Dodaj do ulubionych

referencje

24.10.12, 12:50
Kilka słów o firmie z która ostatnio miałem okazje współpracować. Może komuś się przyda bo co raz czesciej jak widze ludzie z projektantów i wykonawców zarazem korzystają. Firma nazywa się Decoroom. Plusy: jakość wykonania, podejście do klienta, rozsądne ceny. Minusy: Drobne poprawki malarskie (chyba meblarze ścianę lekko puknęli) usunięte w ciągu jednego dnia. Wykończenie 56 m2 mieszkania trwało 6 tygodni plus 2 tygodnie części projektowej.
Obserwuj wątek
    • jacek_sowa Re: referencje 24.10.12, 13:12
      Mnie po ok 6mc od wykończenia mieszkania - okradziono. Prace prowadziła firma Decoroom nie wiem czy ma to jakiś związek ale niedługo policja zacznie przesłuchania w tej sprawie.
      • adampietkas Re: referencje 24.10.12, 13:14
        Możesz jakieś szczegóły przyblizyć? Jak to cię okradziono? Decoroom? Niemożliwe
        • jacek_sowa Re: referencje 24.10.12, 13:26
          Po prostu wróciliśmy z urlopu, żona zobaczyła że nie ma biżuterii, zniknęły drobne oszczędności i trochę moich cennych drobiazgów, bałaganu dużego nie było. Okna całe, żadnych śladów włamania. Jest moje podejrzenie, osób wykańczających mieszkanie zatrudnionych przez Decoroom. Bo tylko oni i deweloper mieli dostęp do kluczy. Głupi byłem że zamków nie zmieniłem po przeprowadzce.
          • adampietkas Re: referencje 24.10.12, 13:29
            Myślisz , że firma, która jest tyle lat na rynku pozowliła by sobie na taki strzał w stopę? Nie sądze. Poza tym tak jak piszesz klucze miał jeszcze develper. Inna kwestia to jakim cudem trzymasz kosztowności wykańczanym mieszkaniu, do którego dostęp ma jeszcze developer? W każdym razie współczuje i życze szybkiego wyjaśnienia sprawy.
      • zaprojektujemy Re: referencje 24.10.12, 13:57
        Z całą stanowczością i odpowiedzialnością pragniemy sprostować te pomówienia i odciąć się od opisywanej sytuacji. Nie mieliśmy takiego klienta i nie mamy klienta z którym mielibyśmy tego typu sytuację (żaden z klientów nam tego nie zgłaszał).
        Jeśli zajdzie taka potrzeba jesteśmy w 100% za tym aby wyjaśnić tą sprawę przy udziale policji. Dodatkowo pragniemy nadmienić, iż zawsze po naszym skończeniu prac, klienci wymieniają wkładki na klucze z budowlanych na docelowe. Nigdy później nie mamy możliwości wejścia do mieszkania.

Pozdrawiamy
        Zespół Decoroom
        • Gość: xxx Re: referencje IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.10.12, 15:24
          To może jeszcze sprostujecie fakt, że nie mieliście takiego klienta jak adampietkas... i przyznacie się do nędznego poziomu kryptoreklamy.
          • Gość: bbratko Re: referencje IP: *.centertel.pl 24.10.12, 16:24
            Boli widze konkurencje jak sie kogos chwali? Przyjmijcie do wiadomosci ze moze sa klienci zadowoleni z decoroom tak jak sa zadowoleni z budimexu hondy czy pepsi. jak jest za co to sie chwali. zeby byla jasnosc ani z hondą ani budimexem ani decoroom tym bardziej nie mam nic wspolnego
        • Gość: . Re: referencje IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 15:39
          co? nie wyszła darmowa reklama na forum?
          to dorzucę swoje 3 grosze.
          choć ja jestem nad wyraz tolerancyjny wobec innych niż hetero preferencji seksualnych to wydaje mi się, że właściciel jak i jego pracownik, który tu zamieszcza te pożal się boże reklamy, mają się ostro ku sobie. i to od dawna. nie rozkminiłem jeszcze tylko który z nich bierze do buzi a który do p.upy. raczej pewne jest, że zamieniają się miejscami.

i na przyszłość - nie reklamować nam się tu bo my tu na to jesteśmy strasznie wyczuleni.
          • Gość: wz to musi być strasznie nędzna firma IP: *.centertel.pl 24.10.12, 16:26
            to musi być strasznie nędzna firma, skoro nie stać ich na normalną reklamę. Najwyraźniej nie mają też klientów" z polecenia" i dlatego muszą się uciekać do tak żenującej formy zareklamowania swoich usług. Fuj.
            • Gość: bbratko Re: to musi być strasznie nędzna firma IP: *.centertel.pl 24.10.12, 16:32
              Smieszne sa te wasze komentarze. coscie sie czepili? przynajmniej byscie z jednego konta pod roznymi nickami nie pisali bo to widac
              • Gość: wz Re: to musi być strasznie nędzna firma IP: *.centertel.pl 24.10.12, 16:45
                jak wykańczacie tak jak się reklamujecie to nic dziwnego, że w coraz durniejszy sposób musicie szukać klientów. Żal.pl
                • Gość: bbratko Re: to musi być strasznie nędzna firma IP: *.centertel.pl 24.10.12, 16:49
                  Czlowieku ja mam gdzies decoroom i gdzies takich frustratow jak ty cjce ich klient reklamowac niech reklamuje a ty placzesz nad tym jak panienka zajmj sie czyms innym pozyteczniejszym
                  • Gość: wz Re: to musi być strasznie nędzna firma IP: *.centertel.pl 24.10.12, 17:04
                    to niech ich reklamuje na allegro albo w prasie. A jak nie mają zupełnie kasy na reklamę to zostaje im jeszcze np. gumtree. Ale taki prostacki spam to obciach.
                    Rozumiem, że Twoje zajęcia są pożyteczniejsze np. obrona żenującego spamu.
                    • Gość: karolincia Re: to musi być strasznie nędzna firma IP: *.wapgw.era.pl 24.10.12, 17:20
                      zluzuj juz gosciu bo tym swoim nienaturalnym i sztucznym narzekaniem lepszą im reklamę robisz niż ten zadowolony klient
                      • Gość: wz Re: to musi być strasznie nędzna firma IP: *.centertel.pl 24.10.12, 17:26
                        Wasze jęki pochwalne są za to tak naturalne i wiarygodne....
        • 25marzka25 Re: referencje 24.10.12, 16:23
          Miała byc reklama za free a skończyło sie smrodem, że pracownicy, zapewne w zmowie z szefostwem, okradaja mieszkania swoich klientów. Może napiszecie w w jakich proporcjach się dzielicie łupami?
          Fuj, nigdy bym nie zaufała takiej firmie
          • zaprojektujemy Re: referencje 24.10.12, 16:28
            1. Nie odpowiadamy za komentarze naszych klientów, tak za te pozytywne, jak i negatywne. Obie wcześniej wypowiadające się osoby dla nas nie pracują, a p. Jacek z nami nie współpracował.
            2. W internecie nikt nie jest anonimowy, i przypominam że za za pomówienia grozi odpowiedzialność karna.
            Pozdrawiam mimo wszystko
            • Gość: KK Re: referencje IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 20:00
              Nie strasz, nie strasz bo sie ze...asz. Marzka uzyla trybu przypuszczajacego. W przypadku trybu oznajmiajacego mozna by bylo rozsadzac o pomowieniu. Ale to i tak jest pryszcz z tego cyrku, jaki tutaj (vide to forum) urzadzasz(cie).
              • zaprojektujemy Re: referencje 24.10.12, 20:49
                Nie chcę już wchodzić w tą dyskusję, ale jak już tak się zagłębiasz w te teksty to tryb mojego wpisu był informacyjny, teoretyczny i nie skierowany personalnie. Moje posty są zawsze podpisane, nie anonimowe i z każdym chętnie wymienię poglądy na każdy temat, ale na odpowiednim poziomie kultury, co jak przyznasz we wcześniejszych postach miejsca bardzo nie miało. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka