawiam
    • Gość: Baska Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.play-internet.pl 15.05.14, 14:35
      Razem z mezem jestesmy zadowoleni z zakupu mieszkania, wszystko przebielo pomyslnie i bez zadnych nieporozumien. Sprzedajacy szedl nam na reke jesli chodzi o wykanczanie i zarezerwowal dla nas mieszkanie na miesiac, a w naszej sytuacji mialo to ogromne znaczenie. Okolica jest calkiem atrakcyjna i wszedzie jest blisko.
      • Gość: Maurycy Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 21:35
        Proszę zatem zjechać na poziom -1 garaży i obejrzeć fale na ścianach i spękania, bo naprawa tego będzie kiedyś drogo kosztować całą wspólnotę. Nie wspomnę już o tarasach na 7 piętrze, które są częścią wspólną całej wspólnoty i za ich naprawę kiedyś też zapłacimy. Reasumując, Pan deweloper jest faktycznie miły dla ludzi, którzy robią wszystko tak jak on chce i nie zadają zbędnych pytań:)
        • Gość: lokatorka Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 22:09
          Mieszkam na 6 piętrze w tym budynku i z tarasami na ostatnim piętrze jest faktycznie coś nie tak, mi zaciekała ściana w jednym pomieszczeniu, właśnie po owym tarasem. Poprawili, ale obawiam się , że to nie koniec problemów.
      • Gość: Tomek Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.horus-energia.com.pl 21.05.14, 09:00
        No to gratuluję, w naszym przypadku nie był tak wyrozumiały. Niemała opłata rezerwacyjna przepadła mimo zapewnień, że mieszkanie "poczeka" aż załatwimy wszystkie formalności związane z kredytem, ale znalazł się lepszy klient z gotówką i mieszkanie poszłooooo następnego dnia po upływie daty wspomnianej umowy.
        • Gość: z Re: inwestycja Majdańska 45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.14, 03:02
          Planowałem spotkanie z developerem, mieszkania wyglądały zachęcająco. Napiszcie mi coś więcej o swoich doświadczeniach bo inaczej ciężko będzie cokolwiek zadecydować adolw [@] wp.pl, bez nawiasów i spacji.
    • barnaba26 Re: inwestycja Majdańska 45 16.10.14, 18:56
      Udostępnię opinię techniczną dotyczącą lokalu nr 45 oraz przylegającego do lokalu tarasu na 7 piętrze w tym budynku sporządzoną przez renomowanego Rzeczoznawcę Budowlanego (uprawnienia do wglądu).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka