Dodaj do ulubionych

Ronson Espresso???

29.10.12, 11:59
Hej nie wiem jak Wy, ale ja odbieram mieszkanie w I kw 2014 roku i jestem ciekawa Waszych opinii. Kupiłam je już jakiś czas temu, więc obniżka cen wk.. mnie na maska...
Piszcie o wszystkim czym Waszym zdaniem powinniśmy się dzielić....
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Ronson Espresso??? IP: *.ip.netia.com.pl 29.10.12, 13:01
      Też się wkurzyłem na tę obniżkę, bo kupiłem tam mieszkanie miesiąc temu. Znalazłem fajną stronę, blog o osiedlu Espresso espresso.waw.pl Są tam informacje o Ronsonie, zdjęcia z budowy i okolicy Jana Kazimierza.
      • Gość: Kasia Re: Ronson Espresso??? IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.10.12, 14:16
        > Też się wkurzyłem na tę obniżkę, bo kupiłem tam mieszkanie miesiąc temu. Znalazłem fajną stronę, blog o osiedlu Espresso espresso.waw.pl Są tam informacje o Ronsonie, zdjęcia z budowy i okolicy Jana Kazimierza.

Dzięki za info o wkurzającej obniżce, obejrzałam blog i lecę kupić. Wezmę od razu jedno dla siostry i jedno dla szwagra. Już się nie możemy doczekać wspólnej imprezy z nowymi sąsiadami!
    • Gość: kkk Re: Ronson Espresso??? IP: *.free.aero2.net.pl 29.10.12, 15:05
      Rudab,nie pekaj bobrze,to dopiero poczatek obnizek i beda kolejne :) w koncu do oddania jeszcze ponad rok.
      • Gość: qbik Re: Ronson Espresso??? IP: *.subscribers.sferia.net 29.10.12, 16:49
        rza po ile można tera kupić np. 4 pokojowe?
        • wandotroll2 Re: Ronson Espresso??? 29.10.12, 17:04
          Niestety biuro sprzedaży działa tylko do 16, więc na odpowiedź Jadźki, Rudej, Kudłatej, Marka czy Jarka będziesz musiał poczekać co najmniej do jutra do 8...
          • Gość: Kasia Re: Ronson Espresso??? IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.10.12, 10:55
            > Niestety biuro sprzedaży działa tylko do 16, więc na odpowiedź Jadźki, Rudej, K
            > udłatej, Marka czy Jarka będziesz musiał poczekać co najmniej do jutra do 8...

juz o 16 koniec roboty i zwalniają do domu? znakomity pracodawca...
    • Gość: mk Re: Ronson Espresso??? IP: *.play-internet.pl 29.10.12, 19:44
      Super, że są obniżki. Mogę kupić, trochę ta część wawy przypomina zadupie no ale jak są obniżki to czemu nie. rozumiem, że skoro są już obniżki to cena za metr jest w wysokości 3500 maks.4000zł (ale tylko jak parking podziemny jest w cenie), bo taka cena za tą lokalizację jest - jeszcze przed kryzysem - adekwata.
    • Gość: Edyta Re: Ronson Espresso??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 03:17
      A w jakiej cenie za m2 Pani kupiła mieszkanie?
    • gumri Re: Ronson Espresso??? 01.08.13, 14:13
      Dużo mieszkań w tej inwestycji zostało już sprzedane, z pewnością świadczy to o dobrej lokalizacji budynku. A ceny mieszkań są adekwatne do wielkości. :)
      • Gość: a Re: Ronson Espresso??? IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.13, 21:34
        sranie w banie, jaka cena??
    • gumri Re: Ronson Espresso??? 02.08.13, 14:32
      Bardzo dobra inwestycja w ciekawej lokalizacji. Z tego co wiem to kilka mieszkań w tej inwestycji jest jeszcze wolnych.
      • Gość: fill Re: Ronson Espresso??? IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.13, 21:53
        a ty co, dbasz żeby twoje ogłoszenie było na wierzchu??
        • Gość: widziałem oferte Re: Ronson Espresso??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.13, 12:42
          Nic ciekawego już nie zostało, ciemne mieszkania z oknami na północ (nigdy nie zobaczycie słońca siedząc w mieszkaniu).
    • pkowalski.84 Re: Ronson Espresso??? 02.05.16, 12:58
      Witam. Chętnie pomogę podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru, posiadam uprawnienia budowlane ). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: jakość wykonania tynków, wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej.
      Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: Piotr 889 228 440
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka